2009 Haziran Anneleri!!

Semacim sen arama zaten güzelim, doguran haber versin ,ikinci defa aramaya gerek yok,. Herkes toparlandiginda zaten KK da bulusulur...

valla herkes b-haber bekliyo diye arıyom napim sorumlu hissediyom ama yani bende bi yere kadar ararım dimi şeker

kalabaligiz semacim, bir iki olsak da herkesi arasan, doguranlar seni arasin bence de canim........

bence de dünürr ya ne dert edion sana ulaşsınlar doguranlar bak beni arama boşyere ben sana haber veririm tatlım ok :))

merhaba kızlar, nasılsınız???
son zamanlar artık ben dayanamıyorum, ne sancım var ne bişeyim ve korkuyorum acaba normal olmayacak mı diye
perşembeye kadar doktora da gitmiycem. Yalnız evde olmaktan hiç hoşlanmıyorum..
Ben bunalıma girmeden gelse yavrum

Nazancim bende evde yanliz olmaktan hoslanmiyorum, esim bugün sehir disinda, agrim var biraz, umarim o gelene kadar birsey olmaz :çok üzgünüm:

Nazancim bende evde yanliz olmaktan hoslanmiyorum, esim bugün sehir disinda, agrim var biraz, umarim o gelene kadar birsey olmaz :çok üzgünüm:

ay canım Allah korusun inşallah eşin gelene kadar doğum olmaz,hem babası da yanında olur.
insan evde tek kalınca kafasında daha çok kuruyo düşünüyoo, bişey yapasım da gelmiyo artık yaparım dediğim işleri hep bıraktım elim kalkmıyo..
Biraz uyuyum en iyisi ben,doğurmadan depresyona giricem kapalı ortam fobisi olacak.

selam kızlarrrrrr...
biz geldikkkkk
anlatıcak çok şey var.
ALLAHA ŞÜKÜR ASYADA BENDE ÇOK ıYıYıZ

saadetle konustum kızlarr

bugün eve cıkmış

sezaryanı hiç tavsiye etmiyorum kimse ye mecbru olmadıkça olmasın dedi

bebeği sarılıkla karsı karsıyaymış

sütü az geliomuşşş
annesi babası yanındaymışşş

yarın kan alacaklarmış yine iremden kücücük yazık ya

üzülüyorum bende

hepinize selam söledi

karnımızdayken daha mutluyum cıkmasını istemeyin dio :)))

uykusuz gecelerimiz başladı sonunda.bebiş ne zaman uyursa bende anca ozaman uyuyabiliyorum.oda 2saatcık.2saatte bi emzirmeye çalışıyorum.kilosu az dogdu.en sonki kontrolumda 3kg demişde dr ama bi hafta sonra bebek dogdu 2800 bide daha ödemi oluyomuş galiba biraz daha zayıflıycak.yarın çocuk druna gidicek.topukdan kan alınıp testler yapılcak.böyle işte.hkayemi yazıcam ama vakit bulamadım.çok karışıık bi dogum yaşadım

geçmişe bakamadım ama demek saadetde dogum yaptı.hayırlı olsunnn
ve evet kızlar bende sezeryanı kesinlikle tavsiye etmiyorum..iğrenç bişey.dogummu yaptım ameliyatmı oldum anlamadım.
o güzel duyguyu yaşayamadım.sanki hamileliğim yarım kalmış gibi
çok agrısı oluyo.bide bana sormadan epidural yaptılar.ondada çok panik oldum.hiç istemiyodum felç kalma olasılıgı falan var diye.ama yapıldı işte.

hoş geldin arzucum. geçmiş olsun, inşallah bi an önce toparlanırsın canım.
saadete de çok üzüldüm , bebişi inşallah bi an önce iyileşir.
gerçekten usg ölçümü tutmayabilir arkadaşlar, ben radyoloğum, kendim bile her ölçümde farklı buluyorum, ama en azından çocuğun usg standartlarına göre gelişimini değerlendiriyor işte.
kızının fotoğrafını koydun mu, görelim minik prensesinii

semacım, o kadarını düşünememiştim. haklısın herkezi sen arayamazsın ki.
merak etme ben seni mesaj yağmuyuna tutayım.yetr ki doğsun küçük balığımmm
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…