2009 Haziran Anneleri!!

ya alhan bana haber yollamadı telini vermişti ama daha sonra ararım ablam çıkar demişti samsunda sema dersin demişti
of şimdi de davranış notlarını gircem kapansa da kurtulssam şu okullarrrr

Haber veririm canım , büyücekler yavaş yavaş
bende madela diye bir krem kullanıyorum, çok kızarırsa yara olursa bepanten sürüyorum , iki saat sonra gene sil , çok uğraştırıyor yani

şifreni verirsin işe başladığında seninkileri de girerim kuzu nedir ki?
ama sistem arızalı yine çok yavaş giremiyom e okul a

evet bilmem mi çıldırtıo son günler adamı ....(((((

saoalsın tatlım ya yapacagımız bi o var onu da yaparız allaha şükür canım arkadasımmm

oyyyy sadetcimde kuzusuna iremine kavuşmuş
gözün aydın tatlım
sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah

nezomemo canım inşallah bebişin sağlıkla gelsin ,benimde dr senin gibi eli kulağında dedi ama ben vajinal muayene olmadım, nstde sancılarımı göre dedi,3gün kıvrandım şükür dünden beri sancı hissetmiyorum
bende kilo yönünden biraz üzüldüm benimkide2700dü
haftasına göre normalde erken doğacakları için biraz küçük olacaklar
dr son haftasını beklerse 3300den aşağı doğmaz dedi bana

didoşum hayırlı uğurlu olsun senin adına çok mutlu oldum
o minik yarığada hiç üzülme allahım dermanı olmayan dert vermesin yeterki

alhancım umarım sende sağlıkla bebişine kavuşmuşsundur

merhaba kızlarrrrrr

cumartesi akşamı annem geldi
dünde evimizi kıyı köşe bi güzel temizledik
missss oldu
içim çok rahatladı
koltuklar,tüller,camlar,yatak odam,mutfağım ,banyom mis oldu

bide ağda olayını halledersem
kızımı sabırsızlıkla beklicem

dünden beri sancıda hissetmiyorum

allah razı olsun annelerimizden kimse onların yerini tutamıyorya hiçbirzaman

eeeeee sizler nasılsınız bakalım

gözün aydın seda evini temizletmiştim.Sıra kişisel temizliğe gelmiş.Bana çok zor geliyordu.Yarın doktora gidicem çatı muayenesi yapar diye mecburen gittim

ayy canım benim ihsoşu aldın kucağına gözün aydın allah analı babalı büyütsün

gözün aydın canım bebeğini kucağına alacaksın allah yardımcın olsun darısı bizim başımıza

ayy ne güzel annen yardım etmiş sana herşey tamam ağdayıda halletinmi değmeyin keyfine valla bide anne eli değince daha başka oluyo sanki onların elinde bi sihir var ya valla ben yapıyorum beğenmiyorum annem yapıyo sanki ben hiç düzeltmemişim gibi oluyo onun temizliği nasıl belli oluyo tabi biz daha acemiyiz onlar kaç senedir ev işiyle uğraşıyo bizim bir saatte yaptığımız onlar yarım saatte yapıyo allah razı olsun valla

Haber veririm canım , büyücekler yavaş yavaş
bende madela diye bir krem kullanıyorum, çok kızarırsa yara olursa bepanten sürüyorum , iki saat sonra gene sil , çok uğraştırıyor yani

Canim bende medela kullaniyorum , mucize bir krem...

12kişi var nie kimse konuşmuyorki

Sedacim gözün aydinn canim, benim de annecigim kismetse yarin ucuyo..opuyorumnanaktan

meraba kızlaaar. eveet tüm anneler geliyoo. benim annemde inşallah çarşambaya burdfa olucak. evimde cuma kadın geliyo temizlencek yoksa heryer darmadağınık, hiç bişey ellemek istemiyorum.
şekerkızcım, eşin öyle yapıyosa, geceleri koy başında ağlasın bebiş, uyanana kadar da çekme :jeyyar:
ben eşimden baya ümitliyim, üşenme duygusu yoktur, ne iş olsa yapar sağolsun. bi tek çok panik bi yapısı var, korkarsa çocuktan bilmiyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…