nidacım galiba bizim kızlar 40. haftayı bekliolar ya :uhm::))
iyiyim ben hiç doguracak gibi değilim
acab bende sema gibi su kovası kaldırıp indirsem temizlik mi yapsam ki dogurmak için zemuszemus
yapacak işte kalmadı ki hersey hazır ya
temizlik pasta börek bebek sekeri odası kıyafetler canta
boş boş oturuyoruz öle :))
gözün aydın canım doğum tarihin kesinleşmiş pazartesi meleğin kucağında olucak ne güzel yani riske atılacak bişey değil oğlun doğsunda sağ sağlim dünyaya gelsinde gerisini takma kafana ya bebekler bazen hızlı kilo alıyo bazen almayadabiliyo belli olmuyo canım takma kafana yanikızlar günaydın hepinize;
hepimiz doğurmaya başladık,doğurmayan az kaldı galiba.bende normal diye beklerken sezeryan olacağımı öğrendim.pazartesi oğlum geliyo inşallah sağ salim.bu gidişle normal doğuran kalmayacak.oğlum aşağı inmemiş hiç.normal günümü bekleyip inmeyebilir riske atamayız dedi doktorum.bende mecbur kabul ettim.ama bebeğim 1 haftada 40 gr almış.normalde haftada 200 alıyordu.doktorum her ihtimale karşı 3 tane iğne verdi ciğerleri için.haftamızda küçük değil 38-3 teyim.aklıma takıldı niye o kadar az kilo aldı,ciğer gelişimi ne alaka bu haftada.şuan 3065 gr.
maşallah semoş sana valla hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz canım suyumu patlatacak dedin dedin oda en sonunda patlattı :) herkesi solladın kız çağatay abi olucak seni düşünmüş gene çağatay yanlız kalıcam sıkılıcam diyodun bak seni yanlız bırakmak istemedi geliverdi ben sana diyodum sen yanlız kalmıcan bizden erken doğurucan diyodum dediğim gibide oldu valla içime doğdu bide rüyamda burdan 4 kişiyi gördüm seni görmüştüm doğurdun binnuru gördüm oda doğurdu saadeti gördüm oda doğurdu bide nareni gördüm bakalım o doğurucakmı hayırlısı artık çağatıyı öp kokla bizim yerimizegünyadın herkeseee saat 4:30 dan beri ayaktayım
zombi gibiyim
oğluşla uğraşıyom
geçmişi biraz okuyabildimm
ama hepsini değilll
nasıl süpriz ama eşşek oğluma demiştim az oyna suyunu pataltcan diye öle de oldu
şimdi memuçlarımı çıkartmaya uğraşıyorum dilikon memeucuyla sütüm de gelmeye başladı ama ayaklarım şiş salıdan beri toplam 7 saat uyumadım inanın ama herşeye değer kuşum şimdi uyandı bizde mamamızı yiyelim annem yanımda öptüm doğum hikayemide yazıcam bi ara
mesajlara arayan nolara geri dönemedim herkeseten çok özür
ayrıca epizyotomi var bende çok oturamıyom sanırım birazcıkta fazla ebem sölemedi kaç tane olduğunu
herkese dua ettim
öptüm sizi çok özledim çok da seviyorumm
canım ameliyatın varmış önceden normal doğumda ıkınırken falan zararı olmazmı genede dr unun bi bildiği varmış canım sende takma kafana bebeğin sağlıkla gelsinde dünyaya gerisi önemli değilHa bu arada nasıl doğum yapıcağımın belli olmama nedeni geçmişte olduğum skolyoz ameliyatı..
Doktorum ilgili ve bilgili biri, benimde normal istediğimi biliyor diye ameliyatın normal doğuma mani olup olmadığı sormadım(çünkü ameliyat olduğumu biliyo)
Dün tesadüfen o da saadetten dolayı(o da bu ameliyattan oldu) sorayım dedim o bu yüzden sezeryan olmuştu. Doktorumda ilgili hastaneden vücut yapısı normal doğuma uygunmu diye konsültasyon istedi. Sormasam ne olacaktı??
