Ya arkadaşlar ne yaparsam yapayım ticker olmuyor ya kaç tane siteden denedim.Yapıştırıyorum bana mısın demiyor olmuyor ya
Canlarım şunu unutmayın her şey olacağına varıyor biz kendimizi parçalasakta ne yaşayacaksan onu yaşayacaz ben Batuş karnımdayken o kadar çok aksilik yaşadım biiosunuz biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tanrıya kalmış dr ne kadar ii olursa olsun bu değişmiyor o sadece o çizgide bahane oluyor sizden istediğim bu son haftaları kendi otokontrolünüzle keyifle geçirin ben sizlere dua ediyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye aldıktan sonra gecede 10 kere kalksanızda bi ingası yetiyo o minicik bedenler o kadar güzel şeyler yapıoki unutuyorsunuz hamilelikte yaşadığınız kötü şeyleri mesela biraz önce Batuşu doyurdum,altını açtım şimdi kucağımda doldurdu yine gözümün içine baka baka bi daha değişçek altı şimdi normalde mesela temizlik yapmış olun yere bişi dökün sinir olursunuz dimi ama bebişiniz yapınca hoşunuza gidio ben daha fırsat bulp doğum hikayemi yazamadım ama sizin için küçücük biğr kısmını anlatayım hastaneye giderken her zaman olduğu gibi nst ye bağlanıp eve dönücez sandık ve annem gelmedi ben nst ye bağlandım eşim yanımdaydı ebeler bana hadi seni hazırlayalım dedi ben şoka girdim semoşu aradım nasıl ağlıyorummm eşim annemi almaya gitti çünkü evimiz dağın yamacındaannemi alması gerekiyordu ve ben tek başıma doğuma girdim annemler geldiğinde odama çıkmıştım bile allah öyle bir güç veriyoki anlatamam size tabiii sizin dualarınız yanımdaydı hep maneviyatınızla....
artık ben hiç giremiyorum siteye kızlar ya işler çok anneme gelip internetin başına oturmaya hiç fırsatım yok.pazartesi son kontrolum 9 ay boyunca sizlerle çok güzel vakit geçirdim burda çok şeyler öğrendim.hepinize çok teşekkür ederim saadetcim pınarcım didemcim semacım en çok merak ettiklerim hep siz oldunuz.şimdi kısmetse 18 haziran perşembe sabah 09-30 gibi doğum olcak.sonra hiç giremem zaten şimdiden herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim hepimizi diri bütün kurtarsın sağlıkla büyütelim bebeklerimizi:Saruboceq: allaha emanet olunsenağlamaa.s.:a015::a015::a015:
kızlar günaydın hepinize;
hepimiz doğurmaya başladık,doğurmayan az kaldı galiba.bende normal diye beklerken sezeryan olacağımı öğrendim.pazartesi oğlum geliyo inşallah sağ salim.bu gidişle normal doğuran kalmayacak.oğlum aşağı inmemiş hiç.normal günümü bekleyip inmeyebilir riske atamayız dedi doktorum.bende mecbur kabul ettim.ama bebeğim 1 haftada 40 gr almış.normalde haftada 200 alıyordu.doktorum her ihtimale karşı 3 tane iğne verdi ciğerleri için.haftamızda küçük değil 38-3 teyim.aklıma takıldı niye o kadar az kilo aldı,ciğer gelişimi ne alaka bu haftada.şuan 3065 gr.
fıstıklar nasılsınız bakalımmmm:))
son günlerimizin degerini bilelim bakın cici annelerin derdi cogaldı
ama herseye deger o melekler için
nazan ve fatoş dogum sekliniz sezaryan mı oldu sizin :uhm:
hayırlısı olsun kızlarr
nidam günaydın canım nasıl annen
o senden heyecanlı dimi
benmki çok heyecanlı ya eşim de o da benden heyecanlılar :))
nidacım galiba bizim kızlar 40. haftayı bekliolar ya :uhm::))
iyiyim ben hiç doguracak gibi değilim
acab bende sema gibi su kovası kaldırıp indirsem temizlik mi yapsam ki dogurmak için zemuszemus
yapacak işte kalmadı ki hersey hazır ya
temizlik pasta börek bebek sekeri odası kıyafetler canta
boş boş oturuyoruz öle :))
evet ya kızlar bizdede tık yok 38 artı 5 olduk sancı mancı yok su yok ne zaman gelcek güzel kızım sabırsızlanıyorum hele doğuranları duyunca dahada bi fazla:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?