2009 Haziran Anneleri!!

kizlar yine sakin burasi, buyuk ihtimal kimse cvp vermeyecek ama yine de doguran annelere bi sorum var, silikon gogus ucu denediniz mi emzirirken, alalim ise yariyorsa diye soruyorum, bir de gogus kalkani varmis, ise yariyorsa ondan da alalim

canım ben bugün arkadaşımla o dediğin konuyu konuştum 1 ay oldu oda doğuralı meme silkonu almış hiç kullanamamış boşuna aldım diyo ablamada sordum işe yarıyomu diye yok dedi ben hiç kullanamadım işe yaramıyo dedi ama genede sen bilirsin dene bakalım belki sende işe yarar canım bide meme ucu yara olmasın diye krem kullanıyorum 2 kutu bitirdim diyo olucağı varsa oluyo ve her doğuranda oluyo bu ama geçiyo kısa bir süre sonra inşallah bizimkiler olmaz inşallah sütümüz çok olur

demek ise yaramamis, almayayim o zaman,sagol canim cvpladigin icin, moralin bozuktu, duzeldi mi biraz?

demek ise yaramamis, almayayim o zaman,sagol canim cvpladigin icin, moralin bozuktu, duzeldi mi biraz?

vallahi canım deneyenler öyle diyo ben onların dediklerini dedim ama genede sen bilirsin canım ama şuda var meme ucun olmazsa alırsın meme silkonu yani o bebek emdikçe uzuyo nasılsa dahada belirgin oluyo yani olmazsa alır kullanırsın canım şimdiden belli olur ucu varmı yokmu diye moralim iyi şimdi canım keyfim yerine geldi yani

ya bu topiğe ne oldu allah allah konuşan yok nazarmı değdi bizim topiğe

pınarr nasılsın kuzum batuşumuz nasıl süt ne alemde azda olsa geliyomu tatlım meme ucundaki yara iyileştimi
Canımcım iyi olmaya çalışıyoruz Batuhan beyle uğraşıyoruzz süt çok az mama takviyesi yapıyoruz malesef 120 gr almış moralim bozuldu çok 250 gr alması lazımmış en az... sen nasılsın??bebiş nasıl??

kizlar yine sakin burasi, buyuk ihtimal kimse cvp vermeyecek ama yine de doguran annelere bi sorum var, silikon gogus ucu denediniz mi emzirirken, alalim ise yariyorsa diye soruyorum, bir de gogus kalkani varmis, ise yariyorsa ondan da alalim
Canım göğüs ucun yoksa mutlaka al ben çokmemnunum silikon uçtann

iyiyim canım sende moralini bozma dur daha zamanla alıcak o hem sütün tam olmaya başlasın bak nasıl kilo alıyo takma kafana geçicek bu günler canım sağlıklı olsunda

iyi aksamlar kizlar pek giremiyorum bu aralar, dr her an dogurabilirsin dediginden beri bi telas sardi beni sormayin, deli gibi hergün evi temizliyorum, hep carsiya cikmamis gerektiren eksikler cikiyo benle ve bebekle ilgili falan filan .ama aklim hep sizde gecmisi okuyamadim didemcigimden ve saadetcigimden sonra doguran oldu kizlar

merhaba kızlarr
bugün doktordaydık.topuk kanı alındı ay ne zormuşminicik topuk kan çıkmıyo.kızım agla agla içime yaktı.neyseki atlattık.birazcık sarılıgımız çıktı ama illaki olur dedi.dahada artarsa bi test yaptır dedi.
gögüs uçlarım yara oldugu için aventin gögüs kalkanını önerdi bugün aldım.gerçekten güzel bişeymiş.gçgüs hep yumuşak kalıyo.ama tamam iyileşmesi için sütü kes iki günlüğüne mama ver dedi.2günde gögsün iyileşir dedi.eve gelince mamayı denedim ama almıyo.illaki gögüs olcak.bide emiyo emiyo sonra agzından oyuncak ediyo.o yüzden de gögüs tahriş oluyo.nasıl yapcam bilmiyorum.acaba yalancı emzige başlasammı? çokmu erken sizce? aç olunca gögsümü emer sonrasında oyun için emzik veririm diyorum.mamayı almıyo çünkü.gerçi daha denicem ama of kafam çok karışık.

