2009 Haziran Anneleri!!

aysecim bizim sonumuz sezaryana benzio ya (

evet çoooooooooooook istedik ya normal olsun diye ama olmayacak herhalde hiç bi sorun yok normal olmaması için detaylı muayenede oldum ama inat ediyo dogmuyo

canlarım ya hayırlısı olsun saglıkla alında bebeklerinizi kucagınıza sezeryan veya normal olsun sorun deil önemli olan bebeklerinize kavuşmanız bence allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle

canlarım ya hayırlısı olsun saglıkla alında bebeklerinizi kucagınıza sezeryan veya normal olsun sorun deil önemli olan bebeklerinize kavuşmanız bence allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle
öyle havvacım napalım artık hayırlısı hangisiyse o olsun

merhaba kızlar demın dr ddan geldım son 4 gunum malum ama beklemgelmez bu kız daha dedi geçermiş gununu,kılosuna 3800 dedi.ben de babalar gunune yetiştiririm dıyodum ama kısmet artık:)

Ya Emelcim ,
Havva ile nasil konusabildin ,agrisi- sancisi falan yok mu bu kizin? Nasil konusabildi? Hayret ettim dogrusu...

konuşuyor valla canım, çok sancısı yokmuş herhalde, ama açılması olmuyormuş, şimdi aradı, yarım saat içinde sezeryana alıyorlarmış,
dualarınızı bekliyor

inş. güzel haberlerini bekliyoruz havvacımın saglıklı bi şekilde alsın kuzusunu kucagına

Semoşum sorcam sorcam unutuoyrum , gelirgelmez nasıl yıkadın bebeği, doktor yıkattırmadı bize, göbeği düşünce yıkadık biz

saol canım içime su serptin tatlım benim benim korkum kanama göbegin düşmesini geçiktiti veya enfeksiyon kaparsa korkusu eger anasına çekyiyse ine batsa enfeksiyonla ugraşırız artık. o alınan kanları hiç sorma zaten canandan can gidiyo insanan düşman kesildim kan alan hemsirelere
konuşuyor valla canım, çok sancısı yokmuş herhalde, ama açılması olmuyormuş, şimdi aradı, yarım saat içinde sezeryana alıyorlarmış,
dualarınızı bekliyor

maşallah vallahi havaya allah nazardan saklasın . allah yardımcısı olsun alsın hemen bebegini kucagına

dualarınızı bekliyor

allahım yardımcısı olsun adaşımın kıyamam ben ona ama sezeryanda kolay hiç ameliyata benzemiyo ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum. hele ben hiçbişey anlamadım sezeryandan

merhaba haziran anneleri nasılsınız inşallah hepiiz iyisinizdir geçmişi tam olarak okuyamadım ara rar sayfalar göz geçirdim doğuma giden arkadaşların allah yardımcıları olsun ağrısız sızısız doğumlar yapmalarını nasip etsin bizlerde allah a şükür iyiyiz ama bebeği gözümün önünden ayıramıyorum ablamız çoık zor günler yaşatıyor kardeşini kıskanıyor kimseye elletmiyor uyuyorken gidip uyandırıyor ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğim çok şükür çok uslu bi bebek habire uyuyor gaz problemimiz falanda yok ama abla kardeş arasında kaldım ne yapacağımı bilemiyorum ablamızda fazla büyük değil fazla söz den anlamıyor fırsat buldukca giriyorum bi arada doğum hikayemi yazacağım bizden bu kadar görüşürüz

verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim
bebişleriniz sağlıkla büyüsünler inşallah:teytey:

kizlar bende su gobek dusunce yikama olayini anlamadim..
dr dogumhaneyi gezdirirken bebek dogar dogmaz annenin uzerine koycaz sonra alip yikayip geri getircez dedi
hatta yikanacagi odayida gosterdiiii..onlar yikiyorda bi nasil yikayamiyoruz

kızlar bişey söylicem benim bagırsaklarımda bozuldu 1 haftadır böyle:kedi: orda da baskı hissediyorum sizde de var mı:kedi:

canım doğum yaklaşınca vücut lavman etkisi yapıp bağırsakları temizlermiş
aman dikkat derim okişşşş hadi bakem sıra sendemi ne????

Semoşum sorcam sorcam unutuoyrum , gelirgelmez nasıl yıkadın bebeği, doktor yıkattırmadı bize, göbeği düşünce yıkadık biz

valla dr u dinleyen kim
ben normal doğurdum
kesi yerinden kanlar vardı başında mukus tıkacı vardı öle 2 gece kaldı zaten delirdim kendimizi eve atar atmaz yıkadık hiç de bişe olmadı
ayrıca dr umun yen bebişi olmuş o da yıkattırmış hemen hemşirelere

dr dogumhaneyi gezdirirken bebek dogar dogmaz annenin uzerine koycaz sonra alip yikayip geri getircez dedi

valla ben yıkadım 6 günlükken düştü göbüşü hiç de sıkıntım olmadı oh misler gibi hergün yıkıyoz biz bugün ben yıkadım hatta oğluşumu ohhhh ne tatlı kokuyooo y-teyzoşlerı sizin yerinize de kokladımmm

Özlemcim bebek göbek düsmeden yikanabilir ama sabunsuz- sampuansiz...Bizim gittigimiz kursta ebe söylemisti...Bir de göbek dezenfekte etmek göbegin gec düsmesine sebep oluyormus kizlar haberiniz olsun...

canım bende yıkadım bebegimi hemen gerçi hemen sayılmaz dogumdan sonra hemen hastaneye yatmak zorunda kaldık 5 günlükken yıkadık ama bu göbek düşmeden olan kanamayı ona yordum acaba dedim yıkadımda ondanmı kanadı oglumun göbegi. böyle düşünürken gene yıkadım gene kanayınca bütün sinirlerim bozuldu işte. gerçi doktoruda normal olabilir dedi ama bakalım bi kaç güne düşer inşallah göbegim bende boşuna sıkıntı yapmış olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…