2009 Haziran Anneleri!!

inşallah canım irem hanım 5 günlük oldu haa 1 haftalık olucak nerdeyse büyüyolarr valla bi bakmışız 1 yaşına girmişler bizde bi telaş doğum günü hazırlığı için allahım o günleride gösterir inşallah büyüdüklerini iyi bir meslek sahibi olduklarınıda gösterir inşallah rabbim gerçektende dileyen isteyen herkese versin

evet canım maşallahhh günler geçiooo
Allahım en güzel yazılarrıı evlatlarımıza yazsın inşallahhhh :Saruboceq:

kız bende varım doğurmayan doğuramayan daha doğrusu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sabirsizlik!!!
sabirsizlik neki canim tutup bacagindan cikarasim var:roflol:

delikafadulden

kız bende varım doğurmayan doğuramayan daha doğrusu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gelecekler kizlar insallah cok yakindir...
Ben dün sürünüyordum , geldi gelcekti bebek, bugün de bir enerji anlamadim gitti valla...

kızlar..ya herkez doğurmuş nerdeyse...ne güzelll..maşallah bebişlere..
herkez iyidir umarım
bebişlerimizin hepsi analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah..
nidacım..canım..bende doğurmadım..yarın son kontrolüm var..
sabırsızlanıyorum vallaaa

Canim bizim günlerimiz de ayni ,bakalim kismet ne zamana olacak?

evet nidacım..
sende varmı ağrı sızı bişiler?
bugun bende böyle regl ağrısı gibi biağrı var..
meraktayımmm

kızlar bende hala doğurmadım:1ninca:
ama bugün karnım yine çok ağrıyor sanki adet oldum olucam

öfff kaç kişi kaldık acaba

1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
başka varmı

MERABA KIZLARR, biz de biraz önce son kontrolümüze gittik. 3 kilo olmuş küçük kızımm. haftaya cuma sabah 8 de kavuşucam inş Azra ma.ama günler nasıl geçcek bilmiyorum. doktor teyzemiz herşey yolunda, keyfinize bakın dedi , biz de öle yapcaz artık.
galiba bugün doğuran olmadı

:CüvCüv:
benide ekle fundanın cansusu

maşallah kızına yaa her geçen gün büyüyolar geçer canım bi bakmışın azran kucağında mis kokusunu içine çekiyosun ooo bi bakmışın yürümüş bi bakmışın konuşmuş günler geçicek son günlerin canım gerçekten keyfine bak bugün doğuran varsada haberimiz yok ama yok sanırım

yeşim var galiba o doğurmadı hasancan var sonracıma alhan var oda doğurmadı galiba yasemin1 var nezomemo daha varda aklıma gelmedi ama doğurmayanda var biraz

evet evet hasancan ın adı cansu son haftamızı bakliyoz çıkmak istemiyo bu kız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…