2009 Haziran Anneleri!!

CAnim günaydin, donuyorum ben, hava acayip soguk..Annem geliyo kismetse bugün ,demin telefonda kalin seyler getirmesini söyledim...off Günes istiyorum...

gözün aydın canım annen geliyormuş..
ayy sen nerdesin söle ben oraya geliyim ya dayanamıyorum bu sıcaklara..

canım düşünme bunları doğum yapan arkadaşlarım diyorlarki sankli hep yanımdaydı bebiş hiç zorluk çekmiyorlar zaten ufaklıklar ne istiyorlarsa yaptırıyorlar...
ilk zamanlar sadece emip uyuyor genelde bebekler sende alışıyorsun o dönemde hiç sıkma kendini hepimiz zorlanıcak o kesin ama bir meleğimiz olacak yüzünü görünce bütün düşüncelerin gidecek bak görürsün şekercim..

ne güzel diyosun canım anlasa neysede bi denicem ona güzlece bişey diyemiyosun desemde hemen bağırıyo öyle dinlemez hiç bakalım denicem artık çok sağol canım moral verdiğin için

saol canım bekliyorum gününde gelir illaki hayırlısı olsun

Canlarım nasılsınız ? bizim keyfimiz yok dün sağlık ocağına,bugünde kendi dr umuza gittik 1 ayda 1 kilo haftada 250 gr kilo alması gerekirken BAtuşum 120 gr almış Çok üzgünüm çoook

Kızlar günaydııın,
Nasılsınız bugün , biz sıcaktan hiç uyuyamadık , örtmedimde üstünü ama hava bunaltıyor, uyumadı doğru dürüst yavrum
Hülyacım bu ne stres sende ya, takma kafana bişey, Allah nezaman yazdıysa o zaman doğar bebiş zaten , doğum günü saati bellidir onun stres yapma sakın, kimseyide dinleme , kırmadan insanları, ben gitmek istiyorum içim rahat değil de, boşver takma , daha bebek olduktan sonra daha çok karışçklar
Benim kaınvalidem bir kere kundak yapmış çocuğu, ben yoktum odada, geldim çözdüm çocuğumu, bir kere daha yaptı, doktor kızıyor serbest yatsın dedi dedim , bir daha karışmyor şimdi

aynenya bende çok üşengeçlik var
aynı şeyler hepimizde var canım bende düşüne düşüne uykularım bölünüyo uyanıyorum düşünüyorum uyukuya dalana kadar aklımdan çıkmıyo ne olucak diye çok zor yaa ama öyle endişelerim yok yapabilirim yani allah o duyguyu veriyo sana sende abartmışın sedacım düşünme böyle şeyleri canım neden sağlıklı olmasın tatlım allahın izniyle çok tatlı çok güzel bi bebğin olucak hiç düşünme böyle şeyleri allah büyüktür

Canlarım nasılsınız ? bizim keyfimiz yok dün sağlık ocağına,bugünde kendi dr umuza gittik 1 ayda 1 kilo haftada 250 gr kilo alması gerekirken BAtuşum 120 gr almış Çok üzgünüm çoook

Canım sütünmü az ki , daha gelmeye başlamadımı, sık sık emzir, benim saati bile bulmuyor bazen emziriyorum, Büyücekler yavaş yavaş üzme kendini canım arkadaşım benim

Sedacım bebek doğunca öyle bir tecrübeli anne oluyorsunki hiç bilmesen bile,
Kadınların doğasında var annelik duygusu
üzülme hiç

işte aradı konuştuk gidicem dedim kızdı ne gerek var parayı bahane etti gene sanki milyarları dökücek tek bahanesi o zaten gitmiyelim bakalım ne olacak herşeyi onlar bilir zaten bizim bildiğimiz bişey yok neyse

sanırım bu belirsizlik beni bunaltıyor,
ne zaman gelecek bilmiyoruz normal doğum olunca,
hep ev hazır olmalı tertemiz kalmalı,
kendim heran hazır olmalıyım gibi bi psikolojiye girdim elimde toz bezi,süpürge eşimin peşinde geziyorum,
buda beni yoruyor strese sokuyor galiba

aslında 2-3gün öncesine kadar bundan çok emindim ,içim içime sığmıyordu sürekli doğduğu anı ve sonrasını hayal ediyordum
1kaç gündür bunaldım galiba

