2009 Haziran Anneleri!!

nasılsın sanırım sende benim gibisin.az kaldı dimi.benim kızım cumaya kadar gelmezse gidicem hastaneye.artık iyice sıkıldım.çok güzel geçti hamielliğim ama son zamanlar geçmek bilmio.gelsede kızımla uğraşsam diyorum..herşeyin hayırlısı.bakalım nasıl olacak doğum?*

canim ben 39 haftadayim...
bende gelsin onunla ugrasip yaz tatiline gitmedigim icin bunalmayayim diyorum..
ama oglusum boyle dusunmuyor sanirim gelmiyor..
ins hakkimizda hayirlisi olur

Günaydın kızlar.Taze babaların ve baba olacakların babalar günü kutlu olsun.

günaydın ben hala dogurmadım nezomemo dan haber yok galiba dogum yaptı oda benim kız dişlerini de çıkarıp öyle dogacak herhaldekaydirigubbakcemile3

Herkeze iiii pazarlarrrrrrrrrrrr....doğuramayanlarrrr bir avazda doğurun inşallahhhh......

kizlar nidamiz ilaydasini dogurdu...gece uyku tutmamisti beni 03.21 de msj yolladi...
hastanedeyim 1 cm acilmam var diye..
sabah 07.26 da ilayda hanim dunyaya merhaba demis..
51cm.3130kg..
normal dogum, epidural olmamis..
mesajda bile cok mutlu oldugu belliydi..
allah anali babali buyutsun..ins coook hayirli bir evlat olur!!!

Son düzenleme:
ay demek ilaydAmızda dogdu masallah ne mutlu darısı basımıza özlemcim kaç kişi kaldık 3 mü

ilaydamızıda allah analı babalı büyütsün sevdiklerinden ve sevenlerinden hiç ayırmasın inşallah

ben çok sıkıldım artık çok zor olmaya basladı vallahi sezeryan yada normal ne olacaksa olsa artık hayırlısıylsa

meraba arkadaşlar. biz evimize geldik bugün kızımlaaa
38+6 da 3200 gr, 49 cm doğdu meleğim.
çoook güzel bi duygu, inşallah gertide kalanlar da bir an önce tadarlar.
geçmişe bakamadım, ben yokken doğuranlara da hayırlı olsun .
sezaryen yapanlara tavsiyem epidural yada geneldir.
ben spinal ile oldum çok kötüydü.
kızımın fotosunu da yarın yüklerim inşallah, şimdi kızım uyurken dinlenmeye kaçıyorum, kendinize ii bakıın

çok sevindim senın adına allah analı babalı buyutsun inşallah.darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…