2009 Haziran Anneleri!!

kızlarrrrrr ne yapıyosunuz ses verin yahuu tek kaldım genedelikafaduldendelikafadulden

Slm annıŞ adayları sızlere bıŞey sorucam ya bırlıktelıkten sonra beklemek hamıle kalma Şansını yÜkseltıyormu Önerılerınızı beklıyorum lÜtfen yardımcı olun bu ay hamıŞ kalmak ısıtoyorum ben

evet benim zamanim var daha, ama bu sekilde gecmes ins son haftalarim, az önce agladim inan
aliskin deyilim böyle olmaya, canim ben zaten hemen hemen 2-3 haftadir sanci cekiyorum 3 gündür iyidim, dün kizim naptiysa bir hareketliydi bir hareketliydiki ondan beri bende böyle oldum......

sağolun ya paylaşımcı sanmıştım ben bu bölümü ama yanılmışım pardon rahatsız ettim ya

acrinsu canim , öyle duydum bende.hemen kalkma yatakdan vede altina yastik koy yada bacaklarini yukariya dik derler.nekadar dogru bilemem gerci doktorumda onaylamisdi diye hatirliyorum.... denemesi bedava canim nasil olsa.
nezamandir korunmayi birakdin sen

acrinsu nekadar gerkinsin canim kimse öyle hemen cevap veremeski,kimi gecmisi okuyo kimi pc basinda olmuyo.
ayrica bu bölüm paylasimci olmasa bukadar illerlermiydi 9 aydir sayfalar.
canim her isin basi sabirr a.s

buarada sui cimde dogurmus saglikli bir yakisiklisi olmus...
tebrik ederim...normal dogumla hemencecik dogurmus masallah ikisinede...

evet özlemcim sui banada msj attı bilgilendirdi sağolsun hikayesinidee yazmşşşş
tatlı yakışıklı sağlıklı bi oğlu olmuşşş
tebrik ederimm suicimmmm cnmmmm a.s.

hamile kalmak istiyosan tabiki birlikte oduktan sonra belinin altın bir yastık koy ve yarım saat bekle spremin ulaşması daha kolay oluyo hemen ayağa kalkmaki akmasın bide bu yumurtlama zamanı var oda adetten 1 hafta sonra ve adetine 1 hafta kala yani o 2 haftada tutma ihtimali daha yüksek inşallah kalırsın canım

canım anne olmak kolay değilki bunlar bizim daha iyi günlermiz onlar ağladıkça biz susturamıyınca bizde onlarla beraber ağlıcaz yani sabredip dua etmekten başka bişey yapamayız allaha şükür sağlıklıklılar yani onlara bişey olmadığı sürece bizde iyiyiz sancılarda geçicek takma kafana allahtan sancı oluyo ya olmasa onuda düşün kendini hazırlıyosun yavaş yavaş normal doğum için kendini hazırla moral olarakta iyi olman lazım takma kafana yani

haklisin ceemrecim de nebileyim bunaldim herhalde bu son 1-2 ay zor gecdi benim icin gercektende,
suan keske diyorum aslinda 2-3 hafta daha dursa melegim. pek hazir deyilim cünkü.
ama taabi bende bu 2-3 hafta da kendimi iyi hisedeyim.
canim sana gercektende hayranim cok sabirlisin.
profilinde kendini ifaade etmisin ya, cok haklisin bi insan kendini bukadar iyi anlatabilirvereliniortak

merhaba herkese benim kızım çok cadı olcak ya gündüz uyuyo gece hepimizi ayağa dikiyo.
bu arada kızlar bebişleri nasıl giydiriyosunuz ya. annem sıkı sıkı giydiriyo 40 ı çıksın bi dedi.tulum , içine de atlet altına da bi kat daha giydiriyorum çok mu kalın ,gerçi altını değiştirirken bile hemen hapşırıyo korkuyorum hasta ederim diye.bi sürü elbise geldi hediye olarak bu yaz giydirebilir miyim acaba altına kilotlu çorapla falan olur mu siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri

canım saol ama sabretmekten başka çarem yok normal olsun istiyorum ve bu yüzden beklemek zorundayım gidip sezeryan olsam içime sinmeyen bişeylede ne kadar mutlu olunabilirki istediğim gibi olsun diye mecbur bekliyorum aslında sabredip beklemek daha iyi ya en azından kendini her şekilde hazırlamış oluyosun ben şimdi hazırım diyorum ve meleğim geldiğinde ne edicem ne yapıcam diye tereddütte kalmadan ona bakabilcem ve sırf birine muhtaç olmamak için sezeryan istemiyorum bide benim yanımda sürekli kalabilecek kimse yok kimseden fayda yok o yüzden gene ne varsa bende var o yüzden allahım gönlüme göre verirde normal ve rahat bi doğum olur sonrasında öyle olsunki kimseye ihtiyacım olmasın inşallah rabbim gönlümüze göre verir kolay doğum olur sonrasındada rahat geçer inşallah

canım nasıl alıştırırsan öyle gider bebeğini bu havalara alıştır yoksa ilerde dahada sıkıntıya girersin bide bebekler çok çabuk terliyolar onu üşücek diye giydiriyosun iyi güzelde terletme çünkü bebekler terledikleri için hasta oluyolar ve havalar soğuk değilki kat kat giydiriyosunki bide battaniyeye sarıyosundur onu iyice sıcaklıyodur aman aman hasta olmasın

masallah cadikizina, canim benim bildigim cokda üst üsde giydirmemek gerekiyo bebisleri yazin.
bece kilotlu corapla cok rahat giydirebilirsiin.giyilmeseydi o minicik elbiseleri neden yapmis olsunlarki...

aminnnnnnnn canim ins ,bukadar bekledin ins rabbim gönlüne göre verir.
bak gör sen bu 2 güne normal dogum yaparsin

ağzından bal damlıyo valla inşallah canım 2 gün içinde doğururm ya zaten bu haftada doğmazsa 1 hafta daha yolu var o zamana kadarda doğar herhalde allahım bilir işini ayy sadece ben beklesem neyse bi mahalle benim kızı bekliyo gelen soruyo giden soruyo hele annem hergün arıyo nerdeyse doğurdunmu ne zaman doğurucan onlarda beklemekten bıktı valla doğsun artık şu kız diyolar bende yerinde rahat yahu rahat bırakon kızımı biz böyle iyiyiz yaa dışarı çıkıpta ne yapacak içerde rahat karnı doyuyo üşüme gibi bi derdi uyuma gibi bi derdi yok ağlamıyo altını kirletmiyo içerde keyfi yerinde rahat bırakın kızımı diyorum herkes gülüyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide kızlar bişey sorucam ben body koymadım çantama çünkü göbeği düşebe kadar öyle şeyler giyemiyo zıbın felan koydum bide ablamda koyma zaten giydiremiyosun göbeği olduğu için siz koydunuzmu

bana da zıbın pek kullanışlı değil dediler.göbeği için böle gazlı bez gibi bantlar var hemşireler tavsıye etti bana da göbeğine geçiriyosun kıyafetten,elden koldan etkılenmesini önluyo,onu koyucam göbeğinin üstune düşene kadar.medical marketlerde,toyıkı de falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…