2009 Haziran Anneleri!!

neyse kızlarr ben birazcık yatayım kızım uyuyoken uyuyayım birazcık yorgunluk var neyse vakit buldukça yazarım en kısa zamandad doğum hikayemi yazıcam kendinize iyi bakın

saol tatlım evet biraz zor oldu ama geçti hepsi aynen herşeye rağmen bebişlerimiz bizimle sağlıklı ona şükür hepsi zamanla geçicek sağlık olsun

cemrecim hosgeldin canm
bebisi kucagina aldin nihayet..
allah anali babali buyutsun canm..
çok saol tatlımm darısı senin başına

canım ya inş. gecer sancılarınız milupanın cayını dene

canım benim sancılarım yatıp dinlenememekten, dikiş yerlerim acıyo.
Yattığım yere verdiklerinde emziremiyorum.Zaten Ahmette ememiyo kuzum anca öğreniyo memişten süt çıkarmayı. Emzirirken memeyi ağzına zorla üç kişilik bi ekip sokuyo resmen

Bi de koltuğa oturup emzirince rahat ediyorum. Her ağladığında yataktan kalk, tekrar yat kötü oldum anlayacağın.

O çay gaz sancıları için mi? Yoksa benimkine de iyi gelir mi bilmiyorum

Kızlarrr müjdeee Narenimizzz doğurduuu sabah 7 de acil sezeryana almışlar ikiside sağlıklı 3650 gr Defnemizz

gaz için canım

naren dogurmussss
cok sevindim ya oda kavustu bebisine..
allah anali babali buyutsunn

allah analı babalı büyütsün çok sevindim bende kızlar her an dogurabilirsiniz sizde naren gibi herkes dogurunca biz neyi beklicez ya
kızlar tekrarmı hamile kalsak ne???????????

Kızlarrr müjdeee Narenimizzz doğurduuu sabah 7 de acil sezeryana almışlar ikiside sağlıklı 3650 gr Defnemizz

gözü aydın olsun nareninn
tüh o kadar normal doğum dedii durdu kızcağızzz
herşeyn hayırlısııı... a.s

allah analı babalı büyütsün çok sevindim bende kızlar her an dogurabilirsiniz sizde naren gibi herkes dogurunca biz neyi beklicez ya
kızlar tekrarmı hamile kalsak ne???????????

hadi elini cabuk tut o zaman hava obur 2010 haziran anne adaylari topigine yetis..beklicem senisırnaşık şeysırnaşık şey

herkese selamm:1rolleyes: nne güzel herkes doğururo bi ben doğuramadım.10 aylık olcak galiba kızım babası gibi:roflol: son 6 gün artık.eğer sancım gelmezse sezeryan düşünüorum suni sancı istemiorum kızlar ya..

Annişlerr kilolar ne alemde ben sinir bi durumdayım 70 kg da takıldım kaldım veremicemmi ne 2 dolap dolusu kıyafet bana bakıyo tek bacağıma zor giriyor offfffffffffffffffffffffff

eylül bi gelsin başlayalım bari çalışmalaraheheheheheheheh
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Annişlerr kilolar ne alemde ben sinir bi durumdayım 70 kg da takıldım kaldım veremicemmi ne 2 dolap dolusu kıyafet bana bakıyo tek bacağıma zor giriyor offfffffffffffffffffffffff

canm verirsin yavas yavas...
emzirdikce kilo veriliyor diyorlar ama nederece dogru bilemiyorum..
hareketli ol kesinlikle verirsin..

nidayi goremedim sanki..
dogumami gitti??
kafama takildi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…