saadetle konustum kızlarr
bugün eve cıkmış
sezaryanı hiç tavsiye etmiyorum kimse ye mecbru olmadıkça olmasın dedi
bebeği sarılıkla karsı karsıyaymış
sütü az geliomuşşş
annesi babası yanındaymışşş
yarın kan alacaklarmış yine iremden kücücük yazık ya
üzülüyorum bende
hepinize selam söledi
karnımızdayken daha mutluyum cıkmasını istemeyin dio :)))
geçmişe bakamadım ama demek saadetde dogum yaptı.hayırlı olsunnn
ve evet kızlar bende sezeryanı kesinlikle tavsiye etmiyorum..iğrenç bişey.dogummu yaptım ameliyatmı oldum anlamadım.
o güzel duyguyu yaşayamadım.sanki hamileliğim yarım kalmış gibi
çok agrısı oluyo.bide bana sormadan epidural yaptılar.ondada çok panik oldum.hiç istemiyodum felç kalma olasılıgı falan var diye.ama yapıldı işte.
her sezeryan olan saadet gıbı olmaz canım dımı ama bazıları 3 gunde ayaga kalkıyor bazıları 1 haftada. boyle yapıpta dogum yapıcak arkadasları korkutmaya gerek yok dıye dusunuyorum :)
tabı bu lafım keyfınden sezeryan yapanlara değil he yanlıs anlasılmasın sekerım. bazıları normal dıye gıdıo sezeryan olup gelıolar. oda bı ıhtımal...
bende korktum şimdi valla ama mecburen sezeryan olucam ben hem rahimim açılmıyor hemde bebek ters..benim bir sürü arkadaşım çok memnun kalmıştı sezeryandan ya şimdi içim daraldı valla zaten ödüm patlıyor sezeryandan...
dogumda veya dogumdan sonra acı çekecegimiz kesin sezeryanında kendine göre avantajları dezavantajları var,normal dogumunda öyle...ben yarın 3 te sezeryana giriyorum umarım herşey iyi gider sadece benim deil hepimizin dogumları sorunsuz geçer inşallah..hep dua ediyorum..bu gece bana uyku yok
evet canım benim anneminde rahimi açılmıyormuş bir hafta sancı çekmiş hastanede sonrada kesmişler ve vakumla çekmişler abimi sezeryanda yokmuş..kızlar bu tamamen şans işi ,
normal doğum yapıp 18dikişi olanlarda oluyor onlarda acı çekiyor doğumdan sonra
allah hakkımızda hayırlısını naip etsin
Nilaycim korkma canim, ben normal istiyorum mesela, ama doktor derse ki hayir sezeryan sizin durumunuz icin daha iyi sezeryan da olabilir, napalim...Müminenin dedigi gibi öyle yada böyle aci cekicez zaten..millet eskiden tarla da dogurup isine devam edermis,, ne kadinlarmis behhdelikafadulden
Kızlar bizde çocuk doktorundan geldik 3170 gr. olmuş maşallah kuzum
doktor çok iyi gelişimi dedi, sütüm iyi geliyor artık nazar değmesin, sık sık emziriyorum, saati bile bulmuyor bazen
bir dahaki ay işitme testi yapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?