kızlar merhaba, nasılsınız bakalım
kolik albümünün linkini kim yazmıştı, ağlaması durdu , bilimselmiş o, anne karnındaki sesleri müzik yapmışlar ,
Allah razı olsun ne diyim çok iyi geldi
Saol binnurcum dikkat ediyorum ama banamısın demiyo o ağladıkça içim parçalanıyornpyonuz bakalım güsel annlerr..
pınarcım canım çok geçmiş olsun zehrada bu ara çok kusuyo mamanın üzerine beni emdimi mutlaka kusuyo
yediklerine dikkat ediyosundur zaten ama sakın acılı gazlı şeyler yememeye çalış canım..
havva bende aynı durumdayım resmenn uyumucam die tuturuyo gözleri kıpkırmızı oldu dün gece emziriyorum memeyi diliyle atıyo başlıyo aglamaya bide ağlasa ii yine böle ıkınıyo ıhh ıhhh kıpkırmızı yapıyo kendini
naran canım hoşgeldinn emer canım daha çok küçük sen sürekli vermeye çalış
saol tatlım kusmayla başladı panikle dr a götürdük dr u koydu teşhisi bebek reflüsüymüşkızlar merhaba 2-3 kişi kalmış özlem seninki pek rahat demekki çıkmaya niyeti yok olsun sen de tecrübeli annelerden yararlanırsın burda.
pınar geçmiş olsun , nasıl anladınız ya reflüyü minicik bebek derdini de anlatamıyo , bizimkinin de gazı çok sabaha kadar inliyo tabi benim de onunla içim parçalanıyo
canım slikon uç al BAtuda tutamıyodu onla tutuyoselam kızlar herkes anneliğinin ilk günlerinde ve buraya pek sık uğrayamıyoruz sanırım.
geliyorum kimse yok hüsranla çıkıyorum..
Ahmet de memeyi tutma konusunda beceriksiz çıktı teyzeleri onunla uğraşıyoruz, sıpa ağzının içine aldığı memeyi tutamıyo, ağzını zorla kapatıyoruz resmen..
bu arada anlında gözkapaklarında hep sivilce çıktı, ne yapmam lazım bilen var mı?
Kıyamam allahtan annenler var...banada kaynanam söledi sütünle sil die bende yaptım çok iii geldiiim canımmm irem dee cazgır çıktıııı
onla uğraşıyorummm
gerçii bana pek fırsat kalmıoo sağolsun anneanesi ve dedesi bana çok yardımcı oluolarr
nöbetleşe bakıyoruzz ailecekkkk :)
gözün aydın narencim maş. defnoşa
canımm iremimdee emiyorrr amaa zorlaaaaa
hemen yoruluomu neeee bırakıoo başlıo ağlamayaa
benndeee başından beriii hem süt sağarak biberonla takviye yapıyorummm
yoksaa doymuyooo
sendeee az emdirrr alışırrr
sonrada takviye yap istersennn bnm gibii
gözünüz aydınn maş. ceylineee
canım benim kızda daa çıkıoo sıcaktann sivilce isilik gibi bşyy
yaşlı bi teyze bana şunu önerdii ben memnun kaldımmm geçirioo sende dene istersennn
pamuğa sütünden akıttt yüzünüü sillll
düzenli olarakkkk
geçirioooo sivilce ve isilikleriii
bu arada kızlarr arada benim kızda kızarıp bozarıyooo
gazı old. içinn kakasını yapmaya çalışıooo ıkınıyolrlarr ondann yazıkk yavrular şekilden şekile girioooo
Canım inşallah düşmüştürr şifa versin allah iremimizebu arada bz doktor kont müze gtkk
yüzümüzdeki sarılık daha geçmemişş
test istediii
minicik elinden yavrumun kan aldılarr
öğleden sonra 15.00 te çıkcak sonuç tekrar gtcezzz
inş değer yüksek değildirrr
birazda gaz sancısı varmış yavrumunnn
bakalım öğleden sona gttmde tartmasını sölücem tartmazsa ne kadar olmuşşş
ilaç falan vercek miii
değer de inşşş düşük çıkarrr
Armycim nasılsın?kızın nasıl?evet canım sanırsam herkesde var.. o kadarda çıkaıryoruz gazını.. genede ıkınıp sıkılıp kıpkırmızı oluyor.. biizmde bugün 1. ayımız doluyor.. zaman su gibi ..yarın aşımız ve kontrolümüz var..
saadet geçmiştir inş sarılığı canım bizim 20ydi biliyosun değeri ama 1 haftada geçti bol bol emzirdim gündüz hep güneşin önünde yatırdım gecede florosanda durdu doktora götürdüğmüzde hiç bişeyi kalmamış dedii..
off gazı sormayın çocuğum iki büklüm içim gidiyoo zinco banada hiç fayda etmedi a mayıs annelerinde okumuştum babyline die bi ilaç varmış bi çok bebeğe ii gelmiş bende ondan alıcam dışarı çıktığımda belki ii gelirr..
