2009 Haziran Anneleri!!

Nazehatcim alemsin sen valla, su halimle güldürdün beni...

Rica ederim kızlar nedemek darısı doğurmayı bekleyenlerin başına :ecrin_bebek:

Aminnn canim...

Kizlar annemle yürüsüyse ciktik 2 saat yollardaydik, geberdim...Isim olmasa cikmazdim, bir de kadincagiz patladi valla, hep evde hep evde...
Bir daha dogruna kadar evdeyim ancak bahceye cikarim o kadar...

ohhh be hülla da doğurdu kızlar ben dedim dün doguma gitmiştir die :))

darısı bizim basımıza inşallah

gelsede hemen yazasak bilgilerini yazık ya nasıl hemen eklettirmiş eşine fotosunu bebişinin:))

ay canım yaaa o bekledıkçe ben geriliyodum valla doğmadı hala dıye,gözü aydın hadi bakalım sıra nıda senınle ben de galiba:)) bugun kontrolum var son 4 gun bakalım ne dıycek dr.

ay canım yaaa o bekledıkçe ben geriliyodum valla doğmadı hala dıye,gözü aydın hadi bakalım sıra nıda senınle ben de galiba:)) bugun kontrolum var son 4 gun bakalım ne dıycek dr.

Canim benim de son 3 günüm ama gününde de gelebilir, belli olmaz illa erken gelecek diye birsey yok tabii..ama bence en gec 1 haftaya gelir minikler...ihihihihihii ay cok heyecanli...:sm_cool:

kıslar bende doğumdan önce aşırı bi sinir hali oldu bi gerginlik
bi de öle bi enerji geldiki sormayın
he bide sizde yok ama söliyim yine de çatlaklarım kırmızıydı 1 günde mora döndülerr
öle kasılma sancı falan bişe olmadı sadece su geldi o da hastaneye gidene kadar 1 ççay bardağı kadar
hı bi de şeffaf yapışkan bi akıntı geldi 1 saat kadar önce ama öle kanlı falan değil ben normal bişe sanmıştım
ama 2 3 gün önceden bişe belli değildiii

saol semos..
nidacim yurumen iyi olmus tatlim ben artik hic yurumuyorum..
yuruyunce bi baski olusuo sanki cikacak gibi..

Yaww kizlarr, ben korktum biraz esim aksama gelcek eve, sehir disinda..annem burada ama esim olmadan dogurmak istemiyorumm bennnn...insallah bekler babasini minik kus...

yok canlar yazamadım azcık sakinleşsin ev yazıcam fırsat bulur bulmaz
şu an hayal gibi yazmak bunları bile ayakta yazıyom hızlı hızlı ki arada anneme yardım ediyom
hadi kaçtım ben öptüm sizi

havvayı aradım az önce sunni sancı veriolarmış 2 cm acılması varmış 4 cm olunca epiduralle normal dogum yapacakmış

işin garibi sancım yok dio :))

gelişmelerden haberdar ederim kızlar sizi ..

havvayı aradım az önce sunni sancı veriolarmış 2 cm acılması varmış 4 cm olunca epiduralle normal dogum yapacakmış

işin garibi sancım yok dio :))

gelişmelerden haberdar ederim kızlar sizi ..
aaaaaaa ne oldu suyu falan mı geldi onun gününe yok muydu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…