2009 Haziran Anneleri!!

anammmmmm kim gelmiş aylin gelmiş
hoşgedin taze anne.
yerim senin minik tosbanı.
bize doğum maceranı anlat unutma sakın tamam mı canım

anammmmmm kim gelmiş aylin gelmiş
hoşgedin taze anne.
yerim senin minik tosbanı.
bize doğum maceranı anlat unutma sakın tamam mı canım

hoşbulduuum havvacııım:))
pek bi macerası olmadı benim doğumun biliyosun hastanede saatleri saya saya bekledim oğlumuu..
sadece epidural sezeryan çok güzel bir operasyonmuş onu tecrübe ettim çok iyi oldu, oğlumu doğduğu an gördüm eşim yanımdaydı, doğumun her anı kameraya alındı çok çook güzeldii.

sen nasılsın tatlım, nasıl geçiyor son günler..

bizde çokşükür iyiyiz kızımızı bekliyoruz.
emir maaşallah çok tatlı aynı sen ve eşin karışımı bişey allah nazardan saklasın.
sütün hemen geldimi canım senin bol bol emzir yarasın emirimize

slm hrekesee az okuyum dedimm ama kaçıyorumm şimdilikk bi kaç işim var irem uyumuşkennn
sonra yne görüşürüzzz

kızlaaaar napıyonuz gızzzzz ösledim sizi yaaa ayy bukadarmı meşgul olunur bir dakka boş olsam ondada uyuyorum dinlenim diye ihsoşum sarılık oldu yavrum onla uğraşıyoruz hergün hastanelerde rezil oldu kuzum teyzeleri dua edinde iyileşsin memişlerde fena durumda ağlaya ağlaya emziririyorum doğum yaralarım bile daha az acıyor valla okadar yani anlicanız berbat haldeyim ama bukadar güzel bir duyguyu hayatımda hiç yaşamadım habire ağlayıp duruyorum bakıp bakıp oğluma iyice sulugöz oldum Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu dahada ameliyat olcak yavrum dudağından 40ından sonra nasıl dayancam bilmiyorum ahh ahh neyse siz naptınız buarada semayı okudum ve resmen şoka girdim yaa ama ayrıntıyı bilmiyorum sadece doğurduğunu biliyorum nasıl oldu yaaa canım benim mAllahım anasına babasını bağışlasın çağtoşumuzu inşallah

kız sinirlen me eltin üst katta damı oturuyo nasıl sana yardım ediyomu.
boşver sende onlarınkini büzüştürürsün
hem sendaha dogurmadın mı kızzzzzzzzz ne kalmış
yok be ne yardımı çıkarcının teki bide bişey anlamıyom ben bilmiyom ayaklarına yatıyo ya hepten sinir oluyorum yok kızz daha doğuramadım yarın günüm doluyo bakalım salı günü tekrar dr a gidicez o zaman bakacaz bebek ne alemde suyu felan nasıl eğer iyiyse cumaya kadar beklicem belki o zamana kadar sancım felan gelir belli olmuyo bunların ne zaman geleceği benim kızım nazlı biraz pek doğmak istemiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel yaa doğduda 1 haftalık oldu bile öyle böyle büyüyo bebekler valla çok zor olsada büyüyo ilk 1 sene çok zor olucakda ondan sonrası kolay göbeğide düşmüş artık korkmassın göbeğine bişey olucak diye yıkarkende zorlanmazsın saol canım inşallah kolay olur allahım bir avazda kurtarsın bizi emiri öp benim yerime canıımm

Son düzenleme:

ayy canım yaa hamileyken bile bu kadar ağlamamışsındır eminim doğurunca anlıyo insan dimi inşallah iyileşir ihsoş memişlerinde iyileşir inşallah kısa zamandada sorunun kalmaz doğurunca sorumluluk dahada çok artıyo dimi valla sema ben tek kalıcam diyodu bak bizide solladı valla günüm doluyo yarın bekliyorum hala semoş doğuruverdi valla yaa helal olsun ama normal doğum yaptı bide 5 saatte doğuvermiş çağatay ahh oda aceleci çıktı valla bu topiğin iki aceleci erkeği var biri batuş biri çağatay bakalım başka kimin bebeği aceleci kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben yemeğimi yapayımda geleyim rahat rahat otururum o zaman

canım benim sende bebişini hayırlısıyla al kucağına inşallah çabucak kurtarır Allahım senide hamileyken böyle duygular hissetmiyormuş insan ben daha yeni anladım bunu hatta o duygular hiçmiş yani insan görmeliymiş yavrusunu ben spinal sezeryan yaptım ama çok memnun kaldım yaa o an gördüm en azından minikkuşumu ve hiçbişey anlamadan 15-20dakkada bitti ertesi günde ayağa kalktım beni en çok memişlerim yoruyor çok fenalar ciğer gibi oldular yarıldılar hiçbir kremde fayda etmiyor bir çözüm bilen varsa özelime atsın valla çok sevinirim malum burdan okuyamıyorum herşeyi kaçırabilirim
semoşuma çook sevindim yaa hakkaten ballı kız anacım maşallah içten istemiş demekki gönlüne göre olmuş herşey çok şükür

bende çıkıyorum kızlar bu göğüslerle saat başı emziriyorum mecburen kuzumu sarılık geçsin die canım çekiliyor resmen ama yapcak bişey yok artık onun o minicik ağzıyla emdiğini görünce geçiyor acılarım napalım dayancaz birazcık seviyorum sizi fırsat buldukça girmeye çalışırım artık :teytey:

