canım benim hakkında hayırlısı sağlıkla kolaycacık alırsın umarım bebeişini kucağına
peki neden sezeryan oluyorsun tatlım,kendi isteğinmi
dogumda veya dogumdan sonra acı çekecegimiz kesin sezeryanında kendine göre avantajları dezavantajları var,normal dogumunda öyle...ben yarın 3 te sezeryana giriyorum umarım herşey iyi gider sadece benim deil hepimizin dogumları sorunsuz geçer inşallah..hep dua ediyorum..bu gece bana uyku yok
pericim Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.haziranın ortası gelmeden doğurmayan kalmıcak.
yeni anneler, bizi unutmayın, tecrübelerinizi paylaşın olur mu?
Canim dualarim seninle, saglikla gelsin yavrun insallah
selam annişler bizde şimdi geldik dr dan doğum yapan annişlerimizin gözü aydın Allah acil şifalar versin ve biran önce ayağa kalkmaları dileğiyle.....
bebişim 3.300 kg çıktı dr umuz defalarca ölçtü yanılma payına karşılıkkkk kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş çatı muayenesi de yaptı çatımız normale müsait mişşş ama 2 hafta daha doğmazsa 4 kg kadar ulaşırsa çatına birdaha bakar ona göre kesin bişey söyleriz dedi ama şu an normale çok müsaitmişşşşş Allaha şükür bi sorun yok sadece ilaçlarımı bıraktığım için kızdııııı.... ve kan değerlerine baktı ve ilacını kullan dediiii
umarım herkes iyidir takip edemiyorum evde bilg yok çünkiiii iş yerinde de işleri toparlıyorum anca çünkü iyice ağırlaştıkkkk 37+3 teyizzzz teyzoşlarrr
hepiniziiii öpüyoruzzzzzzz sağlıcakla kalınnnn iyi bakınnn bebişlerinizeee :CüvCüv:
Kuzularınıza maşallah kızlar.İnşallah herşey hep yolunda gider.
Normal yada sezeryan bir şekilde doğurucaz Allah ın izniyle.Annelik duyguların en kutsalı en güzeli,Şükürki Allah bize nasip etti.Karnımızdaki bir tekmeyi hissetmek için dünyaları verecek insanlar var.Ki biz nasipse Allah izin verirse kucağımıza alabilecek aşamaya geldik.Çok şükür bu günleri gösterene.İnşallah kucağımıza almayı da nasip eder.
Mutlaka acılar sıkıntılar olacak.Yeterki sonu hayırolsun
sanırım hamileligin en zor evresini yaşıyoruz...ne zman dogacak ,nasıl dogacak,bebegim saglıklımı,.......kafamızdan 50 tane soru geçiyo dimi...bu günleri umarım gülerek hatırlarız arkadaslar
semacım, o kadarını düşünememiştim. haklısın herkezi sen arayamazsın ki.
merak etme ben seni mesaj yağmuyuna tutayım.yetr ki doğsun küçük balığımmm
inşallah doktordan iyi haberlerle dönersin
Kızlar bizde çocuk doktorundan geldik 3170 gr. olmuş maşallah kuzum
doktor çok iyi gelişimi dedi, sütüm iyi geliyor artık nazar değmesin, sık sık emziriyorum, saati bile bulmuyor bazen
bir dahaki ay işitme testi yapılcak
slm kizlar...
biz oglusumla drdan geldik teyzeleri...
dr daha doguracak gibi deilsin dedi..
bebegin kafasi assada ama daha dogum seklinde degilmis
yeterli suyumuz varmis...
hersey yolundaymis suan icin..
agrilarima on hazirlik bunlar dedi..olabilecek seyler oldugunu soyledi..
oglusum 37+2 de 2900kg boyuda 50.4 cm
bende yola yarim kilo daha almis olarak devam ediyorum...
plasenta falan herseyi inceledi..
iste boyle bizden..biraz gecmisi okuyup sizlere bakalim biz
ben geldim evimi temizledim kendimide temizledim baya açıkmıştım yemeğimi yedim açlığımda gitti şimdi oturdum keyif yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?