2009 Haziran Anneleri!!

Hayirlisi olsun canim
herkes bi bekleme de ...

nidacım 1kere atlatsam daha utanmam ,
alışırımdelikafadulden

şimdi ilkya onun için
daha önce hiç buna gerek olmadı o yüzden ilk olacağı için biraz utanıyorum ama sorun değil tabiki

ilki geçsin utanman geçer
benim kürtaj oldugumda halimi bir görmeniz lazımdı çok fenaydı sonrası alışıyorsun
herşeye oldugu gibi
utanma daha kolay geçerrrr

Kızlar buarada karın hangi haftada inmeye başlıyor.Benimki hiç inmiyor 37 ye geldim

neslihancım, herkezin farklı iniyo.
bana inmiş gibi geliyo doktora gidiyorum bebiş daha inmemiş oluyo.
ama genelde ilk bebekde doğumdan 2-3 hafta önce iniyomuş

Kızlar buarada karın hangi haftada inmeye başlıyor.Benimki hiç inmiyor 37 ye geldim

valla sizinkini bilemem ama benimki ilk zamandan beridir aşşaıda karnım öyleydi
şimdide bayagı aşşagıda
ben,mki sanırım bundan fazla inemez gibime geliyorrr
ve havalar çok sıcak çok fena oluyorummm

canim ben 38+0 dayim ama benimki de öyle bariz bir sekil de inmedi daha..Az birseycik indi..
Sanirim son 2 hafta da iniyor..
Ama bebege göre de degisebilir tahminim...

evet herkez beklemede sonuçlarımız hepimizinki çok güzel olur ve meleklerimize kavuşuruz hayırlı bir şakilde

Aminn canim

iyi bari benimki kadın eli olacaksırnaşık şeysırnaşık şey
saol tatlım içim rahatladı vallavereliniortak

SEMA saadetten bi daha haber almadın mı.
insan merak ediyo doğuranları da.
neyse çook sıcak burası, biz de kızımla uzanalım birazz

iyi bari benimki kadın eli olacaksırnaşık şeysırnaşık şey
saol tatlım içim rahatladı vallavereliniortak

ne demek canım zaten çok kısa sürüyo gerçi senin dr tombik elli değil dimi eli inceyse hiç hissetmezsin çok az hissedersin ama acı çekmezsin ayy insan alışıyo be yarında bakıcaklar ne durumda diye ben alıştım artık dr um acıtıyı ama katlanıyosun ona katlanamazsak doğuma nasıl katlanıcaz biraz sabırlı olmak gerekiyor

kızlar bende uzanmaya gidiyorum biraz şu sıcak öğleni atlatalım kızımla beraber

neyse tatlı anneler sizin sohbetinize doyum olmuyo ama işler beni bekliyo gideyim halledeyimde geleyim bari rahat rahat oturayım dimi ama hadin görüşürük

valla mümine dün aradım açmadı geride dönmedi bende bi daha aramadım kuzu

aaaa ama biraz da doğuranlar haber versin yawww bende insanım herkesi tek tek arayamamki dimi ama???

hayır aramk bişe değilde bi de kendileri çıkmıyo olmuyo ama mesaj çekcekler cevap vercemm o kadar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…