2009 Haziran Anneleri!!

[
iyi aksamlar kizlarrrrrr,
herkesler iyidir umarim.
kizlar ben yarin sabah 8 de hastaneye yatiyorum,
sanci takviyesi ile ceylinimi ins kolarima alcammmmm.
neolur bana dua edin, cok cekmeden alayim yavrumu kucama .
dr dedigine göre bazen acilma hemen olmuyormus 3-5 gün sanci cece ceke bekliyormusun.
rabbim korusunnnnn.
icimde degisik bi hüzün var nedense,
yarin regaip kandili dua kapilarinin acik oldugu bir gün dualarinisi bekliyorum.
ben hastaneden cikana kadar herkes dogurmus olur büyük bi ihtimal .
burda 1 hafta kaliniyoda.
arkadaslar hepimize hayirli ve saglikli dogumlar.
bebeklerine kavusan ve kavusacak olan tüm annisler,
allah meleklerimisi daima korusun , anne ve babalariyla birlikde uzun saglikli ömürleri olsun..

hepiniz hakkinizi helal edin arkadaslarrrr.
hersey gönlümüsce olur ins......
en yakin zamanda inssssssssssss görüsmek üzerea.s.:1hug:[/QUOTE]

[/QUOTE]

Canımmm dualarım seninle,allaha emanet ol sağlıkla kucağına al miniğiniiiii

[/QUOTE]

dualarımız seninle canım allah a emanet ol tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah rahat sağlıklı ve kolay bi doğum geçirmen dileğiyle öpüldün

herkese günaydın,ben hala bklıyorum.doktor en geç p.tesi alacak sezeryanla eğer normal doğum başlamazsa.ceemre normal mi yapmıştı hatırlıyo musunuz? o da benım gibi günü geçmiş beklıyodu

selam güzel anneler nasılsınız? her bebeğin huyu farklı ,biz ilk hafta mama verdik ne gaz ne uykusuzluk çok rahattık kabız falan da olmadı ne zaman anne sütüne başladı gaz başladı.dr. bitkisel bi ilaç vermişti ama işe yaramadı sab simplex diye bi ilaç aldık almanyadan geliyomuş izinsiz satılıyor ama iyi geldi gibi yine inliyo ıkınıyo ama biraz daha azaldı.
meme uçları için lansinosh çok iyi daha önce de yazmıştım kullanın bence.

bende burdayım zeze; benim hala sancım yok doktorumu arıycam artık.yarın son dedi zaten.en geç cmt günü sezeryan olurum heralde...normal istedim ama olmuo napalım...fisfisfis

canm hayirlisi olsun...
dr bana olmadi 42 ye kadar beklersin suni sanci veririz dedi...
aslinda ne kadar gec gelse o kadar iyi benim icin
vucudumda yeterli antikor olmadigi icin bebek kucuk dogsaydi savasamazdi...
hayirlisi olsun dedik..demekki hayirlisi boyleymis
yani icimizde kaldikca dahada buyuyorlar..bide benimki normal olacak tek korktugum 42 ye kalip 4 kiloyu gecmesi...

sen daha vaktını bıle doldurmadın ki,dur bakalım:) bu arada dunki ölçümde 4250 çıktı benım kız,ama hata payı var,bu kıloda olduğuna emın olsam normal yaptırmam dedi.

benim de bi meme ucum içe dönüktü silikon kullandım çok rahat ama o da gaz yapıyo bebek hava yutuyo çünkü,ama endişelenmeyin benimki biraz büyüdü heralde çünkü artık silikonsuz memeyi tutabiliyo sizinkilerde tutmayı öğrenir daha.
bizde de o sivilcelerden çıktı kafasında bile dolu dr. a sorduk normal dedi

sen daha vaktını bıle doldurmadın ki,dur bakalım:) bu arada dunki ölçümde 4250 çıktı benım kız,ama hata payı var,bu kıloda olduğuna emın olsam normal yaptırmam dedi.

2 gun kaldi vaktimin dolmasina..
sende daha iki gun gecikmissin sende dur sole kenardakaydirigubbakcemile3
evet olcumlerde hata payi cok yuksekmis
zaten son kontlmde olcmedi bile dr3 gecmis coktan dedi
hepimiz icin hayirlisi olsun diyelim
gobegimin derisi acimasa halimden memnunum ama cok acio:çok üzgünüm:

sen kaçıncı gunundesın ki?

cnm ben şuan tam 40 haftalığım.doktorum 27 hazirana kadar sancın gelmezse gel demişti.bende tık yok walla.ne ağrı ne sancı.hala geziyorum.5 dakika oturmuyorum.bebeğin hareketlerindede pek değişiklik yok hala kıpır kıpır.normal istiodum.bakalım yarın arıycam cmt gidicem ne olacak...

ewt kilosuda önemli normal doğum için..inşallah sancımız gelirde normal doğum yaparız şu suni sancıya gerek kalmaz..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.biraz daha sabır...kandil günü dua edelimde kabul olur inş.bu arada kandilinde mübarek olsun...bakalım bizimkinin muhtemel doğum tarihi bugün gözüküo.ama bende tık yok...hihoyyyt

nıye böyle yapıyo bu bebişler yaa,benım kıde aynı senın gibi.gerçi ben de 9 ay 10 gun bitmiş ustune 15 gun geçti anca suni sancıyla doğdun dıyo annem.kızım da bana çekmiş galiba.eşimin de 10 aylık raporu var.ırsi herhalde:)

benimde aynı durum cnm.babamız 10 aylıkmış.kaydirigubbakcemile3

beklioruz bakalım yarına kadar sabır,gelmezse zorla

artık iice sıkıldım suni sancıyla falan uğraşamam cesaretim yok açıkcası.eğer biraz açılma varsa belkii.doktora bağlı bakalım.ama bi an önce doğurmak istiorum çünkü sıkıldım...sen ne düşünüosun?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…