kızlar bebeklere mama veren varmı ya biz sarılık olduğmuz için doktorumuz mamaya başlattı günde 2 defa bi gece bi sabah veriyorum tabi ilk 30ccile başladık sonra 60cc çıktı ee şimdi doymuyo gündüz 60 veriyomda gece 90cc oluyo off çok korkuyorum beni bırakır die gerçi emiyoda biberonla veriyorum mamayı burda okudum biberona alışanlar anneyi bırakıyomuş sütümde az biliyorum
sizden hiç mama veren varmı yaa ben mama veriyorum die çok üzülüyorum ama npim aç kalmasınada içim el vermiyoo
Bende mama veriyorum sütüm çok azyok canım günde 2 defa mama veriyorum sadece bi gece yatarken bide sabah diğer zamanlar hep emiyo allah şükür ama ben yinede beni bırakmasından korkuyorum
bide hiç okumadım burda mama veren tek sanıyorum kendimi
Emelim ben jokerden bişi aldım sinek için puset için yapılmış ama her yerde kullanıyorum tavsiye ederimakşam sivrsinekler ısırmış yavrumun kaç yerini, ultraviyole sinek yakalayıcılar var, onlar zararlımı bilen varmı doktoruna ulaşamadım, raidleri sormuştum dün, kimyasal zararlı cibinlik kullanın dedi, cibinlik var yine ısırıyorlar
göğüs ucuma zeytinyağı sürüyorum kaç gündür iyi geldi yaralara, aklınızda olsun , hem doğal bişey
hadi hayılrıısyla sende kavuş canım.. ALLAH yar ve yardımcın olsun..Kızlar ben bu akşam 6 da sezeryana giriyorum.Bana dua edin inşallah hayırlısıyla kızıma kavuşurum
bizde de kriz söz konusu gece 2-4 arası nöbet tuttruyo
oturup bakınıyo sonrada uyku sıkıştırınca dalamayınca kızıp ağlıyo şimdide bu başladı
cidden bu ikizler burcunun huyu suyu bi garip
pınarcım canım geçmiş olsun
yeğenimde bu dönemlerde reflü olmuştu
zaman içinde büyüdükçe yavaş yavaş atıyo vücut mide gelişince yani korkma geçer sadece sabırrrrrrr
iyiiym pınoşum sen nasılsın.. benim kızda iyide.. bizim ev biraz sıcak oluyorbiraz ondan skınıtılınayor.. birazda gece uyumuyoruz (onun dışında yiiyz şükrler olsun.. ben görmedim.. batuşun reflü mü olmuş canım??kıyamam ben ona yaa.. geçmiş olsun canım..
canım bzm değer 8.7 idi 1 günlükkennnsaadet geçmiştir inş sarılığı canım bizim 20ydi biliyosun değeri ama 1 haftada geçti bol bol emzirdim gündüz hep güneşin önünde yatırdım gecede florosanda durdu doktora götürdüğmüzde hiç bişeyi kalmamış dedii..
off gazı sormayın çocuğum iki büklüm içim gidiyoo zinco banada hiç fayda etmedi a mayıs annelerinde okumuştum babyline die bi ilaç varmış bi çok bebeğe ii gelmiş bende ondan alıcam dışarı çıktığımda belki ii gelirr..
kızlar bebeklere mama veren varmı ya biz sarılık olduğmuz için doktorumuz mamaya başlattı günde 2 defa bi gece bi sabah veriyorum tabi ilk 30ccile başladık sonra 60cc çıktı ee şimdi doymuyo gündüz 60 veriyomda gece 90cc oluyo off çok korkuyorum beni bırakır die gerçi emiyoda biberonla veriyorum mamayı burda okudum biberona alışanlar anneyi bırakıyomuş sütümde az biliyorum
sizden hiç mama veren varmı yaa ben mama veriyorum die çok üzülüyorum ama npim aç kalmasınada içim el vermiyoo
İyiyiz canım bide reflümüz geçse şimdi yine kustu..
Canım izmir bugün 38 derece markete gittik annemle dilimiz dışarda döndük istanbul iyidir buraya göreee
canım bzm değer 8.7 idi 1 günlükkennn
şimdii dee sıfırlara düşmüşşş test sonucumuzu aldıkkk
doktorr değerr çok az sorun değill tedaviye gerek yok dediii
sadece haff yüzünde kaldıı okadarrr
bu arada cnmm sağarak dene bideee sütün artar mama vermiyorummm bendee
mama fos şişirio bebekleriiii..
doktorumuz birde vitamin ve başka gaz ilacı vardiii bizeeee
şimdi onları kullanıcazzz...
kızımdaaa kg almışş maş...
herşey yolunda gtti çok şükürrr kızlarrrrr
1 ay sonra tekrar çağırdı kont. e
Aylin nasılsın canım, emirimiz iyimi? ben resim koymayı hiç bilmiyorum
buarada merhaba kızlar biz doğurdukda geldik 19 haziran günü saat 1857 de zeynebimiz epidural sezeryan ile dünyaya geldi 3900 gr 50 cm bizimde emerken göğsümüz çok acıyorr
emelciiim canım, albüme ekledim en sonunda fotoğraflarımızı..
emirimiz iyi sıcaktan mayışık bi halde uyuyoooooorr:))
uyansın banyosunu yapacakk..
sen nasılsın tatlım, öpüyorum kuzunu...
havvaaaacım hoşgeldin canım, Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallaahhh..
sağlığın iyi mi??
göğüs acısını hiç sorma bitanem, bayağı canımı yakıyor benimde..
tavsiyem göğüs pedi ile kapatma, hava alması gerekli meme uçlarının.. gazlı bez kapatabilirsinn.
ben tişörtümü kesmiştim, evde kimse yokken göğüs uçlarım dışarda geziyodum, başka turlu kurutamadım yarayı canım..
zuzum hoşgeldin allah analı babalı büyütsün
hoşgeldin dünürüm, nasılsın prenses nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?