2009 Haziran Anneleri!!

canım bende cok istedim ama malum nar mevsimi degil konsatresinide vermek istemedim katkılı oldugu için çünkü bebegin bagışıklık sistemi hala zayıf belki bişey olmaz ama yinede tereddüt ettim

canım hafıze kartın varmı yada okuyucu yada usb kablon varmı eğer varsa herhangi biri atabilirsin pc ye ben öyle atıyorum pc ye fotoları kart okuyucusuyla atıyorum neyseki benim eşim koyucak buraya resmi seni uğraştırmıcam yani muhtarım

teşekürler abisis size sağlıklı günler diliyorum Allah bizlerede canlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum bugün erken yatıcam yarında erken kalkıcam dua edin bana bende sizlere edicem inşallah kolay olur doğum kızımın fotosunuda babası koyucak buraya merak edersiniz diye babasına söyledim oda ben hallederim dedi herkes kendine çok iyi baksın hastaneden çıktıktan sonra vaktim olursa gelir burda nasıl doğum olduğunu anlatırım azda ola tecrübe edinicem neyse güzel annişler ben gelene kadar doğurmayın haaa :):) allah hepimizi kurtarsın kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtuluruz inşallah

bak bişey sorucaktım siz hangi mamadan aldınız bebek sarılık olmasın diye yedirmek lazımmış ya benimde ilk gün sütüm olmazsa hangi mamayı vereyim

canım bluetooth gerekmiyor...
bebişin resmini telefonundan kendi mail adresine yolla...
yani numara yerine sen mail adresini yaz ve yolla o zaman sana mail olarak gelicek bilgisayara ordan halledersin tatlım...

yok ya nilaycım halledemedim yarın bi şekilde hallederim ben onu napalım kaldı bugün artıkınnn
mail olarak yollayamadım

günaydın kızlarr ben 1 saat sonra hastaneye gidicem 8 30 da kaçta doğuma alırlar kaçta doğururm bilmiyorum suni sancıyla olucağı için bebek gelene kadar beklicem inşallah hemencik gelirde annesine pek fazla acı çektirmez yolun sonuna geldik asıl bundan sonra başlıyo zorluklar allah yardım etsin hepimize allahım sizide bir avazda kurtarır inşallah hadi ben gidiyom kendinize çoook iyi bakın allaha emanet olun

Cemre Allah bir avazda kurtarsın inşallah.Sende yavrunda Allah a emanet olun

hayırlı güzel haberlerle dön inşallah.darısı başımıza...

cemrecim, Allah bi avazda kurtarsın inşallah, hatta inşallah şimdiye doğuruvermişindir kolayca.
ayyy, sizleri gördükçe günler geçmiyo yaa, kızım sürpriz yapmazsa 10 gün var daha

günaydın haziranın göbüşü tombil, elleri ayakları şişmiş hamişleri.
dün iki saatliğine arkadaşa gittik, giderken giydiğim ayakkabı, eve dönerken ayağıma olmadı yaaa.
ellerim zaten kocaman oldu.ağlamak istiyorum ağlamakkkk.

CAnim günaydin, donuyorum ben, hava acayip soguk..Annem geliyo kismetse bugün ,demin telefonda kalin seyler getirmesini söyledim...off Günes istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…