canım ben bugün arkadaşımla o dediğin konuyu konuştum 1 ay oldu oda doğuralı meme silkonu almış hiç kullanamamış boşuna aldım diyo ablamada sordum işe yarıyomu diye yok dedi ben hiç kullanamadım işe yaramıyo dedi ama genede sen bilirsin dene bakalım belki sende işe yarar canım bide meme ucu yara olmasın diye krem kullanıyorum 2 kutu bitirdim diyo olucağı varsa oluyo ve her doğuranda oluyo bu ama geçiyo kısa bir süre sonra inşallah bizimkiler olmaz inşallah sütümüz çok olur
demek ise yaramamis, almayayim o zaman,sagol canim cvpladigin icin, moralin bozuktu, duzeldi mi biraz?
Canımcım iyi olmaya çalışıyoruz Batuhan beyle uğraşıyoruzz süt çok az mama takviyesi yapıyoruz malesef 120 gr almış moralim bozuldu çok 250 gr alması lazımmış en az... sen nasılsın??bebiş nasıl??pınarr nasılsın kuzum batuşumuz nasıl süt ne alemde azda olsa geliyomu tatlım meme ucundaki yara iyileştimi
Canım göğüs ucun yoksa mutlaka al ben çokmemnunum silikon uçtannkizlar yine sakin burasi, buyuk ihtimal kimse cvp vermeyecek ama yine de doguran annelere bi sorum var, silikon gogus ucu denediniz mi emzirirken, alalim ise yariyorsa diye soruyorum, bir de gogus kalkani varmis, ise yariyorsa ondan da alalim
Canımcım iyi olmaya çalışıyoruz Batuhan beyle uğraşıyoruzz süt çok az mama takviyesi yapıyoruz malesef 120 gr almış moralim bozuldu çok 250 gr alması lazımmış en az... sen nasılsın??bebiş nasıl??
Canım göğüs ucun yoksa mutlaka al ben çokmemnunum silikon uçtann
kimse yokmuuuu???
kızlar ben vakit bulmuşken yazayım.sonra cevaplarını için bakarım.sezeryan yapan arkadaşlar yada bilgisi olana arkadaşlarrrrr size bi sorum var
bende hamileyken hiçödem olmadı elim ayagım şişmedi ama dogumdan sonra bacaklarım kütük gibi oldu.nedenini bilen varmı?sizde durumlar nasıl?
birde bebişlerinizi kaç saatte bi besliyosunuz?benimki uykudan uyanmak bilmiyo.uyurken kaç saatte bi uyandırp emzirmek gerekir?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?