2009 Haziran Anneleri!!

Emelcim tesekkür ederim canim opuyorumnanaktan

Dogum yapan tüm arkadaslari kutlarim...Darisi geri de kalan sevgili arkadaslarimiza insallah hayirlisiyla...

kaydirigubbakcemile3

ya kızlar , bebişim uyudu , ben yalnız bakıyorum oğluma biliyorsnuz , çok bunaldım , duşa girmek isityorum ama korkuyorum
uyanır ağlar yada bişey olur diye, 40 çıkmadanda gece yıkanılmaz diyorlarya , yani eşimi beklesem gece olcak (

Yok canim olur mu?pazar günü . bugün hastaneden ciktim...:))
önemli birsey oldugundan degil...Almanya da böyle uzun kaliniyor.Ama degdi cok güzeldi hersey hastane de...

aa nidacım sende mi doğum yaptın.. ay çok sevindim canım.. gözünaydın olsun.. Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin inş..

biz bugun evimize geldik kızım çok güzel bembeyaz vee annesim gibi maviş doyamıyorum koklama ikimizde cok iyiyiz 3klo750gr 51cm

[/QUOTE]

hadi canım Rabbim yar ve yardımcın olsun.. dualrımız seninle.. sağlıkla kucağına al inşşş..
kızlar bende dogurdum 19 hazıranda bebegım 4 kılo dogdu masallah pek gıremıorum ınternete bebegıne kavusanlar gozlerı aydın allah herkese yasatsın bu duyguyu

gözünaydın canım.. maşh sana bebeğine..

havvacım nasıl oldunuz zeynep hn nasıllar

ayrıca diğer havva da online arda bebek nasıl iyiler mi

iyiyiz sibelcimçok şükür ama benim gögüslerim çok acıyo napcam biri kanıyo bazen
dün gece 11 de bi başladı mızıldanmaya 3 de zar zoruyuttuk
elifimiz nasıl kocaman olmuştur maşallah

bizde bugün dr a gittk zeynebim 150 gram almış 6 günde ve dün göbüşümüz düştü bizim dr bile şaşırdı.bukadar çabuk olmasına.2 gün sonra yıkayın dedi bizim de badajımız açıldı.
benim dişlerim sızlıyo dişlerim mi dökülcek acaba

canlarım cok özlüyorum si cok merak ediyorum
ama kızdan vakit bulup giremiyorum.
daha dogurmayan kaldımı hadi artık haziran bitti
sizlerde bir an önce koklayın bebişleriopuyorumnanaktan

kızlar hepinizi çok özledim ve eski günleri.uzun süredir giremiyordum kayınvalidemde kalıyorum benmde bil.sorun var.ama aklım hep sizlerdeydi.biz bebişimle iyiyiz çok şükür.doğum hikayemi paylaştım okursunuz.ben önceki sayfaları okuyamadım doğum yapmış herkesi tebrik ediyorum.

slm kızlar bebıslerden fırsat bulup gıremıyoruz bır türlü tum doguran arkadasları tebrık edıyorum.meleklerınızı rabbım korusun ınsallah.
ayrıca kandılınızı kutlar yavrularınızla saglıklı huzurlu mutlu günler dılıyorum rabbımden.

havvacım nasıl oldunuz zeynep hn nasıllar

ayrıca diğer havva da online arda bebek nasıl iyiler mi
canım arada bir onlayn olabiliyorum işte bu bile bi nimet artık bizim için.hiç şikayetçi deilim halimden çok şükür iyiyiz tatlım minik yaramazın nasıl
Amin canim tesekkür ederim...opuyorumnanaktan

Aysecim gözün aydin allah anali babali büyütsün ...opuyorumnanaktan

nidacım gözün aydın tatlım . sende katıldın yani annelik kervanına . darısı bekleyenlerin başına
ayşecikte dogurmuş nihayet degmişte bekledigine maşallah küçük prensesimize nerdeyse 4 kiloyu bulacakmış minik

aynen bende arada bi gelip okuyup kaçıyorum yaramazım müsade etmiyo
özlem benim çağatay tam kene teysesi memişlerden ayrılmıyo emmese bile orda kalmak istiyo
kendimi emzik gibi hissediyorumm
kıslar oğluşumun sünnet derisi dardı
çocuk cerrahisinden bi dr eliyle biraz yırtıp açtı
bi de yumurtalıklarında su fıtığı varmış 3 ayda 1 kontrol olcakmış ondan

veeee annem gitti bugün beni tek bıraktı artık bakacağımdan emin offf
hem ev hem bebek nasıl olcak bilmem korkmuyom desem yalan olur
evde bi sıcak yanıyoz oğluşumla
çıkarttım üstünü bi bodyle duruyo
sizleri çok özlüyorum aklım hep sizde ama napalım bıdıklar en az 1 ay daha müsade etmicekler bizee

nidacım canım gözün aydın canımcım normal doğurmana çok sevindim darısı özlemimin başına
ayşecim yerim senin pamuk prensesini maşallah

semaaaaaaa nerelerdesın kız sen sopam nerde benım klava: klava: kız sen benım tellerıme neden cvp vermıyon bakım? cagatayınada masallah annesı sütasların tadına vardı demek bırakmak ıstemıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…