2009 Haziran Anneleri!!

Havva gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.

Nide ben çok sıkıldım ya.38+3 deyim ama çok sıkıldım.Sıkıntıdan migren ağrılarım başladı.Çok ağrıyolar.Havada acaip sıcak.Hayırlısıyla başlasa şu sancılarım da doğursam kızımı.

Hep ayın 15 inde felan doğurmuş olurum diyordum.Ayın 20 si oldu.Evdeki hesap çarşıya uymadı

Neslihancim ben de biraz önce Temmuz annelerine bakiyordum , onlar bile dogurmaya basladilar...
Ben bugün nefes almakta zorluk cekiyorum, daraldim valla...

Sende durumlar nedir?

Bende bel ağrısı dışında bişey yok güzelim perşembe günü nst de sancılar çıkmıştı.Cuma günü doktor yine çağırdı.Sancı felan yok.Ebe de kontrol etti açılma felan yok..

Bekliycez dediler yolladılar.Senin 2 günün kaldı gelmezse suni sancımı verecekler sana da.

Yok canim burada 42. haftaya kadar beklemek cok ama cok normal...Onun icin bekliycez ...
Avrupa ve Usa 42. ye kadar bekliyor hep ...

Ben 4 temmuza kadar bekliyorum doktor öyle söyledi.Yani 40+3 olucak o zaman suni sancı verecekmiş

Selam canim nabersin? Irem kizimiz nasillar?

mrb cnm iim ama uykusuz ve yorgun geçiyor günlerimm
iremde ii
bugün yne yıkandıı
şimdi uyuyorrr
bende sizlere bakım dedimm
doğuma gidenlerin allah yardımcısı olsunnn

gunaydinnnn son haftama girdim ben...
artik aksamlari saat 10 a gelince tamam diyorum oglumun dogum gunu bugunde degil..
bugun ve yarinda dogurmassam yengec burcu bir oglum olcakk...
doguracak gibi bi halimde yok..
nidos sende dogurmamissin..
dun gece uyku tutmayinca kalkip tele baktim nida doguma falanmi gitti dedimm nedense

bende dogurmadım daha sancım var ama anlamıyorum bagırsak krapı mı yoksa dogum sancısı mı artık ne saate bakıyorum nede oralı oluyorum sancım varken elbet sıklasıp dayanılmayacak hale gelir o zaman anlarım ki dogum sancısı

narenim nerdesin bacım dogurdun mu yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayasakkelimedur ama sıranı bekle önce ben dogurayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kızlarr ben geldim hastaneden yeni çıktık 1 saat oldu şimdi nisanurumla ben evde tekiz babamızı bekliyoruz eksikleri almaya gitti çarşamba gecesi doğum sancım başladı zaten perembe kontrole gidecektik kızım zamanında geldi sancım başladı ama açılmam hiç olmadı gece 12 den perşembe saat 2.30 a kadar sancı çektim normal olsun diye çok direttim ama olmadı sezeryanla oldu ama bir sorunum yok şuan allaha şükür çok iyiyiz nisanurumda bende çok iyiyiz arada sancım oluyo ama ağrı kesiciyle felan gidiyo sancı çekerken sizi hiç unutmadım hep dua ettim size allahım sizide bir avazda kurtarsın tebriklerini eksik etmeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim doğuran varsada allah analı babalı büyütsünn allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel

merhaba kızlar...
daha yeni girebildim nete desem yalan olmaz.
Ahmet'im düznyaya gözlerini açalı hiçbişeye vakit kalmıyo.
Pek gazlı bi bebek,geceleri uyumuyo gündüzleri o da bi iki gündür uyuyo.
Benimde sezeryan olduğu için ağrılarım var,bebişle uğraşmaktan yatamadığım içinde bi azalmadı.

ayşecim ben doğurdum sıra sana geldi hadi senide bekliyoruz kızlar nazlı oluyo ama zamanını biliyolarda geliyolar kuzular seninde sancıların başlamış bak az kaldı sende alırsın kucağına

masallah canım kızına ben senden devraldım günümü doldurdum bekliyorumkaydirigubbakcemile3bakalım ben nasıl doguracagım

canım ya inş. gecer sancılarınız milupanın cayını dene

canım benim hayırlı olsun sen de doğurdun demekkk:lepi:
sancı çekip sezeryana dönmüş demek:bbo:
benim de doğum öncesi alttan muayene ettiler ve kanamam oldu onun için çok korktum bebeğe bişey olacak diye, ama açılma kanaması dediler.
Normalde sabah yatış yaptırıp kan verildikten sonra öğlen saat bire kadar -doğuma kadar-odam da eşimin yanın da olacaktım ama kanama olduğundan odama göndermediler ve eşimle vedalaşamadan doğuma girdim.
Yaşadığımız sıkıntılara rağmen şükürler olsun sağlıklı sıhhatli kavuştuk bebişlerimize..Gözün aydın gözümüz aydına.s.

cemrecim hosgeldin canm
bebisi kucagina aldin nihayet..
allah anali babali buyutsun canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…