[/QUOTE][
iyi aksamlar kizlarrrrrr,
herkesler iyidir umarim.
kizlar ben yarin sabah 8 de hastaneye yatiyorum,
sanci takviyesi ile ceylinimi ins kolarima alcammmmm.
neolur bana dua edin, cok cekmeden alayim yavrumu kucama .
dr dedigine göre bazen acilma hemen olmuyormus 3-5 gün sanci cece ceke bekliyormusun.
rabbim korusunnnnn.
icimde degisik bi hüzün var nedense,
yarin regaip kandili dua kapilarinin acik oldugu bir gün dualarinisi bekliyorum.
ben hastaneden cikana kadar herkes dogurmus olur büyük bi ihtimal .
burda 1 hafta kaliniyoda.
arkadaslar hepimize hayirli ve saglikli dogumlar.
bebeklerine kavusan ve kavusacak olan tüm annisler,
allah meleklerimisi daima korusun , anne ve babalariyla birlikde uzun saglikli ömürleri olsun..
hepiniz hakkinizi helal edin arkadaslarrrr.
hersey gönlümüsce olur ins......
en yakin zamanda inssssssssssss görüsmek üzerea.s.:1hug:
[/QUOTE][
iyi aksamlar kizlarrrrrr,
herkesler iyidir umarim.
kizlar ben yarin sabah 8 de hastaneye yatiyorum,
sanci takviyesi ile ceylinimi ins kolarima alcammmmm.
neolur bana dua edin, cok cekmeden alayim yavrumu kucama .
dr dedigine göre bazen acilma hemen olmuyormus 3-5 gün sanci cece ceke bekliyormusun.
rabbim korusunnnnn.
icimde degisik bi hüzün var nedense,
yarin regaip kandili dua kapilarinin acik oldugu bir gün dualarinisi bekliyorum.
ben hastaneden cikana kadar herkes dogurmus olur büyük bi ihtimal .
burda 1 hafta kaliniyoda.
arkadaslar hepimize hayirli ve saglikli dogumlar.
bebeklerine kavusan ve kavusacak olan tüm annisler,
allah meleklerimisi daima korusun , anne ve babalariyla birlikde uzun saglikli ömürleri olsun..
hepiniz hakkinizi helal edin arkadaslarrrr.
hersey gönlümüsce olur ins......
en yakin zamanda inssssssssssss görüsmek üzerea.s.:1hug:
gunaydin bende hala burdayimm...
anneler nasilsiniz??
bende burdayım zeze; benim hala sancım yok doktorumu arıycam artık.yarın son dedi zaten.en geç cmt günü sezeryan olurum heralde...normal istedim ama olmuo napalım...fisfisfis
bende burdayım zeze; benim hala sancım yok doktorumu arıycam artık.yarın son dedi zaten.en geç cmt günü sezeryan olurum heralde...normal istedim ama olmuo napalım...fisfisfis
canm hayirlisi olsun...
dr bana olmadi 42 ye kadar beklersin suni sanci veririz dedi...
aslinda ne kadar gec gelse o kadar iyi benim icin
vucudumda yeterli antikor olmadigi icin bebek kucuk dogsaydi savasamazdi...
hayirlisi olsun dedik..demekki hayirlisi boyleymis
yani icimizde kaldikca dahada buyuyorlar..bide benimki normal olacak tek korktugum 42 ye kalip 4 kiloyu gecmesi...
benim de bi meme ucum içe dönüktü silikon kullandım çok rahat ama o da gaz yapıyo bebek hava yutuyo çünkü,ama endişelenmeyin benimki biraz büyüdü heralde çünkü artık silikonsuz memeyi tutabiliyo sizinkilerde tutmayı öğrenir daha.selam kızlar herkes anneliğinin ilk günlerinde ve buraya pek sık uğrayamıyoruz sanırım.
geliyorum kimse yok hüsranla çıkıyorum..
Ahmet de memeyi tutma konusunda beceriksiz çıktı teyzeleri onunla uğraşıyoruz, sıpa ağzının içine aldığı memeyi tutamıyo, ağzını zorla kapatıyoruz resmen..
bu arada anlında gözkapaklarında hep sivilce çıktı, ne yapmam lazım bilen var mı?
sen daha vaktını bıle doldurmadın ki,dur bakalım:) bu arada dunki ölçümde 4250 çıktı benım kız,ama hata payı var,bu kıloda olduğuna emın olsam normal yaptırmam dedi.
sen kaçıncı gunundesın ki?
canm hayirlisi olsun...
dr bana olmadi 42 ye kadar beklersin suni sanci veririz dedi...
aslinda ne kadar gec gelse o kadar iyi benim icin
vucudumda yeterli antikor olmadigi icin bebek kucuk dogsaydi savasamazdi...
hayirlisi olsun dedik..demekki hayirlisi boyleymis
yani icimizde kaldikca dahada buyuyorlar..bide benimki normal olacak tek korktugum 42 ye kalip 4 kiloyu gecmesi...
cnm ben şuan tam 40 haftalığım.doktorum 27 hazirana kadar sancın gelmezse gel demişti.bende tık yok walla.ne ağrı ne sancı.hala geziyorum.5 dakika oturmuyorum.bebeğin hareketlerindede pek değişiklik yok hala kıpır kıpır.normal istiodum.bakalım yarın arıycam cmt gidicem ne olacak...
nıye böyle yapıyo bu bebişler yaa,benım kıde aynı senın gibi.gerçi ben de 9 ay 10 gun bitmiş ustune 15 gun geçti anca suni sancıyla doğdun dıyo annem.kızım da bana çekmiş galiba.eşimin de 10 aylık raporu var.ırsi herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?