2009 Haziran Anneleri!!

kızlar günaydın nasılsınız;
benim suyum azalmış pazartesi sezeryan olucam 2 gün yetermi ki suyum.çok korkuyorum.hayırlısıyla bir sağ salim saplıcakla oğlumu kucağıma alsaydım biran önce.offfffffffffffffffffffff

Canım benim doktor normal dediyse suyun problem yoktur.Allah kurtarsın inşallah

1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
10.D-GABBANA
11.nevergiveup18

Bende varım 40 haftamın dolumu 1 temmuz ama ben hep onu haziranda bekliyorum.Hayırlısı olsun

bende daha doguramadim :CüvCüv:

1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
10.D-GABBANA
11.nevergiveup18
12. _Eda_

doktorum suyunun azaldığını biliyormuş.tedirgin olmayayım diye söylememiş.normal diye beklerken birden pazartesi sezeryan deyince perşembe günü bende dün başka doktora gittim o söyledi suyumun azaldığını bende tedirgin oldum.

Fatoşçum benimde suyum azalmıştı öğrendikten 15 gün sonra sezeryan oldum dr zaten yeterli görmezse hemen doğumu gerçekleştiriyor panik yapmaa

günaydın herkeseeee
bugün braz daha uykumu aldımmm
sağolsun annem iremle ilgilendi sağdığım sütten içirdi falan derken bendee uyumuşum 10.30 a kadarrr
bu arada irem hanım braz emioo biraz biberon la verioz sütümü
çünkü yavrum yoruluyorrr
emerekkk daha tam doymuyorrr
kendinizee ii bakınnn
öpüyorum kızlarr

şu ticker ı nereye kopyalayacağımı bulamadım yaaaa naren girersen yardımcı ol cnmmm

nasılsınız fıstıklarrr??
biz bugün biraz daha iyiyiz zehram yavaş yavaş toparlanıyo yüzünün sarılığı azaldı gibi...
doğuran yokmu bakim bugünn???
yasemin canım profiline gir ordan profil düzenlede doğum kilo takip var oraya yapıştır canım..
havva çıktımı kıslar hastaneden nasıl oldu acaba ardacıkk???

merhaba kızlarr nasılsınız taze annelerde burdaymışş benimde bugün günüm doldu bakalım benim kızım bana süpriz yapıcak yaa hiç ummadığım bi günde gelicek

şu ticker ı nereye kopyalayacağımı bulamadım yaaaa naren girersen yardımcı ol cnmmm
canım kullanıcı paneline gir ordan profili düzeleye tıkla orda doğum ve kilo takip çizelgesi var oraya yapıştır

selam herkese valla bu aralar kimseyi yakalayamıyorum,

nasılsınız bakalım benim karnım ağrıyor

öfff bu ağrılardan çok sıkıldımya ,resmen adet olacak gibi8-9gündür sancı çekiyorum

selam kızlar,
pazartesi oğlum sizlerle tanışmak istiyor
onun için ben de sezeryan olucam ve doğurucam artıkın...
kısmette sezeryan varmış sanırım,doktorun da pek normal yapmaya niyeti yok ben de oğlumu riske atmak istemiyorum.
Çatı muayenesi yapmadan senin pelvis normal doğuma pek müsait değil dedi, gerçi önceki bebeğide o almıştı biliyo demekki yapımı deyip iyi düşünmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…