2009 Haziran Anneleri!!

herkese selamalr.. hayılrıı cumalar.. havvada doğuma gitmiş.. hayılrısı olsun..cemrede doğurmuşş..hadi az kaldı ha gayret doğurmyanalar:))

kanaması olmuş dr a gittiler sabah canım beni aradı dua et diye haber verdim hatta yazdım buraya kaçırmışsın galiba

38+6 ydı işte doguracak bugün ne güzel

ben 1 numara kullanıyorumm halen 2 -5 kg arasııı
bence ilk bir paket yeni doğan all derim

slm herkesee
cemre doğurmuşşş
maşallahhh..
havvacımdaaa hastanede imiş allah yardımcısı olsaun
kolayca doğurur inşşş
bzde iizzz
kızım uyuyor bi bakalım dedik sizleree

havvayı aradım az önce sunni sancı veriolarmış 2 cm acılması varmış 4 cm olunca epiduralle normal dogum yapacakmış

işin garibi sancım yok dio :))

gelişmelerden haberdar ederim kızlar sizi ..

Narencim dogumhane de bile kizi rahat birakmiyoruz ...ne baglilik bizdeki de birbirimize...masallah...opuyorumnanaktan

kızlar bişey söylicem benim bagırsaklarımda bozuldu 1 haftadır böyle:kedi: orda da baskı hissediyorum sizde de var mı:kedi:

ayşecim o belirtiler arasında okumuştummmm
eli kulağındadır cnmmm bebişin gelmesine

[/COLOR] havvacım hayırlısı olsun dualarımız seninle gönlüne göre olsun inşallah

didoşum tabi annelik zor boşuna mı hakları ödenmez diye atasözü var
ben zeynepte sarılıktan çok çektim de onun için doğum öncesi bangır bangır sarılık olmasınlar diye tedbir alın diyordum o küçücük eller ayaklar delik teşik edilirken insanın yüreği cız ediyor o zamanlar bunları anlatmadım sizlere kötü düşünelere kapılmayın diye ama yaşamak ayrı bir duygu ve allah tüm doğum yapacaklara yaşatmasın

havvacım göbek bizimde 16. günde düştü dr a sordum ve kordon kalın olabilir dedi
düştükten sonrada kan sızmaları oldu ama devam ederse yakarak durduracaklardı ama gerek kalmadı
korkulacak bişey değilmiş dr um öyle dedi şu an sızma durdu çok şükür darısı başına

Dogum Nasil Gerceklesir işte dogumun belirtileri bende hemen hemen hepsi var ama bekliyorum hala neyse biraz sancım var simdi belimde ve karnımın altında ama sanmıyorum yalancıdır gecer simdi ayyyy psikolojim bozuldu yavvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kizlar ben diyorum ya bende tik baya oldugu halde,
bitürlü doguramadim,
ama inanin bu daha zor kizlar.
bence sanci bianda gelsin bitsin.
isterse 1 hafta gec gelsin.
hergün cekmek daha zor ya.....

Merhaba kızlar, nasılsınız,
Benim ufaklık uyudu, bende yemeğimi yaptım, temizliğimi yaptım,
Size bakayım dedim , maşallahımız var bugün, uyku düzenini ayarlamaya çalışıyorum artık
Gelinim geliyor çook heyecanlıyız oğlumla :)) sancıları 2 dakikada bire inmiş Havvanın şimdi konuştum,
Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın
Cemrede doğurmuş,, Sedada hayırlısı olsun hepsi

Ya Emelcim ,
Havva ile nasil konusabildin ,agrisi- sancisi falan yok mu bu kizin? Nasil konusabildi? Hayret ettim dogrusu...

ay valla bilmiyorum semacım ya yıkadık bu gün gene ama gene kanadı ya çok canım sıkılıyo içimde bi sıkıntı var bebegime bişey olucak diye düşünmekten sinirlerim bozuluyo . ay bizim herşeyimizmi zor olmak zorunda ya . gereginden fazla takıyoyorm heralde bu konuyu ama başka düşüncem yokki yavrumdan başka . hakaten zormuş anne olmak ya.bi göbek bile bukadar büyütülüyorsa yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…