selam kızlar nasılsınız bakem
ne zamandır giremedim kkne anca şimdi girebildim
ondada geçmişi okumadım korktum sayfaların çoklugundan
sanırım dogum yapanlarımız var hepsine hayırlı ugurlu olsun diyorum
cenabı hak bizleride sagselamet hayırlı bir şekilde dogum yapmayı ve meleklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
bende boyaa badana yaptırdım oda kapılarımı felan degiştirdim onlarla ugraşıyorduk bitti Allaha şükür bugünde memleketten kayınvalidem geldi
o kalacak doguma kadar hayırlısı koşturuyorum anlayacagınız
nasip olursa hayırlısıylan inşallah dogumada sanırım 15-20 gün felan avr
ayın 15i muayenem var bakalım daktır ne diyecek
nidacım 1kere atlatsam daha utanmam ,
alışırımdelikafadulden
şimdi ilkya onun için
daha önce hiç buna gerek olmadı o yüzden ilk olacağı için biraz utanıyorum ama sorun değil tabiki
Hayirlisi olsun canim
herkes bi bekleme de ...
Kızlar buarada karın hangi haftada inmeye başlıyor.Benimki hiç inmiyor 37 ye geldim
Kızlar buarada karın hangi haftada inmeye başlıyor.Benimki hiç inmiyor 37 ye geldim
evet herkez beklemede sonuçlarımız hepimizinki çok güzel olur ve meleklerimize kavuşuruz hayırlı bir şakilde
[
canım bayan eli küçük oluyo hissetmiyosunda adamın eli büyük olduğu için birazcık acıyı ama geçiyo dakika sürmüyo bakması bana 3 kere baktılar bi gittim açıklık varmı diye baktı geçende gittim ilk önce ebe baktı sonra dr um baktı kız zaten üstüne örtü örtüyolar sen ne yaptığını görmüyonki sadece kurcaladığını hissediyon o kadar açıklık varmı çocuğun başı aşşağıya inmişmi diye bakıyolar korkma yani korkulucak bişey yok
iyi bari benimki kadın eli olacaksırnaşık şeysırnaşık şey
saol tatlım içim rahatladı vallavereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?