valla öyle canım hazırım artık bebeğimin mama kaşığınıda çantama koyucam ne olur ne olmaz diye süt gelmeyince mama veririz gerçi kaynanam süt veririz diyo ama süt ağır gelmezmi çocuğa ya bakalım ne olcak inşallah sütüm olurda bunlara gerek bile kalmazzözlem gözün aydın canım
güzel haberlerine çokk sevindim,
bizim daha zamanımız var beklesinler kuzucuklar,
cemrecim ohhhhhhh ne güzel herşey bitti
mis gibi oldu herşey
artık hazırsın hayırlısıyla
gelirim canım keşke yakın olsakta hepimiz birbirimize yardım etsek maşallah çağataya iyice gömmüş kafayı aşşağıya haa hareketli bi çocuk olucak desene şimdiden karnında hiç durmuyo o daracık yerde dışarı çıkınca nasıl olucak artık gerçi o akıllı annesini üzmez sen herşeye hazır olduğunda gelir inşallah çağatayımızkıslar biz geldik minişimle
kuzum iyiymiş başımız iice doğum kanalına gömülmüşş
nst ye girdikkkkalkisalkisalkis
hehe tekme sesinden kalp atışlarını zor duydum sıpa sola yatınca tabi çat çat tekmeleri savurdu
sancım da yok kalp aatışlarımızında maşallahı var
dr eee artık sancı gelirse acile dedi şimdilik iisin bugün gelmez en azından dedi
işte böle
maşallah yusuf kayra yakışıklısına afferin onaa büyüsün abisi oldu bizim kerataların opuyorumnanaktangamyoncuiremsu
maşallah arminime akılldı bıdık o daha vakti var semoş teysesiyle çağatay kankasını bekliyo
sana da maşallahhh kıs hehe yarımcık kilo almış tamını bilem alamamış benim gibi ben hiç almamışım nasıl oluyosakaydirigubbakcemile5vereliniortak
darsı başıma cemre yawwwwww gel benim eve de el at nsaıl olur ki????zemuszemus
ayy bende normal istiyorum yaa inşallah olur kolay olur yarın görücez nasıl olucağını yarın kesin alıcam meleğimi kucağıma sende normal isterken sezeryan yapmışsın hiç hazır değildin kendini normal doğuma hazırlayınca sezeryan zor oluyodur eminim kötü bir tecrübe olmuş senin için bebeğin sağlıklı ya ona şükür yaa allahın tarafından bir güç geliyo sana ve doğum yapıyon belki çok çekiyosun ama doğuyo sonrasında daha kolay oluyo allah herkese kolay doğum nasip etsin bende birazcık korktum sancı çeken kadını görünce sezeryan olsun dedim allahtan dr um çok iyide vazgeçirdi beni normal olucak yani inşallah yarın belli olur allahım dayanmak için güç kuvvet sabır versin inşallah sende en kısa zamanda eski haline grei dönersin canımkızlar dediklerimi sakın yanlış anlamayın.tabiki ikisininde kendine göre zorlukları var.ama benim normal dogum olucaktı.kendimi ona adapte etmiştim.bide 8skiz saat dogum sancısı çektim yok yere.hep sezeryan olmak bana ürkütcü gelmişdi o yüzden istemiyordum.doktor birden hemen sezeryana alalım deyince panik oldum.ağla ağla mahvoldum.bebeğin tehlikde olması beni dahada kötüleştirdi.hemen ameliyata alındım.bana sormadan epidural yaptılar.ben epiduralde istemiyordum.sezeryan olursa genel anestezi istiyordum.epiduralde bacaklarım uyuştu ama ben panik içinde titreyip aglamaya devam edince serumdan narkozuda yedim.bayılmışım.hiç farkında bile değilim.bi ayıldımki doktorlara toparlanıyo.ne oldu bebek nerde dedim.güya epidural oldum ya bebeği bari ilk ben görürüm diye bekliyordum ki beni bayıltımmışlar aglıyorum diye.
yani biraz karışık oldu anlatabildimmi bilmiyorum ama hem normal hem epidural hemde genel anestezi yi yaşamış oldum.
ben sezeryan özellikle isteyen arkadaşlar için demek istedim.bana göre sezeryan cidden daha kötü.kendinize hemen gelemiyorsunuz.oturup kalkmak zor.ve karnım hiç dogurmamışım gibi aynı duruyo.
işte böyle kızlar dogum hikayemi anlatmaya çalıştım.arada bebişe bakmaya gittiğim için karışık yazdım kusuruma bakmayın artıkınnnnnn
maşallah sanada oğluşunada allahım kucağına almayıda nasip etsin canım ne güzel yarım kilocuk almışsın oğluşunda uzun boylu olucak galiba dahada uzar o maşallahslm kizlar...
biz oglusumla drdan geldik teyzeleri...
dr daha doguracak gibi deilsin dedi..
bebegin kafasi assada ama daha dogum seklinde degilmis
yeterli suyumuz varmis...
hersey yolundaymis suan icin..
agrilarima on hazirlik bunlar dedi..olabilecek seyler oldugunu soyledi..
oglusum 37+2 de 2900kg boyuda 50.4 cm
bende yola yarim kilo daha almis olarak devam ediyorum...
plasenta falan herseyi inceledi..
iste boyle bizden..biraz gecmisi okuyup sizlere bakalim biz