2009 Haziran Anneleri!!

kızlar merhaba, nasılsınız bakalım
kolik albümünün linkini kim yazmıştı, ağlaması durdu , bilimselmiş o, anne karnındaki sesleri müzik yapmışlar ,
Allah razı olsun ne diyim çok iyi geldi

ya bende ilk dinlettiğimde çocuk birden sustu,çok garip ya,o müzikleri yapan adam kendi çocuğu için yapmış....çocuklar yeni dünyaya uyum sağlarken zorlanıp strese giriyormuş...o müzikler çocuğun anne karnında hissetmesini sağlıyormuş..

bende sağolsun kk da bizden önce doğum yapanların topiğinde görmüştüm.....

Saol binnurcum dikkat ediyorum ama banamısın demiyo o ağladıkça içim parçalanıyor

saol tatlım kusmayla başladı panikle dr a götürdük dr u koydu teşhisi bebek reflüsüymüş

canım slikon uç al BAtuda tutamıyodu onla tutuyo

Kıyamam allahtan annenler var...banada kaynanam söledi sütünle sil die bende yaptım çok iii geldi

Canım inşallah düşmüştürr şifa versin allah iremimize

Armycim nasılsın?kızın nasıl?

yok canım günde 2 defa mama veriyorum sadece bi gece yatarken bide sabah diğer zamanlar hep emiyo allah şükür ama ben yinede beni bırakmasından korkuyorum
bide hiç okumadım burda mama veren tek sanıyorum kendimi
Bende mama veriyorum sütüm çok az

Emelim ben jokerden bişi aldım sinek için puset için yapılmış ama her yerde kullanıyorum tavsiye ederim
Prince Lionhart Love Bug Sinek Kovalayan Alet - Anne ve Bebek - joker.com.tr

iyiiym pınoşum sen nasılsın.. benim kızda iyide.. bizim ev biraz sıcak oluyorbiraz ondan skınıtılınayor.. birazda gece uyumuyoruz(onun dışında yiiyz şükrler olsun.. ben görmedim.. batuşun reflü mü olmuş canım??kıyamam ben ona yaa.. geçmiş olsun canım..

Kızlar ben bu akşam 6 da sezeryana giriyorum.Bana dua edin inşallah hayırlısıyla kızıma kavuşurum
hadi hayılrıısyla sende kavuş canım.. ALLAH yar ve yardımcın olsun..

ay canım aynen yaa.. benimkide.1,30 2 gibi uynaıyor.. 5-6 ya kadar uyku yok.. anlamadım gitiit..kurulmuş saat gibi valla.

İyiyiz canım bide reflümüz geçse şimdi yine kustu..
Canım izmir bugün 38 derece markete gittik annemle dilimiz dışarda döndük istanbul iyidir buraya göreee

canım bzm değer 8.7 idi 1 günlükkennn
şimdii dee sıfırlara düşmüşşş test sonucumuzu aldıkkk
doktorr değerr çok az sorun değill tedaviye gerek yok dediii
sadece haff yüzünde kaldıı okadarrr
bu arada cnmm sağarak dene bideee sütün artar mama vermiyorummm bendee
mama fos şişirio bebekleriiii..
doktorumuz birde vitamin ve başka gaz ilacı vardiii bizeeee
şimdi onları kullanıcazzz...
kızımdaaa kg almışş maş...
herşey yolunda gtti çok şükürrr kızlarrrrr
1 ay sonra tekrar çağırdı kont. e

selamlaar güzel annişleeerrr..
emirimle sizi ve mis kokulu bebişlerinizi öpüyoruuz..
ayırdı bu bebişler bizi birbirimizden, artık pek giremiyorum..
yavaş yavaş düzene oturursak herşey daha güzel olucak inşallah..
bugün tam 19 günlük olduk, yarın yarı kırkımız bitecek, göğüs yaralarım daha iyi artık emzirirken ağlamıyorum:))
istanbul çook sıcak, ama allahtan benin evim serin oluyor, emzirirken terden mahvoluyorum o ayrı, günde 5 kere duş almaktan ameliyat yerim biraz akmaya başladı..
inşallah başıma bi iş çıkmaz ordan..
benden şimdilik havadisler bu kadar, okuyabilirsem birazda sizden havadisler okuyayımm..

İyiyiz canım bide reflümüz geçse şimdi yine kustu..
Canım izmir bugün 38 derece markete gittik annemle dilimiz dışarda döndük istanbul iyidir buraya göreee

pınarcııım öpüyorum batuşu, geçmiş olsun kuzuma...
burasıda 38di bugüüüün, bayılıcam sandım sokakta...

saadetçim herşeyin yolunda olmasına çook sevindim tatlım, bizde 3 temmuzda gideceğiz heyecanla bekliyorum, bakalım kilo almış mı çook merak ediyorumm..

pınarcım reflümü oldu batuş, kıyamam kuzuma,
atlatır inşallah geçicidir.
sinek için kullandığına bakıcam canım çok sağol

buarada merhaba kızlar biz doğurdukda geldik 19 haziran günü saat 1857 de zeynebimiz epidural sezeryan ile dünyaya geldi 3900 gr 50 cm bizimde emerken göğsümüz çok acıyorr

bebeği yalnız nasıl yıkarım ben kızlar, annem rahatsız biliyorsunuz, kayınvalidemlerde tatile gitmiş, eşimde erken çıktı geç kaldım diyerek, ben korktum yıkamaya kulağına su falan kaçmasın diye
tek başıma kaldım anlıcanız

Aylin nasılsın canım, emirimiz iyimi? ben resim koymayı hiç bilmiyorum

emelciiim canım, albüme ekledim en sonunda fotoğraflarımızı..
emirimiz iyi sıcaktan mayışık bi halde uyuyoooooorr:))
uyansın banyosunu yapacakk..
sen nasılsın tatlım, öpüyorum kuzunu...

buarada merhaba kızlar biz doğurdukda geldik 19 haziran günü saat 1857 de zeynebimiz epidural sezeryan ile dünyaya geldi 3900 gr 50 cm bizimde emerken göğsümüz çok acıyorr

havvaaaacım hoşgeldin canım, Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallaahhh..
sağlığın iyi mi??
göğüs acısını hiç sorma bitanem, bayağı canımı yakıyor benimde..
tavsiyem göğüs pedi ile kapatma, hava alması gerekli meme uçlarının.. gazlı bez kapatabilirsinn.
ben tişörtümü kesmiştim, evde kimse yokken göğüs uçlarım dışarda geziyodum, başka turlu kurutamadım yarayı canım..

hoşbulduk canım sagol dikişler ağrıyo benimde yarın gidip bandajı açtırcaz.
hadi ya bendekre sürdükten sonra petle kapatıyodum göğsümü açıp gezcem hemiiiii
evde kayınvaldem var kız ayıp olmaz mı

zuzum hoşgeldin allah analı babalı büyütsün

hoşbulduk canım benim sagol bitanem

hoşgeldin dünürüm, nasılsın prenses nasıl

hoşbulduk dünürrrrrrr
damat nasıl seninde göğsün acıyomu bei inletiyo resemen.
kız tek nasıl yıkıcan damadı kendin. kocanı bekle acelemi okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…