slm kizlar...
biz oglusumla drdan geldik teyzeleri...
dr daha doguracak gibi deilsin dedi..
bebegin kafasi assada ama daha dogum seklinde degilmis
yeterli suyumuz varmis...
hersey yolundaymis suan icin..
agrilarima on hazirlik bunlar dedi..olabilecek seyler oldugunu soyledi..
oglusum 37+2 de 2900kg boyuda 50.4 cm
bende yola yarim kilo daha almis olarak devam ediyorum...
plasenta falan herseyi inceledi..
iste boyle bizden..biraz gecmisi okuyup sizlere bakalim biz
gozunaydin canma.s.masallah bebisedeselam annişler bizde şimdi geldik dr dan doğum yapan annişlerimizin gözü aydın Allah acil şifalar versin ve biran önce ayağa kalkmaları dileğiyle.....
bebişim 3.300 kg çıktı dr umuz defalarca ölçtü yanılma payına karşılıkkkk kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş çatı muayenesi de yaptı çatımız normale müsait mişşş ama 2 hafta daha doğmazsa 4 kg kadar ulaşırsa çatına birdaha bakar ona göre kesin bişey söyleriz dedi ama şu an normale çok müsaitmişşşşş Allaha şükür bi sorun yok sadece ilaçlarımı bıraktığım için kızdııııı.... ve kan değerlerine baktı ve ilacını kullan dediiii
umarım herkes iyidir takip edemiyorum evde bilg yok çünkiiii iş yerinde de işleri toparlıyorum anca çünkü iyice ağırlaştıkkkk 37+3 teyizzzz teyzoşlarrr
hepiniziiii öpüyoruzzzzzzz sağlıcakla kalınnnn iyi bakınnn bebişlerinizeee :CüvCüv:
canim masallah sana ve bebise..buyutmussunuz bebisleriKızlar bizde çocuk doktorundan geldik 3170 gr. olmuş maşallah kuzum
doktor çok iyi gelişimi dedi, sütüm iyi geliyor artık nazar değmesin, sık sık emziriyorum, saati bile bulmuyor bazen
bir dahaki ay işitme testi yapılcak
a.s.a.s.a.s.özlemde doktordaydı bugun noldu acaabaa
kıslar günaydın
didoşum dan gelen mesajı aktarıyorum
semoş ben çıktım
canım ihsoşum saat 9 gibi doğdu
spinal sezeryanla
3800gr ama boyu net belli değil
çok ağrım var
emiyo minikkuş ama süt yok
bi de dudağı minnacık yarık oğluşumun
sorun olmaz dediler minik bi ameliyatla düzelir dediler
yine haber veririm ben canım
öptüm selam söle kızlara
arzucum maşallah sana bu kadar şeye rağmen sesin bomba gibi geliyodu şeker
allah bundan sonra başka sıkıntı vermesin
allahım kızınla sana mutlu günler bol sütlü ve gazsız günler nasip etsin yeni ve en büyük aşkınla geçir günlerini ohhh ne güzel
Maşallah oğluşuna ve sana oğluşunun kilosu iyi.Senin aldığın kiloysa harika maşallah maşallah
semosum masallah kuzumuza..kıslar biz geldik minişimle
kuzum iyiymiş başımız iice doğum kanalına gömülmüşş
nst ye girdikkkkalkisalkisalkis
hehe tekme sesinden kalp atışlarını zor duydum sıpa sola yatınca tabi çat çat tekmeleri savurdu
sancım da yok kalp aatışlarımızında maşallahı var
dr eee artık sancı gelirse acile dedi şimdilik iisin bugün gelmez en azından dedi
işte böle
maşallah yusuf kayra yakışıklısına afferin onaa büyüsün abisi oldu bizim kerataların opuyorumnanaktangamyoncuiremsu
maşallah arminime akılldı bıdık o daha vakti var semoş teysesiyle çağatay kankasını bekliyo
sana da maşallahhh kıs hehe yarımcık kilo almış tamını bilem alamamış benim gibi ben hiç almamışım nasıl oluyosakaydirigubbakcemile5vereliniortak
darsı başıma cemre yawwwwww gel benim eve de el at nsaıl olur ki????zemuszemus
özlem gözün aydın canım
güzel haberlerine çokk sevindim,
bizim daha zamanımız var beklesinler kuzucuklar,
cemrecim ohhhhhhh ne güzel herşey bitti
mis gibi oldu herşey
artık hazırsın hayırlısıyla
özlemcim masallah oğlusuna hersey yolundaymış ne güzel
Slm 3 haziranda doğum yaptım.şimdi kızım kollarımda darısı sizlerin başına.normal doğum yaptım.herşey çok güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?