2009 Haziran Anneleri!!

vallaha nerenim eger is yapmayla gelseydi ben cokdan dogurduydum inan , hergün deli gibi is yapiyorum yürüyorum esim pesimde yoruluyo ben durmak bilmiyom, ama gelmiyo.
simdi benim haftam size göre kücük ne acele ediyon diyceniz ama,benim arada sancim oluyo falan ya bende seviniyordum umutlanmisdim gelir diye simdi ise birden tik yok.bide dr rahim agzin yumusamis heran olabilir dedi 5 gün oldu daha yok.keske öyle demeseydi dr ya ümitlenm esdim..........ama bugün cuma ya rabbimi yalvariyorum bügün alayim kizimi kucagima.gerci benim icimdeki his bi cumartesi alcam sanki artik hangi cumartesi olursaaaaaa ofofof allah 3 güne bütün haziran annelerini dogurtsun ya haziriz nasil olsa

yaa off benimkininde gelmeye niyeti yokk 39+1 olduk ama gelmiyo oğluşummmafoldumben

bende 38+0 bugün bende çok yalvarıyorum olsun diye ama bende de tık yok semoş iş yapınca mı olmuşşş

valla cam sildim perde taktım günlerce merdivenlere inip çıktımmmm ama tık demedi bizimkiler inat anacımmm inatttt bekledikleri bildikleri bişeyler var demekkiii ama artık gelsinler ya mahallede yeni doğum yapanlar 40 larını çıkarttı ne güzel iyileştiler geziyorlar

ben artık doğum ne zaman diye soranlara verecek cvp bulamıyorummm

hadi kızım gelllll artıkkkkkkkkkk

hepinize katılıyorum arkadaşlar.
narencim benim sezaryen tarihi 19 haz. ama şu pazartesi doğsa çok mutlu olurdum. bugün evim de temizleniyo. herşey hazır, onca zaman erken doğum tehdidi yüzünden ilaç kullandım. şimdi de kızımın canı gelmek istemiyoo.
ne diyelim sağ salim kurtulalım da gerisi boş.
biz kızımla başka bi hamiş arkadaşa gesmeye gitcez birazdan, ordan da son kontrolümüze, bakalım ne kadar büyümüş benim cimcime.
hepiniz kendinize dikkat edin, sakın doğurmayın demicem, isteyen doğurabiliir. kaydirigubbakcemile3
akşama görüşürüzz

hayırlısıyla gelsinler kızlar boşverin tadını cıkarın son günlerin allahım en güzel vaktini biliyordur hem:)

birşey duymuştum bir bebek annesinin tüm günahlarını affettirmeden gelmiomuş dünyaya

daha verilecek günahımız var demekki :)

herkese merhaba uzun zamandır yoktum bu arada 2 haziranda rüzgar eymen dünyaya gözlerini açtı geç oldu fakat evdeki pc bozuldu eşimin iş yerinden yazıyorum.kısaca yazıyorum gece suyum geldi ve hastaneye gittik fakat normal doğum olmadı başı inmedi oğlumun ve sezeryan oldum ve çok rahattı ikinci gün kalktım tabi ilk 4 gün sızlıyo ama fazla bir acısı yok .şimdi oğlumun ayakları için tedaviye başlıyoruz.bu arada doğum yapanların gözüaydın diyorum geçmişi okuyamadım tekrar yazmaya çalışırım..

slm arkadaşlar fırsat buldukça girmeye çalışıyorum son
aylarınız artık allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
bebeişlerinizi dünyada bundan daha güzel birşey yoktur herhelde:asigim:

gözün aydın canım doğum tarihin kesinleşmiş pazartesi meleğin kucağında olucak ne güzel yani riske atılacak bişey değil oğlun doğsunda sağ sağlim dünyaya gelsinde gerisini takma kafana ya bebekler bazen hızlı kilo alıyo bazen almayadabiliyo belli olmuyo canım takma kafana yani

