2009 Haziran Anneleri!!

Özlemcim,
kizlara mutlu haberimizi verdigin icin cok tesekkür ediyorum arkadasim...

nidacım hayırlı olsun
ilayda bebek hoşgeldin
ikinize de maşallah

ay demek ilaydAmızda dogdu masallah ne mutlu darısı basımıza özlemcim kaç kişi kaldık 3 mü

ilaydamızıda allah analı babalı büyütsün sevdiklerinden ve sevenlerinden hiç ayırmasın inşallah

çooook sevindim Nida adına,gözü aydın.onunla aramaızda 1 gun vardı ne gusel o aldı kızını kucağına ben de hala tık yok.darısı kalanlara inşallah.

Nidammm canım arkadaşımmmm maşallah İlaydamızaa hoşgeldi aramıza

amannnn nidamızda dogumuş gözün aydın canım
saglıkla büyüt ilaydamızı

canım sen bu konuda iyisin yine giriyosun,ben bebiş olalı iki kere girdim ancak..
geçmişi okumak da kısmet olmadı.

Nida ve mümine doğum yapmış, Maşallah Bebişlerimize...

aaa sonunda nidada doğurdu demekkk
tebriklerrrrrrrr

mümincim nida cım ve fatoş_arfa hepinizi tebrik edrim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olurlar inşallah

günaydinnnnn kizlar,
cidden kac kisi kaldik doguramayan,
nidacigim da dogzrmus,
peki maren oda dogurdumu

Canim kader arkadaslarim,
hepinize cok ama cok tesekkür ediyorum...
Allahim bana hayatimin en güzel varligini hediye etti...
Minik kizimiza asik olduk babasiyla...
Dogum hikayemi ve hastane de gecen 5 günümü en kisa zaman da sizlerle paylasmak istiyorum, cünkü hersey cok ama cok mükemmel gelisti (MASALLAH)
Hepinizi seviyorum...

taze anne nidacım gelmiş nasılsın cnm ilayda nasılll???

Canim merhaba ,,,
Biz cok iyiyiz Saadetcim...Ilaydam napsin, Allaha sükür hersey yolunda canim...Sizler nasilsiniz? 'Iremcik napiyo??

nidacım çok sevndik herşeyn yolunda olmasına
ilaydanın da iyi olmasınaaa
benim iremimdeee uyuyor şimdilikkk :)

nida hayırlı olsun cnm darısı başımıza.bebeğinle uzun ömürler diliyorum..sağlıkla büyür inşallah..

saadettcimm iremi buyuttun yaa masallahh

sorma özlemcimm
öyle yada böyle bugünlere geldik vallaaa
büyüdüüü azcıkkk :)
ama ailemin yanımda olması çok büyük fayda oldu banaa
tek bakılcak gibi değillll şimdilikk
en azından 40 ı çıknana kadarr..

meraba arkadaşlar.
kaç güğndür hiç uğrayamadım, kızımla değil kendimle uğraşmaktan malesef, ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
eşimle annem de çok yoruldu hem bana hem bebişe koşmaktan.
ağrılardan sütüm bile azaldı ((
nidacım, havvacım siz de kavuşmuşunuz meleklerinize Allah analı babalıbüyütsün inşallah.
bu arada göğüs yarası için lansinoh gerçekten çok iyi, benim kız gün boyu vantuz gibi dolanmasına rağmen yara olmadı çok şükür.

nidacım maşallah ilaydamıza , alla analı babalı büyütsün
yeşimnur seninde kuzuna maşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah
tek elle yazıyorum benimkisi kucaımda memeyle boğuşuyor

kızlar bende dogurdum 19 hazıranda bebegım 4 kılo dogdu masallah pek gıremıorum ınternete bebegıne kavusanlar gozlerı aydın allah herkese yasatsın bu duyguyu

ecem seninde gozunaydin..adrenal gecmis olsun cnm..
haziranda cikmadi gitti haaaaaa

kızlar bebişleriniz ilk kontrolde kaç gr kaybetmişti?

hastaneden çıkarken 140 gr kaybetmişti, 5. gün kontrolunde 300 gr almıştı emir..

selamlaaar annişler, bugün tam 20 günlük olduk, oğlum yarı kırkını çıkardı bakalım..
şimdi meme emdi, emdii, emdiiiiiiiiiii saatletrce emdi ve uyuyoo..
ya kızlar sizin bebişlerde böyle mi acaba merak ediyorum emir emme merasimi çok uzun sürüyor..
dr'um yalancı memeye alıştır sanada yazık dedi, içim el vermiyor yalancı meme vermeye, ama çok uzun kalıyoruz memede ne zaman düzene oturcaz bakalım.

göğüs uçları için lansinoh yazmışsınız ben doğumdan bir ay önce kullanmaya başlamıştım lansinoh ama olmayınca olmuyor işte, sol göğsüm çok fena durumdaydı biraz toparlamaya başladı, sağ göğsümü kalkansız emzirebiliyorum artık, inşallah diğeride düzelirde onuda normal emziririm.
bir haftadır kayınvalidem bizdeydi, şimdi onu yolladık evine annem gelicek, ilk defa oğlumla yalnız kaldık evde :kedi:

pinari hergun burda gormeye alismisim... nerede acaba???
umarim hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…