daha doğurmadın mı diyolar bide burası sıcak öff şimdi duşa gircem gece bidaha girerim sabah gene offf duşta doğuracam zaten
gerçektende suda doğum olucak banyoda doğuranda sen olursun artık 24 saat banyoda kalsan anca rahatlarsın kendini hasta etmede ne olur ne olmaz sen eşşeğini sağlam kazığa bağla bide banyoda çook dikkat et kaygan oluyo ya yerler dikkat et yani
evet canım haklısın bu arada senin haftan ne?
40 ıncı haftam bitti şimdi bekliyorum 41 inci haftayıda bitiricem bu gidişle acelem yok sağlıkla gelsin kızım kolay olucaksa hayırlısı olucaksa beklemeye razıyım
meraba kızlar...bende dogum yaptım 09.06.09 da saat 4:50 de melegim dünyaya geldi...sipinal sezeryan oldu.2 gün hastanede kaldık...dogum öykümü sonra yazacagım ama ölümden döndüm diyebilirim..çok zordu benim için hipertansiyon problemi yaşadık dogumda ve ben gittim geri geldim resmen..neyse şuan iyiyiz biraz dikişlerim agırıyo..çok şükür bebegim saglıklı başakada bişey istemem...ama şu gögüsucu olayı beni bitirdi böyle bir agrı olamaz arkadaslar..bebegimi çıglık ata ata emziriyorum...dogum yapan kim var bilmiyorum daha bakamadım..herkese hayırlı olsun..bekleyenlerde saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız inş...
meraba kızlar...bende dogum yaptım 09.06.09 da saat 4:50 de melegim dünyaya geldi...sipinal sezeryan oldu.2 gün hastanede kaldık...dogum öykümü sonra yazacagım ama ölümden döndüm diyebilirim..çok zordu benim için hipertansiyon problemi yaşadık dogumda ve ben gittim geri geldim resmen..neyse şuan iyiyiz biraz dikişlerim agırıyo..çok şükür bebegim saglıklı başakada bişey istemem...ama şu gögüsucu olayı beni bitirdi böyle bir agrı olamaz arkadaslar..bebegimi çıglık ata ata emziriyorum...dogum yapan kim var bilmiyorum daha bakamadım..herkese hayırlı olsun..bekleyenlerde saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız inş...
kızlar bende hala doğurmadım:1ninca:
ama bugün karnım yine çok ağrıyor sanki adet oldum olucam
öfff kaç kişi kaldık acaba
1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
başka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?