2009 Haziran Anneleri!!

Maşallah oğluşuna ve sana oğluşunun kilosu iyi.Senin aldığın kiloysa harika maşallah maşallah

gozunaydin canma.s.masallah bebisede
canim masallah sana ve bebise..buyutmussunuz bebisleri
özlemde doktordaydı bugun noldu acaabaa
a.s.a.s.a.s.

ihsosta dogmus allah anali babali buyutsun ins..
ihsos topigin ilk tosuncugu galiba masallah kilosuyla

Semacım gözünaydın herşey yolundaymış.inşallah yarın bende hayırlı haberler alırım

kızlar dediklerimi sakın yanlış anlamayın.tabiki ikisininde kendine göre zorlukları var.ama benim normal dogum olucaktı.kendimi ona adapte etmiştim.bide 8skiz saat dogum sancısı çektim yok yere.hep sezeryan olmak bana ürkütcü gelmişdi o yüzden istemiyordum.doktor birden hemen sezeryana alalım deyince panik oldum.ağla ağla mahvoldum.bebeğin tehlikde olması beni dahada kötüleştirdi.hemen ameliyata alındım.bana sormadan epidural yaptılar.ben epiduralde istemiyordum.sezeryan olursa genel anestezi istiyordum.epiduralde bacaklarım uyuştu ama ben panik içinde titreyip aglamaya devam edince serumdan narkozuda yedim.bayılmışım.hiç farkında bile değilim.bi ayıldımki doktorlara toparlanıyo.ne oldu bebek nerde dedim.güya epidural oldum ya bebeği bari ilk ben görürüm diye bekliyordum ki beni bayıltımmışlar aglıyorum diye.
yani biraz karışık oldu anlatabildimmi bilmiyorum ama hem normal hem epidural hemde genel anestezi yi yaşamış oldum.
ben sezeryan özellikle isteyen arkadaşlar için demek istedim.bana göre sezeryan cidden daha kötü.kendinize hemen gelemiyorsunuz.oturup kalkmak zor.ve karnım hiç dogurmamışım gibi aynı duruyo.
işte böyle kızlar dogum hikayemi anlatmaya çalıştım.arada bebişe bakmaya gittiğim için karışık yazdım kusuruma bakmayın artıkınnnnnn

bide saadetcim üzülmesin ya.illaki süt ilk günler az geliyor.bize ilk gün mamada da verdi hemşireler.eve gelincede günde 3kez az dozda mama verdim.ama artık 2gündür süt normale dönünce bıraktık hemen.en az 2gün sabretmek gerekiyor

semoş cagataya da masallah senin bıdık erken mi gelecek normal dogum çok güzelde bu belirsizlik ne zaman olacak sancı kasılma nasıl evede lazım bi nts cihazı

arzucum maşallah sana bu kadar şeye rağmen sesin bomba gibi geliyodu şeker
allah bundan sonra başka sıkıntı vermesin
allahım kızınla sana mutlu günler bol sütlü ve gazsız günler nasip etsin yeni ve en büyük aşkınla geçir günlerini ohhh ne güzel

valla ayşecik nasıl olcak bilmiyom işte cumartesi kendi dr um çatı muayenesi yapcak artık az çok belli olur o zaman napalım beklicez allah hayırlısıyla gönlümüze göre verirde normal olur beklediğimize değerrrr

hazır fırsatım varken bide hızlıca dogum çantamdaki ekssikleri yazayım.ben 3 takım kıyafet koymuşdum 1 gece kaldıgımız halde yetmedi üçüde battı.daha çok almanızı tavsiye ederim.bide pijama koymuşdum ama hiç kullanmama gerek kalmadı.normalde sezeryanda da gecelik kullanmak daha rahat oluyor.ama 2 gecelikde yeterli çünkü kanama düşündüğümüz gibi fazla olmuyo.biberon emzik pişik kreminide hiç hastanede kullanmadım.ilk günden gerek olmuyo ama evde kullanıyorum.neyse şimdilik bunlar aklıma geldi

ay arzucum cicim saol yaa bende ekliyim bi gecelik daha 2 pijama 1 gecelik vardı 2şer tane olsun bariiii
bu arada eşimin arkadaşlarının eşlerinden kime normal istiyom desem şok oluyolar delimi ne milletttt sanki anormal bişe istiyom

teşekkür ederim canımmm
inşallah hepimiz için öyle olur.
ya galiba benim agrı eşiğim çok yüksek çünkü dr bile onca saat nasıl dayandıgıma şaşırdı.
bu arada önceden gögüs kremine başlamışdım ama yine gögüslerim emzirken çok acıyo.bi çaresini bilen varmı????

arzucum her emzirme öncesi ve sonrası karbonatlı su yap pamukla sil emi
hem yara olmaz yarılmaz iice hemde bebişin pamukçuk olmaz bi de emzirmeden önce sütünle ıslatıp bekliceksin
sonrasında da kurutup öle kapatcakmışsın göğsünü şekerrr
ben bunları biliyom
ama sibel de zeytinyağını tavsiye ediyooo haberin olsun

Maşallah oğluşuna ve sana oğluşunun kilosu iyi.Senin aldığın kiloysa harika maşallah maşallah

semosum masallah kuzumuza..
sen erken dogurcan demmekki benden..
cagatay kuzu erkenci olablir herhalde

özlemcim masallah oğlusuna hersey yolundaymış ne güzel

tskler kizlar saolun...a.s.a.s.a.s.
oglum tahminim gibi 3u biraz gecerek dogacak yanilmiyorsam..
neyse saglikli olmasi onemli
artik kilo almam sanirim zaten minnacicik bi kadinim benkaydirigubbakcemile3 50 ile basladim 58 im
dogumdan cikinca 2-3 kilo fazlan olur diyorlar hayirlisi bakalim..

Son düzenleme:
arzucum saol canm..
dogum yapan arkadaslarin fikirleri bana uyar veya uymaz ama cok onemli benim icin..
en yakin tecrubeler sizsiniz cunku..
bebisi saglicakla buyut canm...

Özlem, Sema gözünüz aydin kizlar...masallah bebislerinize...

Arzu gecmis olsun , umarim en kisa zaman da toparlanirsin...

Slm 3 haziranda doğum yaptım.şimdi kızım kollarımda darısı sizlerin başına.normal doğum yaptım.herşey çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…