2009 Haziran Anneleri!!

sui ye de geçmiş olsuun. sırada kim var bakalım.
sedacık naptı acaba, sabah hastaneye gitmişti sanırım, belki de doğurmuştur şimdiye

herkese çok teşekkür ederim kızlar bütün iyi dilekleriniz için.
ayrıca bütün bebişlerimize maşallah diyelim hepside birer melek.
doğum hikayesi yazcak kadar vaktim yok ama kısaca anlatıcam.
öncelikle doktor cuma gel demişti sabah gittik hazırlıklı.veee suni sancı verilmeye başlandı hazırlıklardan sonra 8 de girdim 11 de suni sancı verilmeye başlandı. başlarda pek bişey hissetmedim açılma 2cm idi.
saat 3 buçuk gibi doktor geldi muayne etti ve suyu patlattı.işte ondan sonra film koptu allahım nasıl dayanılmaz bir acı.öyle 5 dakkada bir falan da değil sancı dakka başı geliyodu duvarları yumrukluyodum.daha sonra sürekli hemşirelere yalvardım doktoru çağırın dayanamıyorum diye tabi onlarda dyan sabret az kaldı falan diyolardı.neyse herbirine söyleye söyleye 7 gibi doktor geldi muayne etti 3cm olmuş açılman kafası aşağıya basmaya başlamış biraz daha sabret dedi ama dayanamıyorum al beni dedim.sonra hadi sezaryene.ailemde herşeyi normal zannediyo tabi içeride.sonra odamda uyandım duyduklarıma inanamadım iyikide al beni demişim dokdora.kilosu 4 ün üzerinde doğdu o ayrı birde kızımın omzu rahime takılmış zaten normal doğum olma ihtimali yokmuş.bu şekilde sezaryen oldum kızlar bilseydim böyle olacağını zaten başta sezaryen isterdim.ama doktor son kontrolde 3400 gr dedi ona güvendik ama 4140 gr doğdu neyseki meleğim çok sağlıklı.suni sancımı asla derim normal olacak sa sancıda normal olması lazım.ben artıkk kaçayım kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

Oy oy Allah ım sancılarımız gelsin lütfen şu suni sancıyı almak istemiyorum.Hayırlısıyla gelse şu sancılar.Seda_Sarı hayırlısı olsun hakkınd inşallah yavruna kavuşursun en kısa zamanda.Karnın inmemişti ama doğum başladı demek su geldiğine göre

gecmis olsun canim zaten sanciymis en kotusu bende cok yumrukladim duvarlari ama onemli olan bebislerimizi kucagimiza almamiz dimi cok sukur allah anali babali buyutsun canim saglikla huzurla insallah :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız biz bugün dr a gitmekten vazgeçtik eşimin işleri yoğundu izin alamamış çarşamba yada perşembe gidicez belki ozamana kadar gelir kızım ayy dün ne kadar baskı yaptı dedim suyumu patlatacak ittiriyo kendini kızım gelcek hazırlık yapıyo buarada sedadan haber varmı inşallah bir sorun yoktur suicim allah analı babalı büyütsün dolphinde almıştır kucağına yavrusunu

ceemrecim dün aynen benim kizimda icimde kudurdu dedim suyunu patlatcak, ve öyle baski yaptiki vajinamda kafa cikacak sandim. ve dün aksamdan beri sanci deyilde bi tuaf sizi var ya böyle adet basliyca zaman insan kendini halsiz bitkin hiseder bide hafif bi sizi olur ya ayni ona benziyo.
sendede varmi????????

nazar boncuğu sancıların nasıl başladı güzelim ya

gece saat 1de kasiklarima belimden agri girdi ara ara sonra 4de saymaya basladim kac dk diye bakdim 5 dkda 1 belimden karnimin altina giriyo yazdim tek tek dus aldimki herkese tavsiye ederim belinize karniniza sicak su ile dus alin agriyi azaltiyo daha sonra ebeyi aradik oda dedi 1 saat dusda kalsin agri azalcakmi azalmiycakmi diye sonrasabah 7 30 da ebe eve geldi alttan bakdi kac santim diye 4 cm acilmis saat 10 a kadar bekle evde dedi hasdane almiyomus 7 cm olmayinca neyse 9.30da yine ebe geldi oda bakdi 6 cm olmus suyunu patlaticaz dedi evde patlatti su gelmedi meger kizimin kafasi kapatmis hemen su icinde kalmis haydi hemen hasdaneye dendi hasdaneye gittik ordada dus aldik sicak sicak ki yengem vardi yanimda belime masaj yapti cok iyi geldi sonrada iste ikinma hissi gelince ebe bide hemsire geldi hemen dogum basladi 10 30da 12 36 da bicirigim dunyaya geldi kiii kucagima attiklarinda kizimi bu benimmmi demisim kaydirigubbakcemile3

