herkse kocaman günaydınlar kıslarr.. sessizlikvarmıştopikte demek.. bebeiler olunca malesef pek girlimiyor.. bende vakitbulmuşken bakıyim dedim.. şimdi emzirdim uyuyttum.. accık baakyım dedim..
arzucum bende gündüzleri uyurken 2 saatte bir emzirmeye çalışyıorum.. uykuda zor alıyor memeyi..ama vermek zorundayız.. daha çok küçükler..2 saatte alıyorum ama emzirene kadar yarım saatte öyle geçiyor..
hayılrıısyla birkırkımız çıksa..
Armycim maşallah kuzuna, ben saat başı emziriyorum gündüz gecede iki saatte bir ama bazen 3-4 saat uyuduğuda oluyor, bizimki küçük ya doktor sık sık emzir dedi
Günaydin,
uyandik, annem ve esimle kahvalti ettik...Sizlere bakalim dedik.Umarim cok güzel haberlerle dolu bir gün olur...opuyorumnanaktan
sanada günaydın canım.. hoşgeldin:))
canım o uynamasada sen al kucağına emzirmeye çalış..şimdi minkşler ya hep uyuyrlar.. dr bana saat başı demişti.. gerçi saat başı çokzor..hem süt azoluyorhem bebeiş almıyor.ama en az iki saatte bir emzir canım.kimse yokmuuuu???
kızlar ben vakit bulmuşken yazayım.sonra cevaplarını için bakarım.sezeryan yapan arkadaşlar yada bilgisi olana arkadaşlarrrrr size bi sorum var
bende hamileyken hiçödem olmadı elim ayagım şişmedi ama dogumdan sonra bacaklarım kütük gibi oldu.nedenini bilen varmı?sizde durumlar nasıl?
birde bebişlerinizi kaç saatte bi besliyosunuz?benimki uykudan uyanmak bilmiyo.uyurken kaç saatte bi uyandırp emzirmek gerekir?????
bide kızlar ben dogumdan sonra sadece 3kilo vermişim oda zaten bebiş.sanırım bu ödem beni şişirdi.hala hamile gibiyim.sezeryan yerim şiş.içinde hava varmış gibi.sizdede öylemi?hala otururp kalkarken acıyo.tam olarak nezaman geçerkiii???
canım benimde ameliyat yerim şişdi.. ama yavaş yavaş iniyor.. normlmiş.. dertetme.ama ödem için birşey diyemeyceğim..bende olmadı .. druna sor istersen..geçmişolsun...
çok soru oldu biliyorum ama topdan yazayım dedimkaydirigubbakcemile3
yardımlarınızı bekliyorummm
hepinizi çokkkk öpüyorummmm
haa bu arada saadetden haber yokmu?onuda çok merak ettimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?