2009 Haziran Anneleri!!

batusun kakasi bile guzel demeksırnaşık şeysırnaşık şey benim kuzende 5 aylik kizinin altini koklaya koklaya degistiriyor, bi de degistirirken "oh mis gibi"diyor, demek annelik boyle bisey, hamilelikle ilgili hersey geride kaldi senin icin pinarcigim, simdi daha guzel ama daha zor bi yolda yuruyorsun, Allah isteyen bekleyen herkese versin, dualarini eksik etme canim,lohusalarin dualari kabul olurmus, Mevlam sana kolaylik bebegine saglik versin

Canım ben epiduralden korkuyorum.Felç olma riski felan diyolar ondan değil.Şimdiye kadar hiçkimsede öyle bişey duymadım.Benim korkum başağrısı yapıyormuş belli süre.Ben zaten migren hastasıyım.Baş ağrılarım daha fazlalaşırsa ne yaparım bilemiyorum.

Allah kolay geçitlerden geçirsin güzelim

artık ben hiç giremiyorum siteye kızlar ya işler çok anneme gelip internetin başına oturmaya hiç fırsatım yok.pazartesi son kontrolum 9 ay boyunca sizlerle çok güzel vakit geçirdim burda çok şeyler öğrendim.hepinize çok teşekkür ederim saadetcim pınarcım didemcim semacım en çok merak ettiklerim hep siz oldunuz.şimdi kısmetse 18 haziran perşembe sabah 09-30 gibi doğum olcak.sonra hiç giremem zaten şimdiden herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim hepimizi diri bütün kurtarsın sağlıkla büyütelim bebeklerimizi:Saruboceq: allaha emanet olunsenağlamaa.s.:a015::a015::a015:

kızlar günaydın hepinize;
hepimiz doğurmaya başladık,doğurmayan az kaldı galiba.bende normal diye beklerken sezeryan olacağımı öğrendim.pazartesi oğlum geliyo inşallah sağ salim.bu gidişle normal doğuran kalmayacak.oğlum aşağı inmemiş hiç.normal günümü bekleyip inmeyebilir riske atamayız dedi doktorum.bende mecbur kabul ettim.ama bebeğim 1 haftada 40 gr almış.normalde haftada 200 alıyordu.doktorum her ihtimale karşı 3 tane iğne verdi ciğerleri için.haftamızda küçük değil 38-3 teyim.aklıma takıldı niye o kadar az kilo aldı,ciğer gelişimi ne alaka bu haftada.şuan 3065 gr.

fıstıklar nasılsınız bakalımmmm:))

son günlerimizin degerini bilelim bakın cici annelerin derdi cogaldı

ama herseye deger o melekler için

nazan ve fatoş dogum sekliniz sezaryan mı oldu sizin :uhm:
hayırlısı olsun kızlarr

nidam günaydın canım nasıl annen

o senden heyecanlı dimi

benmki çok heyecanlı ya eşim de o da benden heyecanlılar :))

Amin canim allaha emanet ol...Saglikla ,sevgiyle..

allah yardımcın olsun gülçincimmm

sağlıcakla kavuş kızına inşallah haber vermeyi unutma bize de hemen ekleyelim sizi listemize

aaa

nasıl öle bişey yapabilio drun canım bende 38+2 deyim ama sezaryanın s sinden bile bahsetmio dr um

aşagı inmedi benmkide

ayrıca ultrason ölcümleride hiç güvenili,r değil

neyse hakkında bu hayırlısıysa o olsun inşallah fatoşcumm

bizi haberdar et oldumu

sağlıcakla dogur bitanemmm allaha emanetsiniz hepiniz

merhaba kızlar nasılsınız?
valla nedir bu sezaryan modası hep drların kolayına geliyor birşeyler uyduruyorlar resmen ticaret olmuş bu iş bide kolaylarına geliyor günü belli saati belli özeldekiler hep böyle tabi bazıları hariçtir bütün drlar böyle diyemeyiz dimi?bende çağanda yok çatın dar kafası haftasını geçik vs.. korktum sezaryan oldum çok pişman oldum sonra drum fıtık olmayayım diye dikiş düğüm yerlerini sıkmış güya yürüyemiyordum kızlar çok çektim bundada sezaryanım mecbur ama druma güveniyorum farklı olcak inşallah.
yani diyeceğim bebeğin çok zor durumda olması yada makat doğum hariç sezaryan yapmayın derim ben.normal en güzeli allah onun yolunu yapmış zaten.

Canim selam günaydin,

bugün daha iyiyim, dün dogurdum doguracam dedim..
Annem iyi ,heyecanli tabii...
Merakla bekliyor torununu...Senin annen nasil? Sen iyi misin?

narencim sağol canım.doktorum normal istediğimi biliyordu.3 haftadır da alttan muayene ediyordu.ama dün son kontrolde normal yapamayacağımı söyledi.istersen başka doktora da git dedi.erken doğum riskin varkende normal yapamazdın dedi.pimpirikli olduğumu bildiği için tek tek anlattı.bende bebeği tehlikeye atmamak için kabul ettim.birde sürekli gittiğim doktor.en kafama takılan neden kilo almamış ve ciğer iğnesi ne alaka.her ihtimale karşı dedi ama yinede tedirgin oldum.

nidacım galiba bizim kızlar 40. haftayı bekliolar ya :uhm::))

iyiyim ben hiç doguracak gibi değilim

acab bende sema gibi su kovası kaldırıp indirsem temizlik mi yapsam ki dogurmak için zemuszemus

yapacak işte kalmadı ki hersey hazır ya

temizlik pasta börek bebek sekeri odası kıyafetler canta
boş boş oturuyoruz öle :))

evet ya kızlar bizdede tık yok 38 artı 5 olduk sancı mancı yok su yok ne zaman gelcek güzel kızım sabırsızlanıyorum hele doğuranları duyunca dahada bi fazla:ecrin_bebek:

bizde bitirdik hazırlıkları lahusa şerbeti için kadehlerimi bile süsledim altın yastığımı boncuklarla işledim çanta zaten hazır bi kızım kollarıma almak kaldı inşallah semoş gibi normal olur biter hemen

evet kızlarrr

semamın haberini verdiğim gün dr a gitmiştimm

ve agda yaptırdım ytine bilenler bilir benm ilk agda tecrübemi off off amma acımıştı bu sefer allah için hiç acımadı hemde azalmış kadın da sasırdı :))

iiki yaptırmışım ya valla artık hep gidicemö cok memnun kaldım ben bu olaydan 1 ayda ancak cıkıo düşünün

:))
hülya hala dogurmadınmı demiycem sana canım bende sen gibi olcagım için

hasancanın annesi senle aramızda az fark var desen bende 38+2 yim

nezaket sen nasılsın canım var mı sancın falan:uhm:

müminecimn senin sezaryan tarihin ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…