üzülme tatlım ,ilk zamanlar olabilir bence ,sen sürekli emzirki sütün bollaşsın
bide süt veren annelere balık yağı öneriyorlar sütün verimini arttırmak için ve bol su

evet delirdim
ama arada bir vuruyor işte
bebeğimi kucağıma alınca geçer bunlar eminim canım

Sedacım bebek doğunca öyle bir tecrübeli anne oluyorsunki hiç bilmesen bile,
Kadınların doğasında var annelik duygusu
üzülme hiç
sağol canım ya bazen öyle bir mutluluk kaplıyor içimi herşeyi yapabilirim gibi güçlü hissediyorum sonra biranda düşüyorum
sanırım zaman daraldıkça endişeleniyorum onun için oluyor

işte aradı konuştuk gidicem dedim kızdı ne gerek var parayı bahane etti gene sanki milyarları dökücek tek bahanesi o zaten gitmiyelim bakalım ne olacak herşeyi onlar bilir zaten bizim bildiğimiz bişey yok neyse
ooo ne anlayışsız oluyor bazen bu babalarya,
tabi durumunuzuda bilmiyorum canım belki şuan parası yoktur,maaşı alamamıştır

sen bir gününü doldur bakalım
zaten acele etmek için sebebin yok şuan
hergün git sağlık ocağını bebeğinin kalp atışlarını dinle durumu anlat onlara​

sağol canım bekliyorum yaa amann takımıcam kafama doğucak elbet içimde durucak hali yok günü dolsunda ondan sonra bakarız bişekilde doğuck yani

kzlar bugun 39.haftaya girdim,2 gundur kasıklarımda ve belimde hafif hafif sancı oluyo,var mı sizde de?ben de aynen sizin gibi elimi hiçbir işe sürmek istemıyorum,alışmamışım da böyle boş boş yatmaya ama izmirin sıcağı malum çiviliyo ınsanı klimanın karşısına.

canım kasılma değil ama bende adet ağrısı gibi ağrılar oluyordu dr nstye soktu sancılarım ve kasılmalarım düzenliydi ,serum yedim şimdi daha iyiyim

ama dr son gününe kadar beklemeyecek dedi

kızlar güçlü olun benim bebeğim 2 aylık oldu daha yeni yeni düzene giriyor. ilk zamanlar biraz zor geçiyor ama 40 ından sonra düzene giriyor herşey sakın umutsuzluğa kapılmayın ilk bir kaç zaman azcık zor geçiyor ama sonrası çok keyifli. bebekler bir aylıktan sonra gülümsemeye başlıyor sonra yavaş yavaş agucuklar eşlik ediyor o gülümsemelere. herşeyin sonu sabır arkadaşlar şimdi bol bol uyuyun ama benden size tavsiye:)

saol canım tavsiyen için ben şimdi o dediğini yapıyorum bool bool uyuyorum uykuya doyayım diye zaten zorlu bir dönem bizi bekliyo uykusuz geceler bizi bekliyo ondan şimdi uyuduğum yanıma kar kalıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben geldim bebeğim 3 kiloyu geçmiş ve doğum kanalına girmiş durumda çok şükür.Normal doğuma müsait olduğumu söyledi doktor.

Günümüzü bekliycez artık.Hayırlısıyla kızıma kavuşucam inşallah.Buarada bana Avent in göğüs ucu kremini kullanmamı söyledi.Çok iyiymiş

maşallah canım bebişine allah bir avazda kurtarsın inşallah kolay bir doğum olur

pınarr nasılsın kuzum batuşumuz nasıl süt ne alemde azda olsa geliyomu tatlım meme ucundaki yara iyileştimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…