2009 Haziran Anneleri!!

günaydın tombişleer.
bugün ananemiz gelcek, çok mutluyuzz.
hepinizi çook seviyoruzz.
umarım bugün topiğimiz biraz daha hareketli olur, dün incin top atıyodu çünkü
şimdilik kaçtık ama yine uğrıcaz bye bye opuyorumnanaktan

ulennn noldu bu topiğeee.
bebişler doğdu, ortaklık bitti mi yoksaa
yav, kk nın en uyuşuk topiği seçcekler bizi sonunda bu gidişlee.

Günaydın kızlar, herkes iyimi ? nasılsınız?
akşam iyi uyudu maşallah benim oğluşum, gece ikide yattık, altıda kalktık, sonra 8 de kalktık , şimdi hala uyumadı bakınıyor
bu iyi uyumuş hali oluyor, yani vaktiniz varken uyumaya çalışın :)

olsun şekerkız, uykusuzluğumuz bu tatlışlar için olsun. rabbim dertten hastalıkdan uykusuz bırakmasın.
baksana havva da doğuruvermiş, şok oldum benn

herkse kocaman günaydınlar kıslarr.. sessizlikvarmıştopikte demek.. bebeiler olunca malesef pek girlimiyor.. bende vakitbulmuşken bakıyim dedim.. şimdi emzirdim uyuyttum.. accık baakyım dedim..
arzucum bende gündüzleri uyurken 2 saatte bir emzirmeye çalışyıorum.. uykuda zor alıyor memeyi..ama vermek zorundayız.. daha çok küçükler..2 saatte alıyorum ama emzirene kadar yarım saatte öyle geçiyor..
hayılrıısyla birkırkımız çıksa..

şekerkızcımsende mi nöbet beklyenelrdensin.. benimkide saat 1,30 2 gbi kalkıyor.. saat 5,6 ya kadar uyumuyoz.. bakınıyor.. sıkılıncada basıyor yaygarayı:))güneş doğuyor ondan sonra uyuyoruz:))

Armycim maşallah kuzuna, ben saat başı emziriyorum gündüz gecede iki saatte bir ama bazen 3-4 saat uyuduğuda oluyor, bizimki küçük ya doktor sık sık emzir dedi

Günaydin,

uyandik, annem ve esimle kahvalti ettik...Sizlere bakalim dedik.Umarim cok güzel haberlerle dolu bir gün olur...opuyorumnanaktan

Armycim maşallah kuzuna, ben saat başı emziriyorum gündüz gecede iki saatte bir ama bazen 3-4 saat uyuduğuda oluyor, bizimki küçük ya doktor sık sık emzir dedi

canım dr banada saat başı emzir dedi.. eğer kend alarsa uynarısa bende sık emziriyorum..meseladün gündüz öyleydik.. ama öyle oluncada sütüm azalıyor..yetmyior gibi geliyor..dolmasıliçin en az iki saat geçmesi gerekiyor benim.. süt için yemediğim içmediğim şey kalmadı(süt derdimiz olmasa baya zayıflardım.. göbek baya baya indi..

Günaydın Nidacım sanada
Armycim iyi geliyor benim sütüm şu humananın çayı çok iyi geldi arttırdı sanki sütü, bir de bol bol emzir, sen emzirdikçe süt üretimi atıyor

günaydın nida, benim eşim de havaalanına annemi almaya gittii.
onlar gelince yicez mamamızı.
hepimizin gözü aydıınn
artık gelebilir kuzularımız daa

canım o uynamasada sen al kucağına emzirmeye çalış..şimdi minkşler ya hep uyuyrlar.. dr bana saat başı demişti.. gerçi saat başı çokzor..hem süt azoluyorhem bebeiş almıyor.ama en az iki saatte bir emzir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…