saol tatlım evet biraz zor oldu ama geçti hepsi aynen herşeye rağmen bebişlerimiz bizimle sağlıklı ona şükür hepsi zamanla geçicek sağlık olsuncanım benim hayırlı olsun sen de doğurdun demekkk:lepi:
sancı çekip sezeryana dönmüş demek:bbo:
benim de doğum öncesi alttan muayene ettiler ve kanamam oldu onun için çok korktum bebeğe bişey olacak diye, ama açılma kanaması dediler.
Normalde sabah yatış yaptırıp kan verildikten sonra öğlen saat bire kadar -doğuma kadar-odam da eşimin yanın da olacaktım ama kanama olduğundan odama göndermediler ve eşimle vedalaşamadan doğuma girdim.
Yaşadığımız sıkıntılara rağmen şükürler olsun sağlıklı sıhhatli kavuştuk bebişlerimize..Gözün aydın gözümüz aydına.s.
çok saol tatlımm darısı senin başınacemrecim hosgeldin canm
bebisi kucagina aldin nihayet..
allah anali babali buyutsun canm..
canım ya inş. gecer sancılarınız milupanın cayını dene
gaz için canımcanım benim sancılarım yatıp dinlenememekten, dikiş yerlerim acıyo.
Yattığım yere verdiklerinde emziremiyorum.Zaten Ahmette ememiyo kuzum anca öğreniyo memişten süt çıkarmayı. Emzirirken memeyi ağzına zorla üç kişilik bi ekip sokuyo resmen
Bi de koltuğa oturup emzirince rahat ediyorum. Her ağladığında yataktan kalk, tekrar yat kötü oldum anlayacağın.
O çay gaz sancıları için mi? Yoksa benimkine de iyi gelir mi bilmiyorum
aaaaaaaaaaaaaaaa nasıl olmuş pınar niye acil masallah defneyeKızlarrr müjdeee Narenimizzz doğurduuu sabah 7 de acil sezeryana almışlar ikiside sağlıklı 3650 gr Defnemizz
aaaaaaaaaaaaaaaa nasıl olmuş pınar niye acil masallah defneye
Kızlarrr müjdeee Narenimizzz doğurduuu sabah 7 de acil sezeryana almışlar ikiside sağlıklı 3650 gr Defnemizz
allah analı babalı büyütsün çok sevindim bende kızlar her an dogurabilirsiniz sizde naren gibi herkes dogurunca biz neyi beklicez ya
kızlar tekrarmı hamile kalsak ne???????????
gözü aydın olsun nareninn
tüh o kadar normal doğum dedii durdu kızcağızzz
herşeyn hayırlısııı... a.s
hadi elini cabuk tut o zaman hava obur 2010 haziran anne adaylari topigine yetis..beklicem senisırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eylül bi gelsin başlayalım bari çalışmalaraheheheheheheheh
Annişlerr kilolar ne alemde ben sinir bi durumdayım 70 kg da takıldım kaldım veremicemmi ne 2 dolap dolusu kıyafet bana bakıyo tek bacağıma zor giriyor offfffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?