2009 Haziran Anneleri!!

her sezeryan olan saadet gıbı olmaz canım dımı ama bazıları 3 gunde ayaga kalkıyor bazıları 1 haftada. boyle yapıpta dogum yapıcak arkadasları korkutmaya gerek yok dıye dusunuyorum :)
tabı bu lafım keyfınden sezeryan yapanlara değil he yanlıs anlasılmasın sekerım. bazıları normal dıye gıdıo sezeryan olup gelıolar. oda bı ıhtımal...

Son düzenleme:

canım saglıkla kucagına aldın ya dua et bence. tabıkı agrın sızın olucak normal veya sezeryan cekıcegımız bır acı ya baslangıcta ya sonda olucak zaten :)
bebegını gule gule buyut cok sevındım senın adına hıkayenıde okuruz cnm

Bence de, sezeryan olupta yine sezeryan olurum diyen cok arkadasim var...

tabiki ya
o bünye meselesi herkes aynı olacak die bişey yok kızlarrr
hayırlısı olsun inşallah ben saadetin sölediklerini yazdım sadece kızmayın

bende korktum şimdi valla ama mecburen sezeryan olucam ben hem rahimim açılmıyor hemde bebek ters..benim bir sürü arkadaşım çok memnun kalmıştı sezeryandan ya şimdi içim daraldı valla zaten ödüm patlıyor sezeryandan...

arkadaşlar, korkmayın, öyle ya da böyle az ya da çok acı çekicez. sezaryen de olsa bi kaç günde eski hayatımıza dönücez. şimdiden kendinizi sıkıp germeyin, insanın kendini psikolojik olarak hazırlaması da çok önemli.
zor olucak diye kendimizi şartlandırırsak öyle olur.
bi de herşey kişiden kişiye değişiyor.
rabbim hepimize kaldırabileceğimizi verir inşallah.

selam annişler bizde şimdi geldik dr dan doğum yapan annişlerimizin gözü aydın Allah acil şifalar versin ve biran önce ayağa kalkmaları dileğiyle.....

bebişim 3.300 kg çıktı dr umuz defalarca ölçtü yanılma payına karşılıkkkk kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş çatı muayenesi de yaptı çatımız normale müsait mişşş ama 2 hafta daha doğmazsa 4 kg kadar ulaşırsa çatına birdaha bakar ona göre kesin bişey söyleriz dedi ama şu an normale çok müsaitmişşşşş Allaha şükür bi sorun yok sadece ilaçlarımı bıraktığım için kızdııııı.... ve kan değerlerine baktı ve ilacını kullan dediiii

umarım herkes iyidir takip edemiyorum evde bilg yok çünkiiii iş yerinde de işleri toparlıyorum anca çünkü iyice ağırlaştıkkkk 37+3 teyizzzz teyzoşlarrr

hepiniziiii öpüyoruzzzzzzz sağlıcakla kalınnnn iyi bakınnn bebişlerinizeee :CüvCüv:

Nilaycim korkma canim, ben normal istiyorum mesela, ama doktor derse ki hayir sezeryan sizin durumunuz icin daha iyi sezeryan da olabilir, napalim...Müminenin dedigi gibi öyle yada böyle aci cekicez zaten..millet eskiden tarla da dogurup isine devam edermis,, ne kadinlarmis behhdelikafadulden

dogumda veya dogumdan sonra acı çekecegimiz kesin sezeryanında kendine göre avantajları dezavantajları var,normal dogumunda öyle...ben yarın 3 te sezeryana giriyorum umarım herşey iyi gider sadece benim deil hepimizin dogumları sorunsuz geçer inşallah..hep dua ediyorum..bu gece bana uyku yok

doğru tabi sedacım, normal doğumdada dikiş oluyor, ben orda dikiş olcağna karnımda olsun, hassas bölge daha çok acır
ne bileyim ben çok zorlanmadım sezeryanda, çok ta yatmadım zaten, yemeğimi temizliğimi hep kendim yapıyorum , annem rahatsız biliyorsunuz benim yanımda kalamıyor

canım bence, süt iç, bişeyler yap uyumaya çalış , çünkü bir daha uyku muyku yook
Allah yardımcın olsun , inşallah sorunsuz geçer

Kızlar bizde çocuk doktorundan geldik 3170 gr. olmuş maşallah kuzum
doktor çok iyi gelişimi dedi, sütüm iyi geliyor artık nazar değmesin, sık sık emziriyorum, saati bile bulmuyor bazen
bir dahaki ay işitme testi yapılcak

kızlar bu tamamen şans işi ,
normal doğum yapıp 18dikişi olanlarda oluyor onlarda acı çekiyor doğumdan sonra
allah hakkımızda hayırlısını naip etsin
evet canım benim anneminde rahimi açılmıyormuş bir hafta sancı çekmiş hastanede sonrada kesmişler ve vakumla çekmişler abimi sezeryanda yokmuş..
az acı çekmemiş yani öyle yada böyle kolay değil tabi ama bebişleri görünce unuturuz acıyı falan inşallah...

valla ne kadınlarmış helal olsun...
doğru söylüyorsun nidacım hangisini önerirse doktor o başka çaremiz yok zaten...

pericim Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.haziranın ortası gelmeden doğurmayan kalmıcak.
yeni anneler, bizi unutmayın, tecrübelerinizi paylaşın olur mu?

yusuf beyimize 41kere maşallahhhhhhhh

bak 17günlük olmuş bile ,
sen doğumundan bahsetsenen biraz canım
normaldi dimi

kaç dikişin oldu
doğumdan sonra ne zaman iyileşti dikişlerin

emel dünürüm de burdaymış nasılsın cnım damadım nasıl büyüdümü yaramaz.
valla senin gelininde tık yok gelmeye niyeti yok ne sancı başka bişey

saadete üzüldüm ya kıyamam ireme tez zamanda toparlarlar işallah kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…