2009 Haziran Anneleri!!

özlem gözün aydın canım
güzel haberlerine çokk sevindim,
bizim daha zamanımız var beklesinler kuzucuklar,

cemrecim ohhhhhhh ne güzel herşey bitti
mis gibi oldu herşey
artık hazırsın hayırlısıyla
valla öyle canım hazırım artık bebeğimin mama kaşığınıda çantama koyucam ne olur ne olmaz diye süt gelmeyince mama veririz gerçi kaynanam süt veririz diyo ama süt ağır gelmezmi çocuğa ya bakalım ne olcak inşallah sütüm olurda bunlara gerek bile kalmazz

gelirim canım keşke yakın olsakta hepimiz birbirimize yardım etsek maşallah çağataya iyice gömmüş kafayı aşşağıya haa hareketli bi çocuk olucak desene şimdiden karnında hiç durmuyo o daracık yerde dışarı çıkınca nasıl olucak artık gerçi o akıllı annesini üzmez sen herşeye hazır olduğunda gelir inşallah çağatayımız

ayy bende normal istiyorum yaa inşallah olur kolay olur yarın görücez nasıl olucağını yarın kesin alıcam meleğimi kucağıma sende normal isterken sezeryan yapmışsın hiç hazır değildin kendini normal doğuma hazırlayınca sezeryan zor oluyodur eminim kötü bir tecrübe olmuş senin için bebeğin sağlıklı ya ona şükür yaa allahın tarafından bir güç geliyo sana ve doğum yapıyon belki çok çekiyosun ama doğuyo sonrasında daha kolay oluyo allah herkese kolay doğum nasip etsin bende birazcık korktum sancı çeken kadını görünce sezeryan olsun dedim allahtan dr um çok iyide vazgeçirdi beni normal olucak yani inşallah yarın belli olur allahım dayanmak için güç kuvvet sabır versin inşallah sende en kısa zamanda eski haline grei dönersin canım

maşallah sanada oğluşunada allahım kucağına almayıda nasip etsin canım ne güzel yarım kilocuk almışsın oğluşunda uzun boylu olucak galiba dahada uzar o maşallah

Slm 3 haziranda doğum yaptım.şimdi kızım kollarımda darısı sizlerin başına.normal doğum yaptım.herşey çok güzeldi.

gözün aydın canım ilk doğumunmu bu yoksa ikincimi merak ettiğim ilk doğum zor oluyo ikinci doğum daha kolay oluyomuş sende herşey güzeldi demişsin ya acaba ikinci doğummu diye inşallah bizde senin gibi kolay doğururuz

cemre cnm bildigim kadarıyla bebege 1 yaşına kadar inek sütü verilmez...süt veririz derken bunumu kastettin benmi yanlış anladım...

cemre cnm bildigim kadarıyla bebege 1 yaşına kadar inek sütü verilmez...süt veririz derken bunumu kastettin benmi yanlış anladım...

ben değil tatlım kaynanam vermek istiyo sütüm olmaz diye bende mama alalım onu verelim diyorum ama bakalım eşime dicem giderken alıcak artık inek sütü tabiki verilmez daha yeni doğmuş çocuğa zaten hemşirelerde kızıyo sık sık emziricem inşallah sütüm olurda böyle şeylerle uğraşmam

Slm 3 haziranda doğum yaptım.şimdi kızım kollarımda darısı sizlerin başına.normal doğum yaptım.herşey çok güzeldi.
gozunaydin canm allah anali babali buyutsun..

saol tatlima.s.
20. haftadan beri uzun bebek diyorlar canm..
umarim olcumler dogrudur

doğrudur canım çokda yanlış olmaz yani uzun boylu yakışıklı bi erkek olucak allah o güzleride gösteriri inşallah

ya nidacım sorma herkes doğurmaya gitti sanırsam :))))
benim ev boyanıyo son akşammış bakalım bitcekmiiii
ya didoş mms le ihsoşun resmini yollamış
ama alamıyom pc ye
bluetooth lazım narenlede halledemedik
pınar da zavallım batuşlan uğrşıyodur
nasıl etsem bilemedim

iyi akşamlar kızlar bebişimi uyuttum bi bakayım
size dedim özlüyorum nasıllar diye merak ediyorum
sizleri kayınvaldem geldi cok sık giremiyorum az kaldınız kızlar
hayırlısıyla sizlerde alsaydınız kuzularınızı kucagınıza

Ayy canim tesekkürler, insallah,artik gelsinler ...
Umarim sen de, bebisin de iyisinizdir...

selam arkadaşlar yeni doğan bebeğe na suyu verilince bebeğin gaz problemi kalmıyormuş
nette okudum deneyenler var sonuç mükemmmel diyorlar bu konudaki düşüncelerinizi
ve bilginiz varsa yazarmısınız malum nar mevsimi değil konsantre nar suyu vermeyi düşğünüyorum ama kararsızım anneme söyledim veririz korkma birşey yapmaz diyor sizce

Ayy canim tesekkürler, insallah,artik gelsinler ...
Umarim sen de, bebisin de iyisinizdir...

iyiyiz canım ALLAH a şükür şu dikişlerimde iyileşseydi daha iyi olucaktım ama kızım iyi saglıgı yerinde şükür o teselli oluyo o iyi olsunda:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…