maşallah semoş sana valla hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz canım suyumu patlatacak dedin dedin oda en sonunda patlattı :) herkesi solladın kız çağatay abi olucak seni düşünmüş gene çağatay yanlız kalıcam sıkılıcam diyodun bak seni yanlız bırakmak istemedi geliverdi ben sana diyodum sen yanlız kalmıcan bizden erken doğurucan diyodum dediğim gibide oldu valla içime doğdu bide rüyamda burdan 4 kişiyi gördüm seni görmüştüm doğurdun binnuru gördüm oda doğurdu saadeti gördüm oda doğurdu bide nareni gördüm bakalım o doğurucakmı hayırlısı artık çağatıyı öp kokla bizim yerimize

canım ameliyatın varmış önceden normal doğumda ıkınırken falan zararı olmazmı genede dr unun bi bildiği varmış canım sende takma kafana bebeğin sağlıkla gelsinde dünyaya gerisi önemli değil

hayırlısı olsun canım yani bak benim ablamında çocuğun boynuna kordon dolanmıştı sancısı felan geldi suyu patladı sonra baktılar kordon dolanmış hemen sezeryanla aldırlar bir sorun olmadı yani bebek için en iyisi bu tabiki hayırlısı olsun canım

gözün aydın canım günün belli olmuş belli olmaz valla bu bebeklerin ne zaman geleceği hiiç belli olmuyo hayırlısı artık

cemre sen kac haftalık oldun bi doguramadık heeeeeeeeeeeeeeeeee

40 ıncı haftamı bitirdim muhtemel doğum tarihim 13 haziran bakalım bekliyoruz doğurucazda ne zaman bizimkiler içerde rahatlar tabi dışarda ne yapacaklar gelirler canımm allah ne zaman doğ derse o zaman doğacak artık acelemiz yok bir sorun olmadıktan sonra gelirler elbet

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başınaa

gamzeli gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah ameliyata da sıkıntısız gecer günlerin sezaryanın gibi allah nazarlardan saklasın rüzgarı boyunu kişlosunu yaz da listemize ekleyelim canım

Gamzeli canım gözünaydın maşallahhh bebişine...inşallah sağlığına kavuşur kısa zamandaaa...

ayyy sinirlerimi gene zıplattı bu eltim gidip ağzını yırtıcam yaa hep aynısını yapıyo bi göreyim lafımı sokucam gerizekalı yaa ben çamaşırımı asıyorum o benim çamaşırlarımı oraya buraya asıyo kendi çamaşırlarına yer açıyo baktım şimdi gene benim çamaşırlarımı oraya buraya asmış bide büzüştürmüş göreyim bi bişey demiyoz diye allahım yaa o kadar sinirlerimi bozduki şeytan diyo çık yukarı ver ağzının payını rahatla ama desemde anlamazki gerizekalı çünkü uyanık sanıyo kendine bi göreyim ağzının payını nasıl alıyo bakalım bidaha elleyebilecekmi salak yaa neyse yağmur yağacak gibi inşallah almazda su gibi olur :):)

ayy kızlar sizide benim dertlerimle boğuyorum kusura bakmayın yaa gerçekten sinirlerimi bozuyo kusura bakmayın

kız sinirlen me eltin üst katta damı oturuyo nasıl sana yardım ediyomu.
boşver sende onlarınkini büzüştürürsün
hem sendaha dogurmadın mı kızzzzzzzzz ne kalmış

Canım 40 ıncı haftadasın çamaşır seriyon bide eltinw sinirleniyon.Yok mu çamaşır serecek birisi yorma kendini

Gamzeli gözün aydın canım

canım arkadaşlarııımm.
çoooook özledim sizlerle sohbet etmeyi, havadislerden hiiiç haberim yok..
tam bilgisayarın başına oturuyorum, okuyayım diyorum ama içerden bir minik tosbaa beni çağırıyoor, sütçüüüüü nerde diyeeee:))
bugün tam bir hafta oldu bebişim doğalı, dün gece emirimin göbeği düştü, ona bile ne kadar sevindik..
çok acayip bir duyguymuşş, bebeğini kucağına alan fıstıklara hayırlı olsun diyorum, sırasını bekleyenlere kolay doğumlar diliyorumm, biraz geçmişi ve diğer başlıkları okumaya çalışıcam, öpüyorum herkesi...

hadi hayırlısı canım günün de belli olmuş darısı başımıza.
kilosu iyi niye iğne verdi ki vardır dr un bildiği sıkma canını sag salim kucagına alacaksın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…