2009 Haziran Anneleri!!

şimdi buradan sana bi dolu güneş ve sıcak hava yolluyorum, sen de bize azcık serinlik yollaa. :))
benim annem de antalyadan gelcek yarın ama burasının da ordan farkı yok bu günlerde.

şimdi buradan sana bi dolu güneş ve sıcak hava yolluyorum, sen de bize azcık serinlik yollaa. :))
benim annem de antalyadan gelcek yarın ama burasının da ordan farkı yok bu günlerde.

Yolla canim , ben buradaki tüm serinligi gönderirim sana ....
opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar

bebisler dogdu herhalde doguran bebisleri yuce rabbim anali babali buyutsun insallah!

benim gunum doldu ama benimkinin gelmeye niyeti yok gibi 10 da kontrolum var oraya gidicem duanizi eksik etmeyin kizlar lutfen...

günaydın kızlar.Biraz geçmişi okudum anca yazabildim.Bizim bu gün son 5 günümüz kalmış oldu inanamıyorum ya daha dün gibi herşey.....
Yarın son kez bi nst ye giricez o kadar....Bu arada hastane çantamıda bu gün halledicem inşallah.

morboncuk canım dualarımız seninle ve senin gibi eli kulağında olanlarla bizim sezeryan olacağı için rahatız Allah hakkında hayırlısını versin canım.

yeşimcim ya seni merak ediyordum bende haziran annelerindeymiş meğer iyiyimişsin şükür neden erken geliyor bebiş.temmuz annesiydin sanırım.

günyadın herkese uykusuzlukgtan ve yorgunluktan ölüyom bugün temizliğe başlıcaz daha nasıl olcak hiiç bilmiyom
bi sürü iş var allahım yardımcım olsun daha kahvaltı bile yapmadan bi dünya iş yaptım
az sonra mamamı hyicem çayım olsun

mümine burda da aynen gece sıcaktan uyuyamıyom malum gündüz uyumaya imkan yok işten güçten bakalım nasıl olcak bu işler

nidacım canım gözünaydın annecin geliyomuş allah kavuştursun cicimmm

hülya bana haber yollicak kızlar yollar yollamaz hemen size haber veririm okişşş

semacım kolay gelsin, ama çok yorma kendini sonra çağataycık geliverir bak.
kadın tutmıcak mıydın, bırak onlar yapsın.
ben kadın gelince evde bile durmak istemiyorum, yoksa bişeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi
hadi Allah çok kolaylık versin cnm

mümine kadın şu an hiçbişe yapamazki
ev resmen inşaat azcık toplicazki o da gelip temizlesin
eşim ben yaparım kadına gerek yok diyo beceremezse tutcakmışşş

sakın inanma semoşş, klasik taktikler bunlarr.
sonra istediğin gibi yapmaz seni çileden çıkarırr.kıyamam sana sonraaa.
çağırsın kadını hain domdomm

nasılsınız kızlarr benim sinirlerim alt üst oldu off bu dr iyi iyi diyodum ama artık kararımı değiştirdin çağırıyo bizi doğum olucak diye geri yolluyo sanki dalga geçiyo bizle yaa o kadar sinirlerimi bozduki sizede doğurucam diyorum ama geri geliyorum insanlara karşı yalancı duruma düşüyorum yaa doğum yaptınmı diye soruyolar yok diyorum annemler aradı hazırlanmışlar hastaneye geleceklermiş bende aradım allahtan yola çıkmamışlar ablam aradı doğum yapıcanmı diye yok dedim eve gidicem oda bana benim druma gidelim o anlar bide o baksın dedi kaynanam hemen atlatı yok gerek yok günün gelmedi daha bide o baksın ne olacak dedim o yok yok aayyy sanki o doğurucak yaa bu konuda bana karışıyo ya sinirlerimi bozuyo zaten git gel stres sıkıntı yaşıyorum bide böyle karışınca iyice sinirlerim alt üst oldu kırmayayım diyorum bişey demiyorum ama sabır sabır nereye kadar yaa ne derse desin ben bi eşimle konuşayım giderim büyük ihtimal bakalım oda annesinin dediği gibi dicek ama bakalım bi kavga daha olur bugün işte şimdi eve gelsinde konuşucam off nedir bu yaa strese sokuyo beni öffmafoldumbenmafoldumben

valla mümine ben artık bişe demiyorum hiç umrumda da değil ne hali varsa görsün elimi bi işe sürmem o kadar yapsın

kızlar herkese merhaba biz dün kızımı dr kaontrolune götürdük
malesef sütüm hala az ve mama takviyesine devam
kilo almış minik kızım mama yaramış yani 3050 doğmuştu 2900 gr a düştü şimdi 3300 olmuş
ağzında hafif pamukçuk başlangıcı olmuş o kadar dikkat etmeme rağmen ilaç verdi üzüldüm
ayrıca vitaminde de verdi dr amcası kemik gelişimi için d vit
bizden haberler böyle
bugün doğum yapacak arkadaşlara allah yardım etsin hayırlısıyla kurtulsunlar inşallah

semoşum muhtarım aman dikkat yorma kendini
çok ama çok dinlenin sonraki günlerinizde 1 gece uyutmazsa minişler zombi olunuyor ertesi sabah

günaydın kızlar.
çok sıcak gerçekten gece gündüz farketmiyoo.
bende dün akşam doktordaydım.kontrolümüz vardı artık son tabi:)))
3400gr olmuş doğum kanalına girmiş,çatı muayneside yaptı yine tabi,
hafif açılma ve yumuşama var dedi.eğer cumaya kadar sancın olursa gelirsin dedi olmazsa cuma yatışını yaparız bi şekilde çıkartırız merak etme dedi.tabi ben çok sıkıldım dediğim için sürekli,,
herhalde suni sancı vercek sancı olmazsa.sezaryeni gerektirecek hiç bişey yok şimdilik dedi.
bizden haberler böleee

semoş sana kolay gelsin valla bu sıcakta insan oturduğu yerde terliyo iş yapmak ne mümkün

cemree canım sende inş sağlıkla kucağına almışsındır bebişini

oy hülyacım kıyamam sana ya bence de git bi bakalım ne dicek
seni neden yolladıki dr un herşey yolundamıymış peki beklesen nolur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…