2009 Haziran Anneleri!!

Semacim sagol canimin ici..

BEn de bugün Berline doktor kontrolune gitcektim, doktorum sag olsun ben dogurana kadar tatile de, sorumsuz herif., cuma tatile cikiyo...Bende bugünkü randevuyu iptal etmedim ama gitmiycem..Ebeme gitcem o yapcak kontrolleri..Sinir adam yaa...

sibelcim zeynepcim sağolum valla napcamı hiç bilmiyorum bakıcaz artık bi şekilde hallolcak napalımm bu hale geldi ev illa toplancak temizlencekkk ah ah bii halim olsaydı herişimi yapmıştım kimseye bırakmadan

ya kızlar günlerimiz azaldıkça sanki bi stres içinemi girdik daha mı agresif olduk ne hiç bişe yapasım yok kendimi çok ağır ve işe yaramaz hissediyorum herşeye herkese kızasım var neden bilmem

cemree cim niye öle yapıyoki bu doktor yaa.şimdiş bende şüphelendim benimkide gün verdiya normal doğum olduğu halde.gerçi benim cuma günüm doluyo zaten.

bencede sen başka bi doktora git.bir değil 2 oldu doktorun bu yaptığı.neyse canım sen yinede sinirleni bozma.kayınvalidenide hiç duymamazlıktan gel boşver boş konuşuyo onlar.duymamak daha iyii.benim eşim hemen susturyo annesini saçma sapan bişey söleyince.allah hepimize kolaylık versin canım .

gittim gene geçen haftaki gibi hastaneye çantamıda alıp sonra gittim çatıma baktı gene dr 2 hafta önce baktığında açılma vardı diyodu geçen hafta gittiğimde kemik yapın çok uygun haftaya salı gel yatış yapılıcak dedi doğurucan artık dedi bugün gittim açılman yok suni sancı verirsek çok acı çekersin bende dr uma dedim ben suni sancı felan istemiyorum bir sorun yokki günüm geçerde suyum gelirde sancım olmazsa neysede böyle bi durumda suni sancı verilmez zaten dedim dr umda haftaya salı gelirsin kesin yatış yapılıcak doğumun olucak dedi ama bakalım zaten 13 ü muhtemel doğum tarihi yani günümü doldurmuş oluyorum yani bu hafta büyük bi ihtimal kendiliğinden doğar doğmazsada günüm geçersede sezeryan olucak ne yapayım yaa dr um bi öyle diyo bi böyle anlamadım yaa kafamı karıştırmaktan başka bişey yaptığı yok neyse çıktık dr dan ablam aradı eşimi konuşuyolar ablam kızıyo tabi böyle iş olurmu gününü tam bilemiyo bide benim dr uma gidelim görsün hülyayı diyo eşimde yok felan diyo neyse bana verdi benle konuştu bende bakarız refikle bi konuşayım gelirim dedim kaynanam atladı hemen günün daha dolmadı boşver felan sanki ondan izin istiyorumda izin vermiyo yani o kadar sinirlerimi bozduki ya bırak bari ben karar vereyim sonuçta ben doğurucam yaa o kadar acıyı ben çekicem bırakta bunada ben karar vereyim hangi dr a gidiceme bide ablam gidelim o diyo o karışıyo ablamla aramda olan şeye sen ne karışıyosun yaa senin dediğin olucak değil yaa hep allahım sabır ver demekten başka bişey diyemiyorum zaten moral bozukluğuyla çıktım dr dan bide üstüme o gelince daha kötü oldum neyse kızlar böyle berbat bi gün sizide kendi dertlerimle sıkmayayım

ya kızlar günlerimiz azaldıkça sanki bi stres içinemi girdik daha mı agresif olduk ne hiç bişe yapasım yok kendimi çok ağır ve işe yaramaz hissediyorum herşeye herkese kızasım var neden bilmem

aynen semoş bende öleyim.rahat değiliz ya her istediğimizi yapamıyoruz.bi toz parçasını bile yerden eğilip alamayınca beni sinir basıyoki daha neler yapamıyoruz.bu da strese neden oluyo işte az kaldı yaaaaaa sabırrrrrrrr

Hülyacim sen neden lafini yapistirmiyorsun kaynanana..Ona ne oluyor öyle...
Senin bu stresli zamaninda ne karisirmis ya...
Lafini esirgeme, icini kemiriyor sonra bak dedikleri...
Canim sen gününü bekle, zaten normal istiyorsun, birak bebek zaten gelmek isteyecegi günü biliyor...
Hic bir bebek iceride kalmamis, cikacak elbette, sinirlerini bozma...Suni sanciya da mümkün mertebe izin verme..doktorun aslinda kötü birsey yapmamis sana...

boşver canım takma kafana.herşey yoluna girecek zaten emin ol.sen bi görün başka doktora ne olur ne olmaz.

