- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ne güzel saglıklı bi şekilde alsın innş. kuzusunu kollarınakanaması olmuş dr a gittiler sabah canım beni aradı dua et diye haber verdim hatta yazdım buraya kaçırmışsın galiba
38+6 ydı işte doguracak bugün ne güzel
taze annecikler hepinizin gözü aydın benim size bi sorum olucaktı
şimdi bu yenidoğan bezleri varya bunlar küçük gelmiyo dimi bebeğe yada 2numaralar büyük gelmiyo dimi kararsız kaldıkta
şimdiden cevabınız için teşekkürlerrr
havvayı aradım az önce sunni sancı veriolarmış 2 cm acılması varmış 4 cm olunca epiduralle normal dogum yapacakmış
işin garibi sancım yok dio :))
gelişmelerden haberdar ederim kızlar sizi ..
canım inş. ya beklemek çok zor heyecan falan kalmadı inş. gelir hayırlısıyla biran önceayşecim o belirtiler arasında okumuştummmm
eli kulağındadır cnmmm bebişin gelmesine
slm kizlar,m
az önce kahverengi hafif kanli akinti geldi
acaba ebe muayne etmisdi ondanmidir
bencede ara muhtemelen nişan geldi mukus tıkacın aktıslm kizlar,m
az önce kahverengi hafif kanli akinti geldi
acaba ebe muayne etmisdi ondanmidir
Merhaba kızlar, nasılsınız,
Benim ufaklık uyudu, bende yemeğimi yaptım, temizliğimi yaptım,
Size bakayım dedim , maşallahımız var bugün, uyku düzenini ayarlamaya çalışıyorum artık
Gelinim geliyor çook heyecanlıyız oğlumla :)) sancıları 2 dakikada bire inmiş Havvanın şimdi konuştum,
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
Cemrede doğurmuş,, Sedada hayırlısı olsun hepsi
yok yaru benim gelmiyodu valla o kadar temizliyodum ama sıkmadımda öle hiç erken olur diye ne salağım zaten erken oldu sanmam sütü etkilediğini
ben sana tek bişe söleyebilirim bol bol sıvı al ben su ve meyve suyu içiyorum çok ii geliyo hem kabızlıkta olmuyo bölelikle dikişler acımıyoo eee normal olunca epizyo fazla oldu bende
kıs allah seni ben eve getirdiğim ilk gün yıkadım oğlumu valla 6günlükken salı günü düştü göbüşümüz
biz alkolle sardık göbüş bağını ama tenine gazlı kuru bez koyduk işe yaradı dr lar öle demişlerdi
batikonda sürdük banyodan sonra koorkma 1 ay falan olmazda sen yıka bebişi yazık kıs öle dururmu bebiş
bak biz çarşamba günü taburcu olurken dr un yeni bebeği olmuş bana dediki bebeği yıkamasan göbüşü erken düşerdi bende dedim ki ben normal doğurdum yıkamak zorundaydım siz yıkamadınızmı bebişi dedim o da dediki hemen hemşirelere yıkattım doğar doğmazzz
kötü bişe olssa dr yıkatmaz kuzu
günaydın balımmmm
bekle bekle şeker gelir ilaydamızzzzz sen bol bol harekete devammm korkma doğumda allah tarafından inanılmaz bi enerji geliyo doping almış gibizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?