2009 Haziran Anneleri!!

canım benim hakkında hayırlısı sağlıkla kolaycacık alırsın umarım bebeişini kucağına

peki neden sezeryan oluyorsun tatlım,kendi isteğinmi

saol cnm hepimiz için hayırlısı olsun..evet kendi istegim ama buraya yazamayacagım özel nedenlerim var kendime göre...hayırlısı olsun dedim inş hayırlısı böyledir:Saruboceq:

Canim dualarim seninle, saglikla gelsin yavrun insallah

pericim Allah sağlıkla kurtarsın inşallah.haziranın ortası gelmeden doğurmayan kalmıcak.
yeni anneler, bizi unutmayın, tecrübelerinizi paylaşın olur mu?

saol cnm hepimizi Allah kurtarsın..tabi eve gelir gelmez yazacam tabi bebekten fırsat bulabilirsemkaydirigubbakcemile3

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş.hakkında hayırlısı olsun.bende 37+2 yim aramızda1 gün var bakalım hagmizin yaramazı hızlı gelcek

bizimde yarın dr kontrolümüz var çatı muayenemiz var yarın belli olcak normal mi sezeryan mı bakalım kızımız büyümüş mü

Kuzularınıza maşallah kızlar.ınşallah herşey hep yolunda gider.

Normal yada sezeryan bir şekilde doğurucaz Allah ın izniyle.Annelik duyguların en kutsalı en güzeli,Şükürki Allah bize nasip etti.Karnımızdaki bir tekmeyi hissetmek için dünyaları verecek insanlar var.Ki biz nasipse Allah izin verirse kucağımıza alabilecek aşamaya geldik.Çok şükür bu günleri gösterene.ınşallah kucağımıza almayı da nasip eder.

Mutlaka acılar sıkıntılar olacak.Yeterki sonu hayırolsun

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sanırım hamileligin en zor evresini yaşıyoruz...ne zman dogacak ,nasıl dogacak,bebegim saglıklımı,.......kafamızdan 50 tane soru geçiyo dimi...bu günleri umarım gülerek hatırlarız arkadaslar

ayyy bunaldım kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi zamanım gelsede uyusam uyansam herşey bitmiş olsa bebegim kollarımda olsa...en iyisi ben biraz uzanayım belki uyurum...düşiün düşün yeter ama başım agırdı...-tatlicadiarzu-..

sanırım hamileligin en zor evresini yaşıyoruz...ne zman dogacak ,nasıl dogacak,bebegim saglıklımı,.......kafamızdan 50 tane soru geçiyo dimi...bu günleri umarım gülerek hatırlarız arkadaslar

aynen canım bir sürü soru daha öğlen oturdum ağladım nasıl doğurcam saglıklımı ya bir sorun çıkarsa piskopata bağladım igceee

valla benim içinde farklı bir heyecanda var kızlar tabiki öncelikle sağlıklı olması önemli.Kim görse karnımı bu bebek kız değil diyorlar.Ben herşeyimizi pembe aldım.Bide erkek doğarsa pembe nevresimlerde yatacak.Yarın cinsiyetini de tekrar sorucam bakalım.Haktan hayırlısı bakalım

slm kizlar...
biz oglusumla drdan geldik teyzeleri...
dr daha doguracak gibi deilsin dedi..
bebegin kafasi assada ama daha dogum seklinde degilmis
yeterli suyumuz varmis...
hersey yolundaymis suan icin..
agrilarima on hazirlik bunlar dedi..olabilecek seyler oldugunu soyledi..
oglusum 37+2 de 2900kg boyuda 50.4 cm
bende yola yarim kilo daha almis olarak devam ediyorum...
plasenta falan herseyi inceledi..
iste boyle bizden..biraz gecmisi okuyup sizlere bakalim biz

ben geldim evimi temizledim kendimide temizledim baya açıkmıştım yemeğimi yedim açlığımda gitti şimdi oturdum keyif yapıyorum

neslihancım valla benim karnım büymeye başladığından beri tek bir kişi kız demedi,kız deyincede herkes şok geçiriyor herkes erkek dedi

oysaki doktorum her kontrolde kız olduğunu söylüyor

ve herkes erkek diyor çok gıcık oluyorum dedim bu ay,
aman ben onlara hiç konuşmuyorum hepsi benden uzman dedi güldü :))

valla benimkide erkek olursa bi zahmet pembelerle,kırmızılarla turuncularla sarıp sarmalanacak

özlem gözün aydın canım
güzel haberlerine çokk sevindim,
bizim daha zamanımız var beklesinler kuzucuklar,

cemrecim ohhhhhhh ne güzel herşey bitti
mis gibi oldu herşey
artık hazırsın hayırlısıyla

kıslar biz geldik minişimle
kuzum iyiymiş başımız iice doğum kanalına gömülmüşş
nst ye girdikkkkalkisalkisalkis
hehe tekme sesinden kalp atışlarını zor duydum sıpa sola yatınca tabi çat çat tekmeleri savurdu
sancım da yok kalp aatışlarımızında maşallahı var
dr eee artık sancı gelirse acile dedi şimdilik iisin bugün gelmez en azından dedi
işte böle

maşallah yusuf kayra yakışıklısına afferin onaa büyüsün abisi oldu bizim kerataların opuyorumnanaktangamyoncuiremsu

maşallah arminime akılldı bıdık o daha vakti var semoş teysesiyle çağatay kankasını bekliyo
sana da maşallahhh kıs hehe yarımcık kilo almış tamını bilem alamamış benim gibi ben hiç almamışım nasıl oluyosakaydirigubbakcemile5vereliniortak

ben geldim evimi temizledim kendimide temizledim baya açıkmıştım yemeğimi yedim açlığımda gitti şimdi oturdum keyif yapıyorum

darsı başıma cemre yawwwwww gel benim eve de el at nsaıl olur ki????zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…