2009 Haziran Anneleri!!

daha doğurmadın mı diyolar bide burası sıcak öff şimdi duşa gircem gece bidaha girerim sabah gene offf duşta doğuracam zaten

off ayaklarım balon gibi oldu bu şişlikler doğumdan sonra kalmaz inşallah doğuranları görünce bizde doğuralım diye hevesleniyoruz haliyle artık içerde büyüyecene çıksında dışarda büyüsün dimi benimde bugün kızımda bi hareketlilik içerde o küçücük yerde tepiniyo valla bugün ebe geldi baktı yerine yerleşmiş dedi ama açılman gerçekten yok bende sordum yaa hiç açılma olmazsa nasıl doğurucam açılır canım günü dolsun yavaş yavaş açılır doğumdada açılır dedi bakalım korkuyorum yaa doğumdada açılma olmazsa sezeryan olursam diye inşallah öyle olmaz kolay olur açılmamda olur inşallah

38 + 5 bitti hala beklos sancımd ayok ama hafif akıntım var bilmiyom ki nasıl olcak bu doğum?

daha doğurmadın mı diyolar bide burası sıcak öff şimdi duşa gircem gece bidaha girerim sabah gene offf duşta doğuracam zaten

gerçektende suda doğum olucak banyoda doğuranda sen olursun artık 24 saat banyoda kalsan anca rahatlarsın kendini hasta etmede ne olur ne olmaz sen eşşeğini sağlam kazığa bağla bide banyoda çook dikkat et kaygan oluyo ya yerler dikkat et yani

evet canım haklısın bu arada senin haftan ne?

ehhh gene gitti millet az kaldık yaa topikte eski canlılık gitti kızz narenn nasılsın canım seninde sesin soluğun çıkmıyo dünüründe doğurdu zaten erkekler kızlardan büyük olmalı çağatayda onu düşündü galiba böyle olmaz ben eşimden gün farkı olsada büyük olmam lazım dedi doğdu valla senin kızda çok beklemez çağataya kavuşmak için doğuveririmiş ayy sağlıkla gelsin kuzularımız yaa allahım bir avazda kurtarsın

meraba kızlar...bende dogum yaptım 09.06.09 da saat 4:50 de melegim dünyaya geldi...sipinal sezeryan oldu.2 gün hastanede kaldık...dogum öykümü sonra yazacagım ama ölümden döndüm diyebilirim..çok zordu benim için hipertansiyon problemi yaşadık dogumda ve ben gittim geri geldim resmen..neyse şuan iyiyiz biraz dikişlerim agırıyo..çok şükür bebegim saglıklı başakada bişey istemem...ama şu gögüsucu olayı beni bitirdi böyle bir agrı olamaz arkadaslar..bebegimi çıglık ata ata emziriyorum...dogum yapan kim var bilmiyorum daha bakamadım..herkese hayırlı olsun..bekleyenlerde saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız inş...

anammm bende kendimi fazladan bekliom sanıyordum

bu sitedekiler kaç haftadır doğuruyor ya ben geç kaldım diyom kendimi

40 ıncı haftam bitti şimdi bekliyorum 41 inci haftayıda bitiricem bu gidişle acelem yok sağlıkla gelsin kızım kolay olucaksa hayırlısı olucaksa beklemeye razıyım

evet sağlıkla gelsin kuzular gerisi boş bunca ay geçti bu haftada geçer inşallaha.sa.sa.s

ayyy canım gözün aydınn sende doğurdun aramızda pek göremicez artık bende o tarihte doğuracaktım olmadı tarih çok güzel yaa semoş doğurdu saadet doğurdu başka aklıma gelmiyo baya doğurdu doğurmayan az kaldı yani

canım gözün aydın geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza.
ben çok sıkıldım herkez ne güzel doğuruyor doktorum ve eşim normal diye tutturdu hala bekliyorum.Ama daha fazla beklemek istmiyorum dedim.pazara kadar olmassa pazar akşamı saat 12 de hastaneye yatış yapacağız suni sancı verecek olmassa pazartesi günü sezeryanla alacak.Bakalım hayırlısı ile artık alacağım oğlumu.son bir hafabir ömür geld bana eşim uyuzluk yapmasa çoktan sezeryan iserdim.

kızlar nasılsınız eşimin halısaha maçı vardı gelmedi daha onu bekliyorum.Bizimde son hazırlıklarımız bitti şimdi şu 2 günü geçirmek kaldı bize p.tesi kısmetse bende kavuşucam meleğime....

neyse herkez gitmiş galiba bizde uzanalım bari kocişimizi bekleyelim hepinizi öpüyorum iyi geceler.....

ben birazdan dr. a gidiyorum kızlar cuma tel. et demişti. aradık bugun cagırdı 15 ini beklemedi bakalım bugun belli olur durumumuz gelince görüşürüz byy

Günaydınnnnnnnnnnn uykusuzummm çok fenaaa gözlerimi açacak halim yok ve haşarı oğlum uyumuyor oyun oynuyor resmen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…