aysecim bizim sonumuz sezaryana benzio ya(
evet çoooooooooooook istedik ya normal olsun diye ama olmayacak herhalde hiç bi sorun yok normal olmaması için detaylı muayenede oldum ama inat ediyo dogmuyo
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-anneleri-buraya-776.html#post7540408
kızlar merhaba ceemre arkadaşınız doğum yapmış eşi yanlışlıkl abizim topiğe eklemiş resmibakmak isteyenler buyursunlar :)
öyle havvacım napalım artık hayırlısı hangisiyse o olsuncanlarım ya hayırlısı olsun saglıkla alında bebeklerinizi kucagınıza sezeryan veya normal olsun sorun deil önemli olan bebeklerinize kavuşmanız bence allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle
niye öyle dedi yerleşmemiş mi seninki demerhaba kızlar demın dr ddan geldım son 4 gunum malum ama beklemgelmez bu kız daha dedigeçermiş gununu,kılosuna 3800 dedi.ben de babalar gunune yetiştiririm dıyodum ama kısmet artık:)
Ya Emelcim ,
Havva ile nasil konusabildin ,agrisi- sancisi falan yok mu bu kizin? Nasil konusabildi? Hayret ettim dogrusu...
saol canım içime su serptin tatlım benim benim korkum kanama göbegin düşmesini geçiktiti veya enfeksiyon kaparsa korkusu eger anasına çekyiyse ine batsa enfeksiyonla ugraşırız artık. o alınan kanları hiç sorma zaten canandan can gidiyo insanan düşman kesildim kan alan hemsirelere[/COLOR] havvacım hayırlısı olsun dualarımız seninle gönlüne göre olsun inşallah
didoşum tabi annelik zor boşuna mı hakları ödenmez diye atasözü var
ben zeynepte sarılıktan çok çektim de onun için doğum öncesi bangır bangır sarılık olmasınlar diye tedbir alın diyordum o küçücük eller ayaklar delik teşik edilirken insanın yüreği cız ediyor o zamanlar bunları anlatmadım sizlere kötü düşünelere kapılmayın diye ama yaşamak ayrı bir duygu ve allah tüm doğum yapacaklara yaşatmasın
havvacım göbek bizimde 16. günde düştü dr a sordum ve kordon kalın olabilir dedi
düştükten sonrada kan sızmaları oldu ama devam ederse yakarak durduracaklardı ama gerek kalmadı
korkulacak bişey değilmiş dr um öyle dedi şu an sızma durdu çok şükür darısı başına
konuşuyor valla canım, çok sancısı yokmuş herhalde, ama açılması olmuyormuş, şimdi aradı, yarım saat içinde sezeryana alıyorlarmış,
dualarınızı bekliyor
konuşuyor valla canım, çok sancısı yokmuş herhalde, ama açılması olmuyormuş, şimdi aradı, yarım saat içinde sezeryana alıyorlarmış,
dualarınızı bekliyor
slmmmmm güzel anneler ve anne adaylarıı
canım günaydın....
Ben 2008 kasım annesiyim..Soruna cevap yazmak istedim..1 numara bebek bezleri çok küçük oluyor..Eğer bebek pramütüre olmazsa 2 numara ile başlamak en güzeli..Benim kızım 3.280 gr doğdu ve 2 numara bezle başladım.Hiçbir problemde olmadı...Allah sağlık sıhhat versin çok çabuk büyüyorlar...İnşallah aydınlatabilmişimdir..
ben 1 numara kullanıyorumm halen 2 -5 kg arasııı
bence ilk bir paket yeni doğan all derim
slm herkesee
cemre doğurmuşşş
maşallahhh..
havvacımdaaa hastanede imiş allah yardımcısı olsaun
kolayca doğurur inşşş
bzde iizzz
kızım uyuyor bi bakalım dedik sizleree
kızlar bişey söylicem benim bagırsaklarımda bozuldu 1 haftadır böyle:kedi: orda da baskı hissediyorum sizde de var mı:kedi:
Semoşum sorcam sorcam unutuoyrum , gelirgelmez nasıl yıkadın bebeği, doktor yıkattırmadı bize, göbeği düşünce yıkadık biz
kizlar bende su gobek dusunce yikama olayini anlamadim..
dr dogumhaneyi gezdirirken bebek dogar dogmaz annenin uzerine koycaz sonra alip yikayip geri getircez dedi
hatta yikanacagi odayida gosterdiiii..onlar yikiyorda bi nasil yikayamiyoruz
kizlar bende su gobek dusunce yikama olayini anlamadim..
dr dogumhaneyi gezdirirken bebek dogar dogmaz annenin uzerine koycaz sonra alip yikayip geri getircez dedi
hatta yikanacagi odayida gosterdiiii..onlar yikiyorda bi nasil yikayamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?