ben kahverengi bolgenin hepsine suruyorum gunde 1 kere,aslinda 2 demislerdi de unutuyorum ya da useniyorum
ben konuşuyorum ama siz beni aranıza almıyosunuz ya
Kiyamam sana kim almiyormus , döverimklava:
benimde hiç keyfim yok ara ara sancılar bide durmuyorum ev işi falan halime bakmayıp daha ugrasıyorum ama tutacaGIM kendimi geziyorum yok piknik yok carsı yoruyorum kendimi öyle halbuki hem dogumda hem dogumdan sonra çok ihtiyacım olascak bu enerjiye benim cadıda çok fena hem asagı baskı ve basınç yapıyo hemde yukarı yanlarda bişey yok ön tarafa dikio poposunu ayaklarını :roflol:nefesimi zor alıyorum. beklemek ne zor yaaaaaaaamafoldumben
kızz sende bi dur yerinde valla evin işi piknik felan durmuyon hiçç yerinde evet doğumda enerjiye o kadar ihtiyacımız varki ıkın dedikçe dr biz var gücümüzle ıkınıcazki çocuk çabuk doğsun aayy ben iyice heyecanlandım yaa kendi kendimi heyecanlandırıyom deli gibi yarına ne kaldıki bi bakmışım sabah olmuş ben hastanede sancı çekiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dün gece benim zillim delirdi karnımın içinde hem çıkası yok hem karnımda tepiniyo yaw dün şeyime bi baskı yaptı ne kadar acıttı yaa o baskı yaptıkça akıntım daha çok geliyo wc ye daha çok çıkıyorum nasıl çabalıyo yerleşmek için ama çıkmak için bi çabası yok deli etti beni dr sancın olur salıya kadar dedi nerdeeee neyse hayırlısı neyse o olsun allahım hayırlı doğumlar nasip etsinbenimde hiç keyfim yok ara ara sancılar bide durmuyorum ev işi falan halime bakmayıp daha ugrasıyorum ama tutacaGIM kendimi geziyorum yok piknik yok carsı yoruyorum kendimi öyle halbuki hem dogumda hem dogumdan sonra çok ihtiyacım olascak bu enerjiye benim cadıda çok fena hem asagı baskı ve basınç yapıyo hemde yukarı yanlarda bişey yok ön tarafa dikio poposunu ayaklarını :roflol:nefesimi zor alıyorum. beklemek ne zor yaaaaaaaamafoldumben
valla beklemekte yordu açıkcası kızıma arada bir doğucaksan doğ kız diyorum tekmik atıyo doğmıcam benn burda iyiym rahatımı bozma benim diyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eşlerin de ilgilenmesi çok önemli bence. sonuçta bebek yalnız bizm değil, onların da.
öyle emek çekmeden sevmek yokk delikafadulden
cemrecim, sen de son günlerindesin bebek büyüdüğü için keyifsiz olabilirsin, bi de beklemek yormuştur tatlım seni
canım bayan eli küçük oluyo hissetmiyosunda adamın eli büyük olduğu için birazcık acıyı ama geçiyo dakika sürmüyo bakması bana 3 kere baktılar bi gittim açıklık varmı diye baktı geçende gittim ilk önce ebe baktı sonra dr um baktı kız zaten üstüne örtü örtüyolar sen ne yaptığını görmüyonki sadece kurcaladığını hissediyon o kadar açıklık varmı çocuğun başı aşşağıya inmişmi diye bakıyolar korkma yani korkulucak bişey yoknevergiveup ismin ne tatlım böle çok zor oluyorkaydirigubbakcemile3
aramıza almaz olurmuyuz öyle şey olurmu tatlışımopuyorumnanaktan
evet benimde 15inde çatı muayenem var diyorumki bu hafta cuma gibi yaparım ağdamı umarım daha önce gelmeye çalışmaz minnoşum
cemrecim evet ya ,gerçekten anne eli başka bişey ,dokundukları yer güzelleşiyor bide temizliğin dışında beyinleride çok pratik herşeye hemen bi çözüm buluyorlar iyiki onlara sahibiz
benim annemde istanbulda ama çalışıyor tekrar gitti doğumda gelecek 1hafta kalabilecek benimle
kızlar çatı muayenesi olanlar biraz bilgilendirin ya,
ben daha önce vajinal muayene bile olmadım
tam olarak napıyor neye bakıyor
canımız acıyormu
ne kadar sürüyor
ayyy çok utanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?