CAnim günaydin, donuyorum ben, hava acayip soguk..Annem geliyo kismetse bugün ,demin telefonda kalin seyler getirmesini söyledim...off Günes istiyorum...
aynenya bende çok üşengeçlik var
sürekli iş yapıyorum ,yatmayada içim sabretmiyor
herşey gözüme batıyor
ama nasıl üşeniyorum ya ,öfleye pöfleye yapıyorum
korkuyorum ,
bebeğim doğunca nasıl yapıcam ,nasıl bakıcam,gece gündüz nasıl onun peşinde koşucam
uykusuz kalınca ona nasıl sabır göstericem
sanki gücüm yetmeyecek gibi geliyor
iyi bir anne olamayacağım diyorum
onu hakediyormuyum acaba die düşünüyorum
daha bilmediğim çok şey var bebek bakımıyla ilgili nasıl öğrenicem diyorum
onu iyi yetiştirememektende korkuyorum
ya bebeğim sağlıklı doğmazsa diyorum felan felan
ağlayasım geliyor
içim daralıyor son 2-3gündür bu düşünceler başladı bende
içimde kalsa hep diyorum biran,2saniye sonra hemen doğsa koklasam sevsem diyorum
bunalımamı giriyorummafoldumben
ne güzel diyosun canım anlasa neysede bi denicem ona güzlece bişey diyemiyosun desemde hemen bağırıyo öyle dinlemez hiç bakalım denicem artık çok sağol canım moral verdiğin içinherkese merhaba
hülyacım ya boşver moralini bozmaya,
ama o doktoru hiç beğenmedim ne aptalya
bi dediği bi dediğini tutmuyor ,
bence ablanın dr görün,
kaynanan ne karışıyor ya,kızmadan kırmadan söyle
anne zaten moralim bozuk bunun kararını ben verebilirim karışma lütfen de
eşinede söylesene, güzelce anlat
çok bunaldım moralim bozuldu bu adama güvenim kalmadı bide o görsün aynı şeyleri söylerse sorun yok ,içimiz rahatlamış olur de
saol canım bekliyorum gününde gelir illaki hayırlısı olsuncemre canım sıkma canını..benimki tam 40+0 olduğu gün sancı geldi..tam günü gününe..bende senin gibi hiç çıkmayacak sandım,zaten doktorum 2 gün sonra suni sancıyla doğurtacaktı...inan bebişin geleceği an belli...sakın stres yapma....bir bakıcaksın doğurmuşsun,anlamayacaksın bile.....
aynenya bende çok üşengeçlik var
aynı şeyler hepimizde var canım bende düşüne düşüne uykularım bölünüyo uyanıyorum düşünüyorum uyukuya dalana kadar aklımdan çıkmıyo ne olucak diye çok zor yaa ama öyle endişelerim yok yapabilirim yani allah o duyguyu veriyo sana sende abartmışın sedacım düşünme böyle şeyleri canım neden sağlıklı olmasın tatlım allahın izniyle çok tatlı çok güzel bi bebğin olucak hiç düşünme böyle şeyleri allah büyüktürsürekli iş yapıyorum ,yatmayada içim sabretmiyor
herşey gözüme batıyor
ama nasıl üşeniyorum ya ,öfleye pöfleye yapıyorum
korkuyorum ,
bebeğim doğunca nasıl yapıcam ,nasıl bakıcam,gece gündüz nasıl onun peşinde koşucam
uykusuz kalınca ona nasıl sabır göstericem
sanki gücüm yetmeyecek gibi geliyor
iyi bir anne olamayacağım diyorum
onu hakediyormuyum acaba die düşünüyorum
daha bilmediğim çok şey var bebek bakımıyla ilgili nasıl öğrenicem diyorum
onu iyi yetiştirememektende korkuyorum
ya bebeğim sağlıklı doğmazsa diyorum felan felan
ağlayasım geliyor
içim daralıyor son 2-3gündür bu düşünceler başladı bende
içimde kalsa hep diyorum biran,2saniye sonra hemen doğsa koklasam sevsem diyorum
bunalımamı giriyorummafoldumben
Canlarım nasılsınız ? bizim keyfimiz yok dün sağlık ocağına,bugünde kendi dr umuza gittik 1 ayda 1 kilo haftada 250 gr kilo alması gerekirken BAtuşum 120 gr almış Çok üzgünüm çoook
sedacım aynı düşünceler hepimizde var, bu da hamileliğin doğal süreci galiba.