Bugün olmuş hala istemedi. Bebişimi Allah korusun bi iki gün daha aniden gelmez inşallah..
hayırlısı olsun canım yani bak benim ablamında çocuğun boynuna kordon dolanmıştı sancısı felan geldi suyu patladı sonra baktılar kordon dolanmış hemen sezeryanla aldırlar bir sorun olmadı yani bebek için en iyisi bu tabiki hayırlısı olsun canımgunaydin kizlar...benim dogum seklim belli oldu...sezeryanoglumun boynunda kordon vardi, onu cikardigini soylemislerdi ama tam emin olmamamislar, nasil oluyorsa o nedenle risk almak istemem dedi dr, normal dogum bebek icin tehlikeli olabilirmis, yine de istersen normal olsun dedi, ben bunu bile bile nasil normal olsun diyeyim....hayirlisi boyleymis demek ki, pztsi son kontrol var, gun belirleyecegiz...
nazancigim uzulme ben kendimi sezeryanin avantajlarini dusunerek teselli ediyorum, mesela panik olmadan gisecegiz hastaneye, trafik cok yogun olmayacak, bebek icin daha risksiz vs...sen de bunlari dusun canim, hep doguran arkadaslarin %75i sezeryan...
gözün aydın canım günün belli olmuş belli olmaz valla bu bebeklerin ne zaman geleceği hiiç belli olmuyo hayırlısı artıkgünaydın arkadaşlaar.
kız pınar, zaten hormonlar tepede, sabah sabah ağlatıcaktın beni.
inşallah hepimiz gönlümüze göre bi doğum yaşarız.
ben epidural sezaryen olucam, eşim de giricek. ameliyattaki çocuk doktoru da arkadaşımız zaten. kısmet olursa güle oynaya doğururum diye hayal ediyorum ama herşey nasip tabi.ben de sezaryen umarken yetişemeyip arabada falan normal doğuruyomuşum lülülülülülü
cemre sen kac haftalık oldun bi doguramadık heeeeeeeeeeeeeeeeee
herkese merhaba uzun zamandır yoktum bu arada 2 haziranda rüzgar eymen dünyaya gözlerini açtı geç oldu fakat evdeki pc bozuldu eşimin iş yerinden yazıyorum.kısaca yazıyorum gece suyum geldi ve hastaneye gittik fakat normal doğum olmadı başı inmedi oğlumun ve sezeryan oldum ve çok rahattı ikinci gün kalktım tabi ilk 4 gün sızlıyo ama fazla bir acısı yok .şimdi oğlumun ayakları için tedaviye başlıyoruz.bu arada doğum yapanların gözüaydın diyorum geçmişi okuyamadım tekrar yazmaya çalışırım..
hayırlısıyla gelsinler kızlar boşverin tadını cıkarın son günlerin allahım en güzel vaktini biliyordur hem:)
birşey duymuştum bir bebek annesinin tüm günahlarını affettirmeden gelmiomuş dünyaya
daha verilecek günahımız var demekki :)
ayyy sinirlerimi gene zıplattı bu eltim gidip ağzını yırtıcam yaa hep aynısını yapıyo bi göreyim lafımı sokucam gerizekalı yaa ben çamaşırımı asıyorum o benim çamaşırlarımı oraya buraya asıyo kendi çamaşırlarına yer açıyo baktım şimdi gene benim çamaşırlarımı oraya buraya asmış bide büzüştürmüş göreyim bi bişey demiyoz diye allahım yaa o kadar sinirlerimi bozduki şeytan diyo çık yukarı ver ağzının payını rahatla ama desemde anlamazki gerizekalı çünkü uyanık sanıyo kendine bi göreyim ağzının payını nasıl alıyo bakalım bidaha elleyebilecekmi salak yaa neyse yağmur yağacak gibi inşallah almazda su gibi olur :):)
kızlar günaydın hepinize;
hepimiz doğurmaya başladık,doğurmayan az kaldı galiba.bende normal diye beklerken sezeryan olacağımı öğrendim.pazartesi oğlum geliyo inşallah sağ salim.bu gidişle normal doğuran kalmayacak.oğlum aşağı inmemiş hiç.normal günümü bekleyip inmeyebilir riske atamayız dedi doktorum.bende mecbur kabul ettim.ama bebeğim 1 haftada 40 gr almış.normalde haftada 200 alıyordu.doktorum her ihtimale karşı 3 tane iğne verdi ciğerleri için.haftamızda küçük değil 38-3 teyim.aklıma takıldı niye o kadar az kilo aldı,ciğer gelişimi ne alaka bu haftada.şuan 3065 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?