cok sukur ya yuce rabbim herkese tattirsin :Saruboceq:

geçmiş olsun nazar boncuğu, Allah analı babalı büyütsün inşallah. sana da geçmiş olsun başbelam, rabbim başka sıkıntı göstermesin inşallah.

npyonus bakalım hala bitmedimi doğumlar yaa..
doğuranlardan kimse yok nerde bu annişler bakim???
biz yine zehramı yıkadık güneşin önüne yatırdım size bakim dedim...
perşembe kontrolümüz var dua edin kıslarda kızımın şu sarılığı geçmiş olsunnn..
hepinizi çok öpüyoss geliriz biz yineee...

nezocum bünye kendini hazırlıyo normal doğuma benimde vajinamda belimde karnımda ağrılar kasılmlar oluyo yalancı sancılar gelip gidiyo arada yokluyo yani vücudumuz hazırlıyo kendini dünde doğuramadık bakalım bugün doğurucammı gören herkes ayy karnın aşşağıya düşmüş bugün yarın gelir diyolar bende inşallah sağ sağlim gelsin diyorum ama yokk o dararcık yerde ne rahat yaa hiç gelesi yok zillimin bi doğsun biraz büyüsün hıncını alıcam mıncık mıncık edicem valla bizi bu kadar bekletti yaa oyun oynuyo resmen karnımda dün hiç durmadan 2 saat boyunca oynadı ayağı kalkıyorum duruyo oturuyorum başlıyo oynamaya eşime diyorum bu bizle dalga geçiyo valla baksana nasıl oynuyo hayırlısı artık sağ sağlim gelsinde dünyaya gerisi önemli değil

yerimseniben ay sorma canim yabizim kiz da öyle gerci benim daha zamanim var ama, pek iyi hissetmiyorum kendimi.dr gitmiycem küstüm ona:umursamaz:
persembe ebe gelcek eve zaten oda anlar herhalde ne durumda oldumu ins.
affedersiniz ama 1 haftadir migdemi bozmusum herhalde belkide ondadir, wc den cikamiyorum resmen

kıslar biz geldik nasılsınız ben daha dogurmadım dün dr a gittik herşey normal kızım dogum kanalına girmemiş daha 3600 ve 3800 kg arasında dedi 27 hazirana kadar beklicez gelmezse yatışın ıyaparım dedi yani benim daha var

kız cemre dogurmadın mı sen daha dicem sende bana kızcan.dün hep seni düşündüm doğurdumu acaba diye.

maşallah kızına canım tombik bi kızın olucak tam sevilmelik yok anacım kızmıyorum ben alıştım her gören sorduğu için artık kızmıyorum bekliyorum mecburen bişey yapamıcam için bekliyorum ne yapayım allahım doğ derse doğucak benim zillim saol tatlım düşündüğün için bende gece yatıyorum acaba doğarmı diye uyuyorum sabah bi kalıyorum anamm gene karnımda bu kız diyorum neyse artık bugün doğar inşallah diyorum artık günler geçtikçe ben böyle dua ediyorum sağlık olsun gelir elbet

senin zamanın varmış canım ne kadar karnında durursa o kadar iyi günü dolana kadar zamanı var o son zamanlarda olurmuş tatlım barsaklar temizleniyomuş ara ara bendede oluyo düzelirsin canım ama yediklerinede dikkat et benide dr geçen hafta bugün çağırmıştı ben ya yarın yada perşembe gidicem belki gelir o zamana kadar kızım hiç sanmıyorum ama gelmezsede suni sancı vericek açılmam yoksa suni sancı vermezde açılma varsa verir öfff nasıl olucak doğumum hiç bilmiyorum normal sancıyla gelse kızım iyiydi yaa bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…