Nezocum sabah bir enerjiktim, disari ciktik pilim bitti canim...
Artik dogsalar da bizde hareket özügürlügümüzü ilan etsek...[/QUATE
evet sabahlari bende daha enerji doluy oluyorum,
biraz is yapinca falan bitkinlesiyorum ama sanci diye bisi kalmadi bende nedense ya oysa 3 gün önce dogurdu doguracakdim.
doktorda öyle diyodu ofof ben cok istiyom ya ondan olmuyo herhalde.
inan paranoyak oldum nidacim ya esimle yürüyoruz birden gülmeye basliyom sevincden hafif sanci hisediyorum diye:sm_cool::sm_cool:
canim ya senin bi bilgin varmi bebegin kalp atislarini dinlemek icin ve sanciya bakmak icin ctg ye bagliyorlar ya.
benim bildigim sancinin sikligini ve siddetini gösteren sayi 20 nin altindaysa bi anlami yokmus benimki dün devamli 40 60 70 hatda 80lerdeydi .
acaba yüksekmi nebiliyim yada normalmi kizlar.
dün hastanedeki dr sinirlerimi bozdu inan kamera sakasi sandim hic bisi den anlamiyo.klava: klava: klava:
anlatsam agziniz acik kalir hala saskinim o adam nasil dr olmusdelikafadulden:uhm:. eger doguma gitdimde onu görürsem nöbetci dr olarak korkudan ölürüm,
ama esimde diycek onu istemedimisi eger o olursa baska bi hastaneye giderim........sinirlerim hala bozuk inan.klava:
hemsire bile öyle sapsaldiki hem ctgye baglyio,
hemde baski yapmasi icin icine kagit bile koymamis bis fark etdikde cagirdik kadini
tekrar 20 dakkika fazladan bekledik.
esimle aksam alisverise cikdik migde bulantim vardi 2 gündür cikariyordum,
bi hastaneye ugrayalim dedik ondan öncede yemek yemege disari cimkmisdik biraz agar yemek yedimide söyledim dr .
ama ben 2 gündür istifar edioyrum migdem cok kötü yani aksamki yedimle alakasi olamas di.
ama adamin bana dedigi bu saate alisverise gidersen kaldiramasin taabi bide disarda yemisin cok dogal diyo , ben de dedimki ne alaka bením migdem 2 gündür berbat dyiorum, hala ondandir diyo ya,haaa en salakcasi da bana gelmis ,neyapalim siz söyeyin biz uykulayalim diyor,né istersem yaapcakmis kafadan kontak ya.bana soruyo neyapmasi gerkdini.
ay hizimi aalamadim kizlar kuzura bakmayin hala sakinim ,
bide okadra gencdiki zaten genc olmasi da beni rahatsiz edi.
canım nst ye göre sancıların bayağı yüksek çıkmış ben o değerlerle serum yemiştim ama senin ki 37. haftaya yakın ya o yüzden ilaç vermemişlerdir, hazırlıklı ol bence bebiş sürpriz yapabilir her an hihoyyyt peki karnında sancısız kasılma ve ya sertleşme hissediyomusun?
binnurcum üzülme benim kızda sarılığı hemen olduukızlar nasılsınız biz çok kötüydük ama şimdi iyiyizz..
kızımı dün kontrole götürdük bahsetmiştim sizede fizyolojik sarılığı var ama ewde gecer dedi doktorumuzz
neyse bi kan değerini ölçtürdük kızımın bilimuindeğeri olmuş 20 direk hastanye yattık dün gece hastanedeydik mahvoldum hem üzüntümden zehra deseniz durmuyo güya küveze aldılar hep emmek istiyo serumunun kablosunu emiyo serumunu çekiyo gözlerine gözlük taktılar onu açıyo dün 1 saat uyudum sadece bugün değerimiz 15e düşmüş doktorumuz ewimize yolladı bol bol emzirmem gerekiyomuş ve kızım doymadığı için mamaya başladık aslında hiç vermek istemiyodum ama şuan sağlığının düşünmem lazım kaşıkla 2 öğün mama takviyesi yapıyorum
kilomuzda düşmüş zaten onada çok üzüldüm ama normalmiş
hepinizden kızıma dua etmenizi istiyorum arkadaşlar inş biran önce atlatırız
anne için öyle acı bişeyki eliniz kolunuz bağlı kan alıyolar içim gidiyo inş bu son olur rabbim daha başka dert vermez inş kimsede yaşamz..
binnurcum üzülme benim kızda sarılığı hemen olduu
8.7 ydi değerii
ağız sütünü içe içe azaldı yoksa küveze koncaktııı
ama şimdii çok şükür tehlikesi kalmamaışşş
sennkide geçer
bol bol emzirrr
uyandırıp
uyku hali yapıo sarılıkkk
bnmde içim gtmiştii
2 elinin üstündednd e kan aldılarrrr
nasıl ağlamıştım anlıyorum seni fıstık
semoşumm daaa doğurmuş ha
aradımmm
şimdiii
okur okumaz
emziriomuşşşşşşşş
çağatayııı
sonra konuşcaz artıkkkkk
kızlarrr iremcik uyuyooo
bi gelim dedim ama uyanamak üzereee
bzmde tek sorunumuzzz
göğüs ucum olmadığı için ememiyooo pekkk
sinirlenioo ağlıoooo
bende sağıp sağıp biberonla veriodummm
ama bugünnn
sırıngayla göğüs ucunu basınçla çıkartmayı öğrendim arkadaşlaaa
geri emzirmeye çalaışıommmm
zorlaa emziriomm
ama koparıyoo yaygarayııı
dahada biberon vermicemmmm
inşşşş
göğsüme alıştırmaya başarablrmmm
yoksa diğer türlü zor oluıoooooo
bnmm göğüslerr yne füe gibi şişiolarrkaynıyolarrr
masajlaa çıkartıozzz
braz rahtlıom
ama sonra yneeee
bi şu sorunum geçse rahatlıcamm
daha çok gelcem
ama irem uyuyunca kendmle uğraşmaktannnn
hepinizi öpüyorum
cemrecimmm
aldım gttm en iisni aventın kini aldım banamısın demiyoooo
onu cakcaklıyo ama süt gelene kadar içineee ağlıoooo
o da olmadıı yaniiii
tevsiye etmem kmseye
en iyi şırınga olayıııı
yardıma ihtiyacı olan varsa anlatırım nasıl yapıldığınıı
off nie oluyo bu çocuklar sarılık yaa güzel allahım acil şifalar versinn...
pınarcım bu arada tavsiyene uydum ve göğsümün yaraları geçmek üzere çok saol canım işe yaradı slikon uç allah razı olsun valla..
acaba geçtikten sonra yine kendi göğsümle versem tekrar yara olurmu??
pınarcımm sen cetveli yaparken hangi sütünu tıklıonn yapıosunnnn
bnmkisi yanlış olmuş sanırımmm
narencim biz kaldk ne zaman gelcek bizim cadılar yavvvv tık yok mu sende de yarın 39 dolduyorum ben:gitme:gel artık kızım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?