canım benim, ortopedi doktoruna gittik epidural olmaz dedi.
Normal ya da sezeryan olabilirmiş. O da kadın doğum doktoru bilir dedi. Biz artık sezeryan istiyoruz. Dediğin gibi doğumda ıkınmada falan sorun olursa sıkıntı olacak belki de o an sezeryana dönecekler en iyisi baştan karar verip onu uygulamak. Bizim kısmetimiz de buymuş. Bu gidişle 15 Haziranda oğluşum kucağımda olacakopuyorumnanaktan

nazcım 15 inde bende gitcem eger o zamana kadar gelmezse melegim suni sancı verilcek duruma göre artık normal yada sezeryan olacak inş. gerek kalmadan normal olur.bence iyi bi karar vermişsin sezeryanı tercih etmekle sorun yasayabilirdin dogumda ve sonrasında inş. hepimiz saglıcakla alalım bebişlerimizi kucagımıza

Canlarım napıyorsunuz, çoğunluk sezeryan olcak demekki , kesileşenleri
Allah hayırlısıyla kurtarsın, hiç korkmayın, üç dört gün sancı oluyor birdaha geçiyor yavaş yavaş, ben kolay atlattım çok şükür rahattı yani,
Gamzelide doğurmuş, Allah analı babalı büyütsün evladını canım

sağol tatlımm inşallah kurtarır geride kalanları inşallah seninde gögüslerin iyileşir zaten en fazla 2 hafta sürüyo ondan sonra geçiyo yavaş yavaş ilk günlerdeki gibi olmuyo evet benim ablamda kullandı kremi hiç diyo bişeye yaramadı çatlayacaksa çatlıyo ne yapsanda bişey fayda etmiyo ne yapalım katlanacağız artık onlar sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil

canım seninki farklı bi durum ama böyle bi durumda sezeryan senin için daha iyi önceden ameliyat geçirmişsin ne olue ne olmaz dediğin gibi normal uzun sürüyo ve bebğinide sıkıntıya sokmaman lazım allah herşeyin en iyisini sunuyo bize gerçekten eğer senin için normal daha iyi olsaydı normali sunardı herşeyi allah bilir sağlık olsun sağ sağlim gelsin bebişin

canım normal sancını beklesen ne olacak sorunmu oluyo o zaman banada dr um 2 haftadır suni sancı diyodu geçen hafta sancını bekle dedi çünkü ilk doğum ve doğmayan çocuğu zorla doğurtturacaklar ben istemedim sancımı beklemek istiyorum dedim haftaya salı tekrar gidicez eğer suni sancı vericem derse bir sorun yoksa istemicem sendede sorun yoksa sancını bekle bence

Hülyacım takma canım kafana , herkese söyle kızdığın şeyleri
Bak ben anlatayım, kayınvalidemde anahtar var bizim evin, lazım olur diye verildi zamanında ,
şimdi geçen hafta bir gün sabah kahvaltıya geliyorlar, baktım anahtarla giriyor, bende çocuğu emziriyordum hemen bağırdım eşime koş odanın kapısını kapat diye, insanın bir özel hayatı var, giyiniyor olabilirdim çıplak olabilidim , her türlü halde olabilirdim, sonra söyledim kaynanama biz evdeyken zili çalın diye küstü bir hafta falan surat yaptı, ben hiçbirşey yokmuş gibi davrandım, ama şimdi hep zili çalıyor, eğer söylemessen insanlara normal geliyor yaptıkları, yanlış yaptıklarını söyle anlasınlar boşver

Dünürrrrr üzülme canımcım, tek düşündüğün minik kuzunun kucağında olacağı olsun! İstersen kızımla gelip dövelim doktoruuu klava:klava:klava:

Hem sana acayip bi haberim war. Aylardır aynı gün doğuralım dedik dedik de gerçek mi oluyor ne? Benim de son kontrolüm yarın, geçen hafta doğum olmassa pazartesi ya da salı çağırırım büyük ihtimalle hastaneye demişti.Aynı gün mü doğurcassss yoksaaaa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkisalkisalkisalkis Hadi inşallah....

söylicem zaten bi göreyim bir değil iki değil hep aynısını yapıyo benimde en sevmediğim şeyler kapının üstünde kilit tutmuyorum kaynanam anahtarı tak diyo ama ben takmıyorum yaa uygunsuz halde olurum ne olur ne olmaz diken üstünde oturmaktansa rahat rahat otururum evde daha iyi bunu anlamak istemiyolar galiba ben onun çamaşırlarına hiç müdahele etmiyorum ip varsa başka yere asıyorum yada başka ip takıp asıyorum yani onun çamaşırlarına dokunmuyorum ama geçendede aynısını yaptı beyaz çamaşırlarımı ağacın yanına asmış hep mahvoldu tekrar yıkadım tekrar asmak zorunda kaldım bi göreyim onu dışarda söylicem zaten sen iyi yapmışsın herkesin bi özeli var kendine ait hayatı var böyle müdahele edilmesi çok sinir bozucu

kızlar herkes ii inşalalh irem hanımı emzirdim uyuttumm bi sizlere bakım dedimmm
annemlerde olunca pek giremiyorum nete boş fırsatta onlarla oturum diyeeee...
hayat dahada gzlll şimdiii
iremimleeee
bebişlerinin yolunu bekleyenlerde biranevvel alırlarr kucağına inşallahhh
allah herkese nasip etsinnnn anne olmayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…