ya semacım 2 hafta önce gittiğimde suyun azalmış bi hafta daha bekler diyodu geçen hafta geçti zaten suyun iyi dedi bugün hiç bakmadı bile yani bi öyle diyo bi böyle bizden para almak içinmi çağırıp geri yolluyo anlamadımki bak bugün bi nst ye girdim beğenmedi yemek yedim tekrar girdim yani ya anlamıyo gerçekten yada para kazanmak işine geliyo neyse eşim gelsinde bi konuşayımda onla gerçi izin vermicek ama ben genede bi diyeyim yarın ablamın dr uyla görüşeyim bakalım belki benim dr um gerçekten anlamıyo bakacaz artık ya baştan bana niye gününü bekle demiyoda doğum olucak doğum olucak diyip duruyo anlamıyorum zaten bugün böyle yapacağı belliydi yaa yani hangi dr günü gelmeyen bebeği suni sancı veripte doğurturur hiçbi dr ne yaptığı belli değil neyse artık bakıcaz yarın ne dicek o dr

sağolun kızlar doğucak elbetteki demekki günü dolmadı daha yeni girdim zaten 40 ıncı haftama bu hafta olur herhalde olmazsada beklicez ne yapalım öyle böyle doğucak bu zilli bari annesini daha fazla bekletmese hayırlısı neyse o olsun yaa rabbim en iyisini bilir

hülyacım, çok üzüldüm yaşadıklarınaa.bazı doktorlar gerçekten karşısındakinin insan olduğunu, duygularıyla oynadığını unutuyo. sen onun her dediğine he dicek kukla değilsin tabi ki, ama o kendi içinde bildiğini seninle tam paylaşmayınca böyle güvensizlik oluyo işte.
günün dolmadıysa zaten bi sorun yoksa sana beklemeni söylemeliydi, beklenti içinde olmak zor bişey.Allah klolaylık versin sana inşallah bebişin kendiliğinden geliverir de üzmez senii

kızlar agresiflik konusu çok doğru, durup dururken ağlıyasım geliyo benim de.
sabahtan beri bi gram işe dokunmadım.
bebişimin dolabını havalandırıp yerleştirmiştim.sonradan yine kokmaya başladı, dün yeniden boşaltıp sildik, bugün yine silincek, halılar yıkamaya gidicek, oof of iş çok, bizde yapıcak hal yook

kızlar ihsan ın didemin oğluşunun fotosunu koydum aramıza katılanlara bakabilirsinizz

hülyacım canını ne sıkıyorsun bitanem kayanana na gidicem o dr a de ne yapacak sana sankiiii

benim ark da 41. haftada doğurdu vaktini beliodur canım kuzun merak etme sen

cemrecim ne yapmaya calışyo bu dr anlamadım madem dogum olacak deme suyun düzeldiyse gününün dolmasını beklesin cagırıp cagırıp geri yolluyo strese sokuyo senide ben ablanın dr na git derim bide sahsen hiç güven duyamazdım böyle bi dr a ben

bekliyo canım o allahım ne zaman doğ derse o zaman doğucak zaten gidicem tabi eşimden izin alabilirsem oda aynı annesinin kafasından ama bakalım mecbur vericek

yani dimi dangalak işte benimde güvenimi kaybetti birazcık bu dr bakalım saat kaç olursa olsun ara gelirim dedi ama bu son yaptıklarından sonra o sözünede güvenmiyorum yaa neyse bakıcaz bi gelmesin doğumuma o zaman nasıl görür o kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cemre canım sıkma canını..benimki tam 40+0 olduğu gün sancı geldi..tam günü gününe..bende senin gibi hiç çıkmayacak sandım,zaten doktorum 2 gün sonra suni sancıyla doğurtacaktı...inan bebişin geleceği an belli...sakın stres yapma....bir bakıcaksın doğurmuşsun,anlamayacaksın bile.....

herkese merhaba

hülyacım ya boşver moralini bozmaya,
ama o doktoru hiç beğenmedim ne aptalya

bi dediği bi dediğini tutmuyor ,
bence ablanın dr görün,

kaynanan ne karışıyor ya,kızmadan kırmadan söyle
anne zaten moralim bozuk bunun kararını ben verebilirim karışma lütfen de

eşinede söylesene, güzelce anlat
çok bunaldım moralim bozuldu bu adama güvenim kalmadı bide o görsün aynı şeyleri söylerse sorun yok ,içimiz rahatlamış olur de

aynenya bende çok üşengeçlik var

sürekli iş yapıyorum ,yatmayada içim sabretmiyor
herşey gözüme batıyor

ama nasıl üşeniyorum ya ,öfleye pöfleye yapıyorum

korkuyorum ,
bebeğim doğunca nasıl yapıcam ,nasıl bakıcam,gece gündüz nasıl onun peşinde koşucam
uykusuz kalınca ona nasıl sabır göstericem
sanki gücüm yetmeyecek gibi geliyor
iyi bir anne olamayacağım diyorum
onu hakediyormuyum acaba die düşünüyorum
daha bilmediğim çok şey var bebek bakımıyla ilgili nasıl öğrenicem diyorum
onu iyi yetiştirememektende korkuyorum

ya bebeğim sağlıklı doğmazsa diyorum felan felan
ağlayasım geliyor
içim daralıyor son 2-3gündür bu düşünceler başladı bende

içimde kalsa hep diyorum biran,2saniye sonra hemen doğsa koklasam sevsem diyorum
bunalımamı giriyorummafoldumben

Son düzenleme:
sedacım aynı düşünceler hepimizde var, bu da hamileliğin doğal süreci galiba.
oysa isteyerk bebek sahibi olup da bebeğine bakamayan anne yoktur heralde. bu Allahın bize verdiği bi lütuf sonuçta.
ama bi tarftan bekleyiş, bi tarftan sıcaklıklar bunalttı iyice bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…