bu arada doğuran annişler, sütünüz hamileyken de sıkınca geliyo muydu?bu sütün miktarını etkiliyomuydu
amanin minede dogum yapmış allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
kızlar ya bu gün moralim bozuk biraz göbegimizin kenarında kan gördüm alkolle temizledim hemen doktorunu aradım oglumun normal bişey olmaz dedi neden göbegi hala düşmedi 10 gün oldu dedim 1 ayı bile bulabilir dedi ne yani ben şimdi 1 ayı bulursa göbeginin düşmesi bir ay yıkıyamıyacakmıyım yavrumu aman offf ya inşallah bidaha kanamaz . sizlerin göbekleri kaç günde düştü kızlar
Günaydin herkeslereeee..
biz de yine tik yok ...:kedi:
evet çoooooooooooook istedik ya normal olsun diye ama olmayacak herhalde hiç bi sorun yok normal olmaması için detaylı muayenede oldum ama inat ediyo dogmuyoaysecim bizim sonumuz sezaryana benzio ya(
pazartesi dr arayıp bilgi verecegiz dogmazsa o zamana kadar bide suni sancıyı dener dr.oda olmazsa sezeryan artık hayırlısıaynen aysecim napalım biz elimizden geleni yaptık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhh
ediyo canım inş. yanarencim, inan bende güldüm canim.
ay nebiliyim kizimada acidim pirtim benim cikmak istiyo cikamiyo,
oda annesine kavusmak istiyo demmeki.
aysecim eger o agrilarin devam ediyorsa,
bence senin ceylinin elli kulaginda
aysecim bizim sonumuz sezaryana benzio ya(
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-anneleri-buraya-776.html#post7540408
kızlar merhaba ceemre arkadaşınız doğum yapmış eşi yanlışlıkl abizim topiğe eklemiş resmibakmak isteyenler buyursunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?