gunaydinnnn son haftama girdim ben...
artik aksamlari saat 10 a gelince tamam diyorum oglumun dogum gunu bugunde degil..
bugun ve yarinda dogurmassam yengec burcu bir oglum olcakk...
doguracak gibi bi halimde yok..
nidos sende dogurmamissin..
dun gece uyku tutmayinca kalkip tele baktim nida doguma falanmi gitti dedimm nedense
kızlarr ben geldim hastaneden yeni çıktık 1 saat oldu şimdi nisanurumla ben evde tekiz babamızı bekliyoruz eksikleri almaya gitti çarşamba gecesi doğum sancım başladı zaten perembe kontrole gidecektik kızım zamanında geldi sancım başladı ama açılmam hiç olmadı gece 12 den perşembe saat 2.30 a kadar sancı çektim normal olsun diye çok direttim ama olmadı sezeryanla oldu ama bir sorunum yok şuan allaha şükür çok iyiyiz nisanurumda bende çok iyiyiz arada sancım oluyo ama ağrı kesiciyle felan gidiyo sancı çekerken sizi hiç unutmadım hep dua ettim size allahım sizide bir avazda kurtarsın tebriklerini eksik etmeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim doğuran varsada allah analı babalı büyütsünn allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel
Kızlarrr müjdeee Narenimizzz doğurduuu sabah 7 de acil sezeryana almışlar ikiside sağlıklı 3650 gr Defnemizz
Annişlerr kilolar ne alemde ben sinir bi durumdayım 70 kg da takıldım kaldım veremicemmi ne 2 dolap dolusu kıyafet bana bakıyo tek bacağıma zor giriyor offfffffffffffffffffffffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canm verirsin yavas yavas...
emzirdikce kilo veriliyor diyorlar ama nederece dogru bilemiyorum..
hareketli ol kesinlikle verirsin..
nidayi goremedim sanki..
dogumami gitti??
kafama takildi simdi
kalp kalbe karsiymis desene canmopuyorumnanaktanCanim gece bende kalktim telime baktim ,akilma sen geldin opuyorumnanaktan
Canim tekrar gözün aydin ,saglikla büyüsün melegin..
Narencik de dogurdu demek, cok sasirdim o hep sona kalacak gibi geliyordu bana...
Anali babali büyüsün Defne bebek insallah..
Canim 60 kiloya indiysen ne ala...Verirsin süper ...
Özlemim ya, merak etmis arkadasim beni...
Annem ve esimle disari ciktik ,göl kenarina falan gittik ,yemek yedik,eve dönerken fena oldum..'simdi evdeyiz bir numara yok..2 gün daha beklese de ilayda hanim yengec olsa...
kalp kalbe karsiymis desene canmopuyorumnanaktan
ohh ne guzel bi gun gecirmissin canmmm..
ilaydamizda bekler bence artik 2 guncuk daha..
bende pazar saat 22 yi gecince dicem tamam yengec oglum...2 saatte doguramicama gorekaydirigubbakcemile3
o kadar komik yürüyorum ki esim ördek diyo ,annem sumo gürescileri gibisin diyo...
bende avrupa yakasindaki dilber teyze gibi yuruyorum bazen:roflol::roflol::roflol:
sira sende artik nidacim..kanala girdigini hisediyorsan dogrudur..
kontrollerin hala haftalikmi?
ayy ne güzel narenimizde doğurdu defnemiz dünyaya gözlerini açtı allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başına
benimde pazartesi saat 2 dee hadi bakalim nidacim su son randevumuzada yetiselim bence:jeyyar:
canim,
benim dogurma günüm aslinda pazartesi :kedi:
Belki dogurmam diye o güne randevu verdi ebe...
Doktorum sorumsuz da tatil de..Pazartesi günü dönüyor ama ona gitmem daha...
Birsey olursa hemen hastaneye giderim sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?