kizlar nidamiz ilaydasini dogurdu...gece uyku tutmamisti beni 03.21 de msj yolladi...
hastanedeyim 1 cm acilmam var diye..
sabah 07.26 da ilayda hanim dunyaya merhaba demis..
51cm.3130kg..
normal dogum, epidural olmamis..
mesajda bile cok mutlu oldugu belliydi..
allah anali babali buyutsun..ins coook hayirli bir evlat olur!!!
Özlemcim,
kizlara mutlu haberimizi verdigin icin cok tesekkür ediyorum arkadasim...
nidacım hayırlı olsun
ilayda bebek hoşgeldin
ikinize de maşallah
ay demek ilaydAmızda dogdu masallah ne mutlu darısı basımıza özlemcim kaç kişi kaldık 3 mü
ilaydamızıda allah analı babalı büyütsün sevdiklerinden ve sevenlerinden hiç ayırmasın inşallah
çooook sevindim Nida adına,gözü aydın.onunla aramaızda 1 gun vardı ne gusel o aldı kızını kucağına ben de hala tık yok.darısı kalanlara inşallah.
Maşallah gözüaydın darısı bizlere inşallah.Çok mutlu oldum.Nida da kurtuldu.Benbek ağrısından oturamıyorum kalkamıyorum.Hayırlısıyla bizde bir kurtulsaydık inşallah.Kalanlarımıza Allah yardım etsin
Nidammm canım arkadaşımmmm maşallah İlaydamızaa hoşgeldi aramıza
amannnn nidamızda dogumuş gözün aydın canım
saglıkla büyüt ilaydamızı
canım sen bu konuda iyisin yine giriyosun,ben bebiş olalı iki kere girdim ancak..
geçmişi okumak da kısmet olmadı.
Nida ve mümine doğum yapmış, Maşallah Bebişlerimize...
aaa sonunda nidada doğurdu demekkk
tebriklerrrrrrrr
mümincim nida cım ve fatoş_arfa hepinizi tebrik edrim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olurlar inşallah
günaydinnnnn kizlar,
cidden kac kisi kaldik doguramayan,
nidacigim da dogzrmus,
peki maren oda dogurdumu
Canim kader arkadaslarim,
hepinize cok ama cok tesekkür ediyorum...
Allahim bana hayatimin en güzel varligini hediye etti...
Minik kizimiza asik olduk babasiyla...
Dogum hikayemi ve hastane de gecen 5 günümü en kisa zaman da sizlerle paylasmak istiyorum, cünkü hersey cok ama cok mükemmel gelisti (MASALLAH)
Hepinizi seviyorum...
taze anne nidacım gelmiş nasılsın cnm ilayda nasılll???
Canim merhaba ,,,
Biz cok iyiyiz Saadetcim...Ilaydam napsin, Allaha sükür hersey yolunda canim...Sizler nasilsiniz? 'Iremcik napiyo??