ben bu kasılmalardan sancılardan anlamıom yaaaa agrım sancımda oluyo ama yok gelmio nasıl bişeyse gercek dogum sancısı anlamadım keske suyum falan gelse garanti olsa yaaaaaaaamafoldumbenyok aysem ya benmki de gelmio cadı ben 40 ı doldururum da gerisini drlara bırakıyorum :))
gunaydin kizlar...benim dogum seklim belli oldu...sezeryanoglumun boynunda kordon vardi, onu cikardigini soylemislerdi ama tam emin olmamamislar, nasil oluyorsa o nedenle risk almak istemem dedi dr, normal dogum bebek icin tehlikeli olabilirmis, yine de istersen normal olsun, ben bunu bile bile nasil normal olsun diyeyim....hayirlisi boyleymis demek ki, pztsi son kontrol var, gun belirleyecegiz...
nazancigim uzulme ben kendimi sezeryanin avantajlarini dusunerek teselli ediyorum, mesela panik olmadan gisecegiz hastaneye, trafik cok yogun olmayacak, bebek icin daha risksiz vs...sen de bunlari dusun canim, hep doguran arkadaslarin %75i sezeryan...
Kızlarrr günaydınnnn...
Son gülerde lütfen panik ve karamsarlık yapmayın bebeği sıkıntıya sokuyor dr lar malesef siz bişey sormadan akıl edemiyebiliyorr ben hamileliğimde bir sürü şeyi hatırlattım ve soru sordum biliosunuz eğer ki işaret gelmeseydi Batuşumun kalp atışları iiice zayıflayabilir kötü şeyler yaşayabilirdik bu dr la alakalı değil mesela allah yardım ediyor insana... sakın kendinizi üzmeyin canlarımmm sağlıkla gelecek bebişler allahın izniyleee....
Kızlarrr günaydınnnn...
Son gülerde lütfen panik ve karamsarlık yapmayın bebeği sıkıntıya sokuyor dr lar malesef siz bişey sormadan akıl edemiyebiliyorr ben hamileliğimde bir sürü şeyi hatırlattım ve soru sordum biliosunuz eğer ki işaret gelmeseydi Batuşumun kalp atışları iiice zayıflayabilir kötü şeyler yaşayabilirdik bu dr la alakalı değil mesela allah yardım ediyor insana... sakın kendinizi üzmeyin canlarımmm sağlıkla gelecek bebişler allahın izniyleee....
İnşallah pınarcım biz de sizin gibi sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Ben de her kontrole gittiğimde herşeyi hatırlatıyorum ama bu temel bişey söylerdi diye düşündüm ama atladı yani. Son ana kalması sinirlerimi bozdu.
Bebeğime bişey olmasın da gerisi inşallah aşılır...
Bu arada batuş seni erkenden dikmiş ayağa yine!!
Sema da sabah yazmış..Bebişler uyutmuyo anneleri,yaramazlar
pinarcim senin bebegi allah korudu gercekten, darisi bizimkilerin basina, ben 4 dr degistirdim ve koca ankaranin en iyi drlari denilen drlara gittim, ama 4 4 luk bi dr bulamadim, belki hata bende,herseyi akisina birakmak lazim(ah elde olsa), allah yardim eder bize de elbet....
günyadın herkeseee saat 4:30 dan beri ayaktayım
zombi gibiyim
oğluşla uğraşıyom
geçmişi biraz okuyabildimm
ama hepsini değilll
nasıl süpriz ama eşşek oğluma demiştim az oyna suyunu pataltcan diye öle de oldu
şimdi memuçlarımı çıkartmaya uğraşıyorum dilikon memeucuyla sütüm de gelmeye başladı ama ayaklarım şiş salıdan beri toplam 7 saat uyumadım inanın ama herşeye değer kuşum şimdi uyandı bizde mamamızı yiyelim annem yanımda öptüm doğum hikayemide yazıcam bi ara
mesajlara arayan nolara geri dönemedim herkeseten çok özür
ayrıca epizyotomi var bende çok oturamıyom sanırım birazcıkta fazla ebem sölemedi kaç tane olduğunu
herkese dua ettim
öptüm sizi çok özledim çok da seviyorumm
Canlarım şunu unutmayın her şey olacağına varıyor biz kendimizi parçalasakta ne yaşayacaksan onu yaşayacaz ben Batuş karnımdayken o kadar çok aksilik yaşadım biiosunuz biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tanrıya kalmış dr ne kadar ii olursa olsun bu değişmiyor o sadece o çizgide bahane oluyor sizden istediğim bu son haftaları kendi otokontrolünüzle keyifle geçirin ben sizlere dua ediyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye aldıktan sonra gecede 10 kere kalksanızda bi ingası yetiyo o minicik bedenler o kadar güzel şeyler yapıoki unutuyorsunuz hamilelikte yaşadığınız kötü şeyleri mesela biraz önce Batuşu doyurdum,altını açtım şimdi kucağımda doldurdu yine gözümün içine baka baka bi daha değişçek altı şimdi normalde mesela temizlik yapmış olun yere bişi dökün sinir olursunuz dimi ama bebişiniz yapınca hoşunuza gidio ben daha fırsat bulp doğum hikayemi yazamadım ama sizin için küçücük biğr kısmını anlatayım hastaneye giderken her zaman olduğu gibi nst ye bağlanıp eve dönücez sandık ve annem gelmedi ben nst ye bağlandım eşim yanımdaydı ebeler bana hadi seni hazırlayalım dedi ben şoka girdim semoşu aradım nasıl ağlıyorummm eşim annemi almaya gitti çünkü evimiz dağın yamacındaannemi alması gerekiyordu ve ben tek başıma doğuma girdim annemler geldiğinde odama çıkmıştım bile allah öyle bir güç
veriyoki anlatamam size tabiii sizin dualarınız yanımdaydı hep maneviyatınızla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?