2009 Haziran Anneleri!!

yok aysem ya benmki de gelmio cadı ben 40 ı doldururum da gerisini drlara bırakıyorum :))
ben bu kasılmalardan sancılardan anlamıom yaaaa agrım sancımda oluyo ama yok gelmio nasıl bişeyse gercek dogum sancısı anlamadım keske suyum falan gelse garanti olsa yaaaaaaaamafoldumben

benim karnımda bazen çok gerginleşiyo ama sancım yok doğum habercisimi
bide 38 artı 4 oldum hareket yeri azaldığından mı acaba bilen var mıı

ya kimse kalmamış ya doğuranlar bebişelrine bakıyor tabi buralar boşaldı

canımm bizde aynı valla ya sancılardan anlamıyorum ama kasılmaları farkediorum nefesimi kesio çünkü

kaskatı kesiliorum

hasancan adını bilmiorum ben hazırlayabilirim gerci dogumun yaklastı artık yeni sticker yaparsın da :))

günyadın herkeseee saat 4:30 dan beri ayaktayım
zombi gibiyim
oğluşla uğraşıyom
geçmişi biraz okuyabildimm
ama hepsini değilll

nasıl süpriz ama eşşek oğluma demiştim az oyna suyunu pataltcan diye öle de oldu
şimdi memuçlarımı çıkartmaya uğraşıyorum dilikon memeucuyla sütüm de gelmeye başladı ama ayaklarım şiş salıdan beri toplam 7 saat uyumadım inanın ama herşeye değer kuşum şimdi uyandı bizde mamamızı yiyelim annem yanımda öptüm doğum hikayemide yazıcam bi ara

mesajlara arayan nolara geri dönemedim herkeseten çok özür
ayrıca epizyotomi var bende çok oturamıyom sanırım birazcıkta fazla ebem sölemedi kaç tane olduğunu
herkese dua ettim
öptüm sizi çok özledim çok da seviyorumm

günaydın kızlar...
ben bugün hiç uyuyamadım..
doktoruma acayip bozuldum, hala nasıl ameliyat olucam belli değil. Suyum gelse acil hastaneye gitsem nasıl doğucam bilmiyom yani
son günlerr belki onunda etkisi bi korku sardı içimi,Allah oğluşumu bana bağışlasın.
Normal isterken sezeryan olucaz heralde, ama ben onun doğduğu anı görmeyi çok istiyordum, Apidural normali hastanede herkese yapmıyolarmış. Bakalım sezeryan nasıl onu öğrenmem lazım.

Sema ne güzel istediğin gibi normal doğumla kavuştun minik kuzuna...Senin eğlenceli olduğuna inandığım doğum hikayeni merakla bekliyoruzz
Darısı bize, en taze anne dua et bize..

Ha bu arada nasıl doğum yapıcağımın belli olmama nedeni geçmişte olduğum skolyoz ameliyatı..
Doktorum ilgili ve bilgili biri, benimde normal istediğimi biliyor diye ameliyatın normal doğuma mani olup olmadığı sormadım(çünkü ameliyat olduğumu biliyo)
Dün tesadüfen o da saadetten dolayı(o da bu ameliyattan oldu) sorayım dedim o bu yüzden sezeryan olmuştu. Doktorumda ilgili hastaneden vücut yapısı normal doğuma uygunmu diye konsültasyon istedi. Sormasam ne olacaktı??
Bugün olmuş hala istemedi. Bebişimi Allah korusun bi iki gün daha aniden gelmez inşallah..

gunaydin kizlar...benim dogum seklim belli oldu...sezeryan oglumun boynunda kordon vardi, onu cikardigini soylemislerdi ama tam emin olmamamislar, nasil oluyorsa o nedenle risk almak istemem dedi dr, normal dogum bebek icin tehlikeli olabilirmis, yine de istersen normal olsun dedi, ben bunu bile bile nasil normal olsun diyeyim....hayirlisi boyleymis demek ki, pztsi son kontrol var, gun belirleyecegiz...
nazancigim uzulme ben kendimi sezeryanin avantajlarini dusunerek teselli ediyorum, mesela panik olmadan gisecegiz hastaneye, trafik cok yogun olmayacak, bebek icin daha risksiz vs...sen de bunlari dusun canim, hep doguran arkadaslarin %75i sezeryan...

