2009 Haziran Anneleri!!

nabersiniz kızlaarr benşm bugün hiç tadım yok yediklerimden bişey anlamıyorum çok acı geliyo çay yaptım içemedim kahvaltımı bile doğru düzgün yapamadım nedense bugün hiç keyfim yok

kızlar bende ev temizliği olayının çoğunu hallaettim ağda için ise kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama hiç gitmediğim için cesaret edemiyorum nasıl olacak bilmem.. Siz nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz.

Buarada bende annemle aynı şehirdeyim ama oda çarşambadan itibaren benle kalıcak

benimde hiç keyfim yok ara ara sancılar bide durmuyorum ev işi falan halime bakmayıp daha ugrasıyorum ama tutacaGIM kendimi geziyorum yok piknik yok carsı yoruyorum kendimi öyle halbuki hem dogumda hem dogumdan sonra çok ihtiyacım olascak bu enerjiye benim cadıda çok fena hem asagı baskı ve basınç yapıyo hemde yukarı yanlarda bişey yok ön tarafa dikio poposunu ayaklarını :roflol:nefesimi zor alıyorum. beklemek ne zor yaaaaaaaamafoldumben

Benim eşimde öyledir.Yap dediğin birşeyi yapmadan bırakmaz.Çocukları çok seviyor kendi çocuğuna kesinlikle bakar.Hiç şüphem yok çok şükür

nevergiveup cım, ben de bazen kendi kendime konuşuyo gibi hissediyorum ama olsun, evde tekim nasılsa, hiç olmazsa içimi döküyorum burda :))

eşlerin de ilgilenmesi çok önemli bence. sonuçta bebek yalnız bizm değil, onların da.
öyle emek çekmeden sevmek yokk delikafadulden
cemrecim, sen de son günlerindesin bebek büyüdüğü için keyifsiz olabilirsin, bi de beklemek yormuştur tatlım seni

Adrenal bende öyle hissediyorum ama doğum izninde olunca kendi kendine konuşsanda yine iyi geliyor.Koca bir şirketteyken şimdi evde tek başınayım

nevergiveup ismin ne tatlım böle çok zor oluyorkaydirigubbakcemile3

aramıza almaz olurmuyuz öyle şey olurmu tatlışımopuyorumnanaktan

evet benimde 15inde çatı muayenem var diyorumki bu hafta cuma gibi yaparım ağdamı umarım daha önce gelmeye çalışmaz minnoşum

cemrecim evet ya ,gerçekten anne eli başka bişey ,dokundukları yer güzelleşiyor bide temizliğin dışında beyinleride çok pratik herşeye hemen bi çözüm buluyorlar iyiki onlara sahibiz
benim annemde istanbulda ama çalışıyor tekrar gitti doğumda gelecek 1hafta kalabilecek benimle

kızlar çatı muayenesi olanlar biraz bilgilendirin ya,
ben daha önce vajinal muayene bile olmadım
tam olarak napıyor neye bakıyor
canımız acıyormu
ne kadar sürüyor
ayyy çok utanıyorum ben

yok canim dövemem zaten...Bazen bana da sanki kendi kendime konuyormusum gibi geliyor

Neslihan di degil mi adin?

Sedacim utanmana gerek yok sekerim ,benim doktorun yaptigi tek sey vajinal muayene.. Napcaz minikler icin katlaniyoruz...
Canin yanmaz canim merak etme...

aynen tatlım bende hiç duramıyorum ya bi ayaklarımı uzatıp yatamıyorum eşimde kızıyor,

benim sıpamda hem aşağı baskı yapıyor oda yermiyormuş gibi kaburgalarımı ayaklarıyla ittiriyor ,ağaklarını dayıyor

normalde bebk dönünce mide ekşimesi geçer ama benim minnoşumun poposu ayakları hep midemde kaburgalarımda yaramaz kızım benim

ayyy çokkk seviyorummm ben onuu:CüvCüv:

kızz sende bi dur yerinde valla evin işi piknik felan durmuyon hiçç yerinde evet doğumda enerjiye o kadar ihtiyacımız varki ıkın dedikçe dr biz var gücümüzle ıkınıcazki çocuk çabuk doğsun aayy ben iyice heyecanlandım yaa kendi kendimi heyecanlandırıyom deli gibi yarına ne kaldıki bi bakmışım sabah olmuş ben hastanede sancı çekiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece benim zillim delirdi karnımın içinde hem çıkası yok hem karnımda tepiniyo yaw dün şeyime bi baskı yaptı ne kadar acıttı yaa o baskı yaptıkça akıntım daha çok geliyo wc ye daha çok çıkıyorum nasıl çabalıyo yerleşmek için ama çıkmak için bi çabası yok deli etti beni dr sancın olur salıya kadar dedi nerdeeee neyse hayırlısı neyse o olsun allahım hayırlı doğumlar nasip etsin

nidacım 1kere atlatsam daha utanmam ,
alışırımdelikafadulden

şimdi ilkya onun için
daha önce hiç buna gerek olmadı o yüzden ilk olacağı için biraz utanıyorum ama sorun değil tabiki

Elle kontrol edecekler bebeğin başı yerleşiyor mu diye.Olması gereken bişey mecburen yaptırıcaz güzelim.Herşey bebişlerimiz için.

canım nevergiveup asla vazgeçme demek.Anlamı nı çok sevdiğim için rumuz yaptım.Nidanın dediği gibi adım NESLıHAN kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız bakem
ne zamandır giremedim kkne anca şimdi girebildim
ondada geçmişi okumadım korktum sayfaların çoklugundan
sanırım dogum yapanlarımız var hepsine hayırlı ugurlu olsun diyorum
cenabı hak bizleride sagselamet hayırlı bir şekilde dogum yapmayı ve meleklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
bende boyaa badana yaptırdım oda kapılarımı felan degiştirdim onlarla ugraşıyorduk bitti Allaha şükür bugünde memleketten kayınvalidem geldi
o kalacak doguma kadar hayırlısı koşturuyorum anlayacagınız
nasip olursa hayırlısıylan inşallah dogumada sanırım 15-20 gün felan avr
ayın 15i muayenem var bakalım daktır ne diyecek

valla beklemekte yordu açıkcası kızıma arada bir doğucaksan doğ kız diyorum tekmik atıyo doğmıcam benn burda iyiym rahatımı bozma benim diyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bayan eli küçük oluyo hissetmiyosunda adamın eli büyük olduğu için birazcık acıyı ama geçiyo dakika sürmüyo bakması bana 3 kere baktılar bi gittim açıklık varmı diye baktı geçende gittim ilk önce ebe baktı sonra dr um baktı kız zaten üstüne örtü örtüyolar sen ne yaptığını görmüyonki sadece kurcaladığını hissediyon o kadar açıklık varmı çocuğun başı aşşağıya inmişmi diye bakıyolar korkma yani korkulucak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…