ya kızlar günlerimiz azaldıkça sanki bi stres içinemi girdik daha mı agresif olduk ne hiç bişe yapasım yok kendimi çok ağır ve işe yaramaz hissediyorum herşeye herkese kızasım var neden bilmem
gittim gene geçen haftaki gibi hastaneye çantamıda alıp sonra gittim çatıma baktı gene dr 2 hafta önce baktığında açılma vardı diyodu geçen hafta gittiğimde kemik yapın çok uygun haftaya salı gel yatış yapılıcak dedi doğurucan artık dedi bugün gittim açılman yok suni sancı verirsek çok acı çekersin bende dr uma dedim ben suni sancı felan istemiyorum bir sorun yokki günüm geçerde suyum gelirde sancım olmazsa neysede böyle bi durumda suni sancı verilmez zaten dedim dr umda haftaya salı gelirsin kesin yatış yapılıcak doğumun olucak dedi ama bakalım zaten 13 ü muhtemel doğum tarihi yani günümü doldurmuş oluyorum yani bu hafta büyük bi ihtimal kendiliğinden doğar doğmazsada günüm geçersede sezeryan olucak ne yapayım yaa dr um bi öyle diyo bi böyle anlamadım yaa kafamı karıştırmaktan başka bişey yaptığı yok neyse çıktık dr dan ablam aradı eşimi konuşuyolar ablam kızıyo tabi böyle iş olurmu gününü tam bilemiyo bide benim dr uma gidelim görsün hülyayı diyo eşimde yok felan diyo neyse bana verdi benle konuştu bende bakarız refikle bi konuşayım gelirim dedim kaynanam atladı hemen günün daha dolmadı boşver felan sanki ondan izin istiyorumda izin vermiyo yani o kadar sinirlerimi bozduki ya bırak bari ben karar vereyim sonuçta ben doğurucam yaa o kadar acıyı ben çekicem bırakta bunada ben karar vereyim hangi dr a gidiceme bide ablam gidelim o diyo o karışıyo ablamla aramda olan şeye sen ne karışıyosun yaa senin dediğin olucak değil yaa hep allahım sabır ver demekten başka bişey diyemiyorum zaten moral bozukluğuyla çıktım dr dan bide üstüme o gelince daha kötü oldum neyse kızlar böyle berbat bi gün sizide kendi dertlerimle sıkmayayım
bekliyo canım o allahım ne zaman doğ derse o zaman doğucak zaten gidicem tabi eşimden izin alabilirsem oda aynı annesinin kafasından ama bakalım mecbur vericekkızlar ihsan ın didemin oğluşunun fotosunu koydum aramıza katılanlara bakabilirsinizz
hülyacım canını ne sıkıyorsun bitanem kayanana na gidicem o dr a de ne yapacak sana sankiiii
benim ark da 41. haftada doğurdu vaktini beliodur canım kuzun merak etme sen
yani dimi dangalak iştecemrecim ne yapmaya calışyo bu dr anlamadım madem dogum olacak deme suyun düzeldiyse gününün dolmasını beklesin cagırıp cagırıp geri yolluyo strese sokuyo senide ben ablanın dr na git derim bide sahsen hiç güven duyamazdım böyle bi dr a ben
ya semacım 2 hafta önce gittiğimde suyun azalmış bi hafta daha bekler diyodu geçen hafta geçti zaten suyun iyi dedi bugün hiç bakmadı bile yani bi öyle diyo bi böyle bizden para almak içinmi çağırıp geri yolluyo anlamadımki bak bugün bi nst ye girdim beğenmedi yemek yedim tekrar girdim yani ya anlamıyo gerçekten yada para kazanmak işine geliyo neyse eşim gelsinde bi konuşayımda onla gerçi izin vermicek ama ben genede bi diyeyim yarın ablamın dr uyla görüşeyim bakalım belki benim dr um gerçekten anlamıyo bakacaz artık ya baştan bana niye gününü bekle demiyoda doğum olucak doğum olucak diyip duruyo anlamıyorum zaten bugün böyle yapacağı belliydi yaa yani hangi dr günü gelmeyen bebeği suni sancı veripte doğurturur hiçbi dr ne yaptığı belli değil neyse artık bakıcaz yarın ne dicek o dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?