Son düzenleme:

senin de son anda doğum şekli değişti yanimafoldumben
haklısın sezeryanın da kendince avantajları var, ama psikolojimi normale hazırlayıp durdum ve benim asıl kızdığım doktorun ihmalkarlığı, ya bebek pat diye doğsa normal yapmaya kalksam bişey olsaydı diye düşündükçe sinirleniyorum. Daha da belli değil bugün Atatürk Hastanesi gidicem ordaki doktorlar ne derse ona göre karar verilecek, ama ben artık sezeryan yaparım gibi.. Tabi bu arada oğlum doğmamış olursa

Kızlarrr günaydınnnn...
Son gülerde lütfen panik ve karamsarlık yapmayın bebeği sıkıntıya sokuyor dr lar malesef siz bişey sormadan akıl edemiyebiliyorr ben hamileliğimde bir sürü şeyi hatırlattım ve soru sordum biliosunuz eğer ki işaret gelmeseydi Batuşumun kalp atışları iiice zayıflayabilir kötü şeyler yaşayabilirdik bu dr la alakalı değil mesela allah yardım ediyor insana... sakın kendinizi üzmeyin canlarımmm sağlıkla gelecek bebişler allahın izniyleee....

İnşallah pınarcım biz de sizin gibi sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Ben de her kontrole gittiğimde herşeyi hatırlatıyorum ama bu temel bişey söylerdi diye düşündüm ama atladı yani. Son ana kalması sinirlerimi bozdu.
Bebeğime bişey olmasın da gerisi inşallah aşılır...

Bu arada batuş seni erkenden dikmiş ayağa yine!!
Sema da sabah yazmış..Bebişler uyutmuyo anneleri,yaramazlar

pinarcim senin bebegi allah korudu gercekten, darisi bizimkilerin basina, ben 4 dr degistirdim ve koca ankaranin en iyi drlari denilen drlara gittim, ama 4 4 luk bi dr bulamadim, belki hata bende,herseyi akisina birakmak lazim(ah elde olsa), allah yardim eder bize de elbet....

Canlarım şunu unutmayın her şey olacağına varıyor biz kendimizi parçalasakta ne yaşayacaksan onu yaşayacaz ben Batuş karnımdayken o kadar çok aksilik yaşadım biiosunuz biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tanrıya kalmış dr ne kadar ii olursa olsun bu değişmiyor o sadece o çizgide bahane oluyor sizden istediğim bu son haftaları kendi otokontrolünüzle keyifle geçirin ben sizlere dua ediyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye aldıktan sonra gecede 10 kere kalksanızda bi ingası yetiyo o minicik bedenler o kadar güzel şeyler yapıoki unutuyorsunuz hamilelikte yaşadığınız kötü şeyleri mesela biraz önce Batuşu doyurdum,altını açtım şimdi kucağımda doldurdu yine gözümün içine baka baka bi daha değişçek altı şimdi normalde mesela temizlik yapmış olun yere bişi dökün sinir olursunuz dimi ama bebişiniz yapınca hoşunuza gidio ben daha fırsat bulp doğum hikayemi yazamadım ama sizin için küçücük biğr kısmını anlatayım hastaneye giderken her zaman olduğu gibi nst ye bağlanıp eve dönücez sandık ve annem gelmedi ben nst ye bağlandım eşim yanımdaydı ebeler bana hadi seni hazırlayalım dedi ben şoka girdim semoşu aradım nasıl ağlıyorummm eşim annemi almaya gitti çünkü evimiz dağın yamacındaannemi alması gerekiyordu ve ben tek başıma doğuma girdim annemler geldiğinde odama çıkmıştım bile allah öyle bir güç veriyoki anlatamam size tabiii sizin dualarınız yanımdaydı hep maneviyatınızla....

Canım tekrar gözünaydın.İnşallah sıkıntıların en kısa zamanda tükenir.Allah analı babalı büyütsün

Canım ne güzel anlatmışsın kesinlikle maneviyat o gücü veriyor.Allah batuşunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bizde sabırsızlıkla kucağımıza alacağmız anı bekliyoruz.Hayırlısı olsun bakalım:Saruboceq:

Ya arkadaşlar ne yaparsam yapayım ticker olmuyor ya kaç tane siteden denedim.Yapıştırıyorum bana mısın demiyor olmuyor ya

günaydın arkadaşlaar.
kız pınar, zaten hormonlar tepede, sabah sabah ağlatıcaktın beni.
inşallah hepimiz gönlümüze göre bi doğum yaşarız.
ben epidural sezaryen olucam, eşim de giricek. ameliyattaki çocuk doktoru da arkadaşımız zaten. kısmet olursa güle oynaya doğururum diye hayal ediyorum ama herşey nasip tabi.ben de sezaryen umarken yetişemeyip arabada falan normal doğuruyomuşum lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…