Havva gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.
Nide ben çok sıkıldım ya.38+3 deyim ama çok sıkıldım.Sıkıntıdan migren ağrılarım başladı.Çok ağrıyolar.Havada acaip sıcak.Hayırlısıyla başlasa şu sancılarım da doğursam kızımı.
Hep ayın 15 inde felan doğurmuş olurum diyordum.Ayın 20 si oldu.Evdeki hesap çarşıya uymadı
Bende bel ağrısı dışında bişey yok güzelim perşembe günü nst de sancılar çıkmıştı.Cuma günü doktor yine çağırdı.Sancı felan yok.Ebe de kontrol etti açılma felan yok..
Bekliycez dediler yolladılar.Senin 2 günün kaldı gelmezse suni sancımı verecekler sana da.
Selam canim nabersin? Irem kizimiz nasillar?
masallah canım kızına ben senden devraldım günümü doldurdum bekliyorumkaydirigubbakcemile3bakalım ben nasıl doguracagımkızlarr ben geldim hastaneden yeni çıktık 1 saat oldu şimdi nisanurumla ben evde tekiz babamızı bekliyoruz eksikleri almaya gitti çarşamba gecesi doğum sancım başladı zaten perembe kontrole gidecektik kızım zamanında geldi sancım başladı ama açılmam hiç olmadı gece 12 den perşembe saat 2.30 a kadar sancı çektim normal olsun diye çok direttim ama olmadı sezeryanla oldu ama bir sorunum yok şuan allaha şükür çok iyiyiz nisanurumda bende çok iyiyiz arada sancım oluyo ama ağrı kesiciyle felan gidiyo sancı çekerken sizi hiç unutmadım hep dua ettim size allahım sizide bir avazda kurtarsın tebriklerini eksik etmeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim doğuran varsada allah analı babalı büyütsünn allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel
canım ya inş. gecer sancılarınız milupanın cayını denemerhaba kızlar...
daha yeni girebildim nete desem yalan olmaz.
Ahmet'im düznyaya gözlerini açalı hiçbişeye vakit kalmıyo.
Pek gazlı bi bebek,geceleri uyumuyo gündüzleri o da bi iki gündür uyuyo.
Benimde sezeryan olduğu için ağrılarım var,bebişle uğraşmaktan yatamadığım içinde bi azalmadı.
masallah canım kızına ben senden devraldım günümü doldurdum bekliyorumkaydirigubbakcemile3bakalım ben nasıl doguracagım
kızlarr ben geldim hastaneden yeni çıktık 1 saat oldu şimdi nisanurumla ben evde tekiz babamızı bekliyoruz eksikleri almaya gitti çarşamba gecesi doğum sancım başladı zaten perembe kontrole gidecektik kızım zamanında geldi sancım başladı ama açılmam hiç olmadı gece 12 den perşembe saat 2.30 a kadar sancı çektim normal olsun diye çok direttim ama olmadı sezeryanla oldu ama bir sorunum yok şuan allaha şükür çok iyiyiz nisanurumda bende çok iyiyiz arada sancım oluyo ama ağrı kesiciyle felan gidiyo sancı çekerken sizi hiç unutmadım hep dua ettim size allahım sizide bir avazda kurtarsın tebriklerini eksik etmeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim doğuran varsada allah analı babalı büyütsünn allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?