oysa isteyerk bebek sahibi olup da bebeğine bakamayan anne yoktur heralde. bu Allahın bize verdiği bi lütuf sonuçta.
ama bi tarftan bekleyiş, bi tarftan sıcaklıklar bunalttı iyice bizi
aslında 2-3gün öncesine kadar bundan çok emindim ,içim içime sığmıyordu sürekli doğduğu anı ve sonrasını hayal ediyordumcanım düşünme bunları doğum yapan arkadaşlarım diyorlarki sankli hep yanımdaydı bebiş hiç zorluk çekmiyorlar zaten ufaklıklar ne istiyorlarsa yaptırıyorlar...
ilk zamanlar sadece emip uyuyor genelde bebekler sende alışıyorsun o dönemde hiç sıkma kendini hepimiz zorlanıcak o kesin ama bir meleğimiz olacak yüzünü görünce bütün düşüncelerin gidecek bak görürsün şekercim..
üzülme tatlım ,ilk zamanlar olabilir bence ,sen sürekli emzirki sütün bollaşsınCanlarım nasılsınız ? bizim keyfimiz yok dün sağlık ocağına,bugünde kendi dr umuza gittik 1 ayda 1 kilo haftada 250 gr kilo alması gerekirken BAtuşum 120 gr almış Çok üzgünüm çoook
aynı şeyler hepimizde var canım bende düşüne düşüne uykularım bölünüyo uyanıyorum düşünüyorum uyukuya dalana kadar aklımdan çıkmıyo ne olucak diye çok zor yaa ama öyle endişelerim yok yapabilirim yani allah o duyguyu veriyo sana sende abartmışın sedacım düşünme böyle şeyleri canım neden sağlıklı olmasın tatlım allahın izniyle çok tatlı çok güzel bi bebğin olucak hiç düşünme böyle şeyleri allah büyüktür
sağol canım ya bazen öyle bir mutluluk kaplıyor içimi herşeyi yapabilirim gibi güçlü hissediyorum sonra biranda düşüyorumSedacım bebek doğunca öyle bir tecrübeli anne oluyorsunki hiç bilmesen bile,
Kadınların doğasında var annelik duygusu
üzülme hiç
ooo ne anlayışsız oluyor bazen bu babalarya,işte aradı konuştuk gidicem dedim kızdı ne gerek var parayı bahane etti gene sanki milyarları dökücek tek bahanesi o zaten gitmiyelim bakalım ne olacak herşeyi onlar bilir zaten bizim bildiğimiz bişey yok neyse
kızlar güçlü olun benim bebeğim 2 aylık oldu daha yeni yeni düzene giriyor. ilk zamanlar biraz zor geçiyor ama 40 ından sonra düzene giriyor herşey sakın umutsuzluğa kapılmayın ilk bir kaç zaman azcık zor geçiyor ama sonrası çok keyifli. bebekler bir aylıktan sonra gülümsemeye başlıyor sonra yavaş yavaş agucuklar eşlik ediyor o gülümsemelere. herşeyin sonu sabır arkadaşlar şimdi bol bol uyuyun ama benden size tavsiye:)
Kızlar ben geldim bebeğim 3 kiloyu geçmiş ve doğum kanalına girmiş durumda çok şükür.Normal doğuma müsait olduğumu söyledi doktor.
Günümüzü bekliycez artık.Hayırlısıyla kızıma kavuşucam inşallah.Buarada bana Avent in göğüs ucu kremini kullanmamı söyledi.Çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?