Selam kizlar,

gecmisi okuyamadim ,acayip yorgunum bugün , umarim hersey yolundadir...
Annem geldi TR den...Minik torununa neler neler getirmis...
Bu arada bugün doktorumu ektim ve ebeye gittim, kadin doktorun bebek icin verdigi kilonun bebekle alakali olmadigini bebegimin 3 kilo civarinda hatta üstünde oldugunu söyledi..
Bakalim dogunca görücez...
Doguran var mi bugün acaba?

kity arkadasım benim kızım 1 ay erken doğdu 2680 gr.ilk gün mama verdik sonra sütüm geldi hep emzirdim sütüm çok güzeldi ama ne olduysa oldu sütüm çok azaldı kızm doymuyodu mamaya devam ettik.kızımın sütten çok mama yemesine kıyamıyodum.çok araştırdım en sonunda netten vita malt aldım 5 şişe 3.şişemi içiyorum sütüm bariz arttı.ama hala mama takviyesi yapıyorum biberona alıştı çünküü kızım.dua edinde memeyi bırakmasın.sende vitamaltı dene bence bide humana still.bu arada dün doktora gittik masallah kıızm 4000 kilo olmuş.o yüzden üzülme seninkide en kısa sürede toplar.

kimse yokmuuuu???
kızlar ben vakit bulmuşken yazayım.sonra cevaplarını için bakarım.sezeryan yapan arkadaşlar yada bilgisi olana arkadaşlarrrrr size bi sorum var
bende hamileyken hiçödem olmadı elim ayagım şişmedi ama dogumdan sonra bacaklarım kütük gibi oldu.nedenini bilen varmı?sizde durumlar nasıl?
birde bebişlerinizi kaç saatte bi besliyosunuz?benimki uykudan uyanmak bilmiyo.uyurken kaç saatte bi uyandırp emzirmek gerekir?????

bide kızlar ben dogumdan sonra sadece 3kilo vermişim oda zaten bebiş.sanırım bu ödem beni şişirdi.hala hamile gibiyim.sezeryan yerim şiş.içinde hava varmış gibi.sizdede öylemi?hala otururp kalkarken acıyo.tam olarak nezaman geçerkiii???
çok soru oldu biliyorum ama topdan yazayım dedimkaydirigubbakcemile3
yardımlarınızı bekliyorummm
hepinizi çokkkk öpüyorummmm
haa bu arada saadetden haber yokmu?onuda çok merak ettimmmm

arzucum şu an sitenin en tecrübeli annesi sensin
sorularına cevap veremiycem aam sana benim sorularım var;
sancılar nasıl oluyo. Benim iki saattir gaz sancısı gibi ara ara giriyo,iğneler batıyo kasıklarıma
acaba üşüttüm mü yoksa sancı bu mu??
çünkü iki üç gündür önce terliyorum sonra üşümeye başlıyorum aniden oluyo geçiyo onun niçin ayırt edemedim..

canım ben henuz doğum yapmadım ama eşimle beraber gebe okuluna katıldık,ordakı kursıyerlerden biri de çocuk dr ve eşiydi.adam bıze dedıkı uyusa bile en geç 3 saatte bır alıp emzırın,çünkü 3 saati geçince açlıktan kan şekeri düşüyomuş bebeklerin ve baygınlık geçiriyorlarmış.anneler de oh ne güzel benım bebeğim 3-4 saat uyuyo dıye seviniyolar halbukı çocuk baygın demişti:)

bugun bı arkadaşımız doğum yaptı tam 40.haftaya gırdığı gun,aramızda 1 hafta var.bebek baş aşağı dönmüştü ama kanala girmemişti kalp atışlarında da yavaşlama var duye dr sezeryan demiş,sabah doğum yaptı.meğerse çocuğun kordonu 3 kez boynuna dolanmış o yuzden ınememiş yavrum aşağıya.benım kızımda 1 aydır baş aşağı ama 39.haftaya girdim bugun hala kanala girmedi,tedirgin oldum ben de şimdi.eşimde yarın istanbula gıdıyo yok 2 gün,ya sancım tutar da doğurursam ya yetişemezse diye tasalanıyorum.of bı alsak hayırlısıyla kucağımıza.

Alhanı merak etmiştim ben ama o geleceğin anne adayları kulübü topiğine koymuş kızının görüntüsünü bizi unutmuş..
Allah analı babalı büyütsün alhancım maşallah kızına...

günaydin kizlar sayfalar pek ireelmiyo hayirdir.
kizlar benim karnim iyice asagaya sallaniyo artik.
ama her sabah 1 gün daha gecirdiginde melegim karnimda seviniyorum,
nekadar dr dünyaya gelse artik sorun olmas deselerde,
en azindan haftamisi tamamliyalim.
dünden beri zaten ne sancim var nede bi belirti,
sanki hic dogurmayacak gibiyim.
ama karnim baya indi, her adimdada baya bi baski oluyo vajinamda.
ya yanlis anlamadiysam hava da dogurmus masallah.
nasil olduki onun günü bellimiydi yoksa acilmi gitdi????????

eeee daha nevar ne yok kizlar umarim hersey yollundadir?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…