zezem maşallah göbeginede bebeginede canım gözümüze sokar gibi oldu bu imrendimm vallahi sana tadını çıkar tatlım hamilelik özleniyo valla ben şimdiden özlemeye başladım heeeeee
özlemmmm
ne tatlı olmuşsun canımcım benimmm
maşallah armine ve sanavereliniortakalkisalkisalkis
sibell ben anasına bakıp istedim kızımı dünürüm de pek iidir pek güzeldir sülemesi ayıpopuyorumnanaktan
Canlarım günaydın, napıorsunuz ? ben çok sık uğrayamıyorum malum bizim oğlan durmuyor , yalnız olunca bide neye bakçağımı şaşırıyorum evde
Defne ne kadar şekermiş öyle kırk bir kere maşallah kuzuya,
Birden kız isteğim depreşti :)) ikinci için çok erken dimi kızlar :))
Özlemcim sanada maşallah hiç kilo almadınmı sen kız , inceciksin
slm herkesee biz bugün iremimle yarı kırkımızı çıkardıkkk
gezmemizide yaptık geldikkkkk
şimdi uyuyorrr...
defne ye maşallah narencimm
özlemcimmm çokkkkkkkkkkkkkk amaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkk şekersinizzzzzzz armin bebekleeeeeeeeeeee
birden hamişliği özledim vallahi
tskler kizlar....
oglumla tek vucut geziyoruz hala gidip ona bi kac cici aldim..belki bu sayede gelir dedimnaniknanik
hic belirtim yok yine son 1 gunum kaldi bakalim...
sanirim en son ben anne olcam topikte..kizlar sezeryan karari almislar...
hayirlisi olsun diyim...
hepinizin bebislerine abla abi der oglum artikdelikafadulden
canlarım benim hemen 2dakka bişeler yazıp çıkim dedim ben hiç vakit bulamıyorum hiçbişey için kafayı sıyırmak üzereyim bilgisayarda masa üstü olunca buraya gelip oturamıyorum herzaman bizim ihsoş bey deli ediyor beni deli sinirlerim tepeme çıkıyor gece toplasanız 1saat ancak uyumuşumdur bide yarın sınava girecem neyime güveniyosam bu halde nasıl girilir sınava bilemiyorum valla iyice stres oldum öylesine girip çıkcam işte bakalım başka yolu yok sütümde yetmiyor zaten sinir oluyorum ikidebir mama takviyesi herşeyi içiyorum azıcık süt çocuk doymuyor valla kafayı yicem yaa ne zormuş valla yaa ama ihsoşun suratına bakınca hemen yelkenler suya iniyor tabiii:kedi: buarada herkes doğurmuş bacım yaaaa sayamıyorum yani artık girmeyeli çok olmuş bütün doğuran annişlere gözünüzaydııınn diyorumm Allahım hayırlı uzun ömürler versin inşallah meleklerinize canlarım benim ben malum giremiyorum nete kusurabakmayın emi minikkuşlarım herkese tektek hayırlı olsun diyemiyorum oyüzden
Geçmiş olsun canım.
Kızlar ben 23.06.2009 saat 19:00 da duru ece adında 3500 gr ağırlığında ve 50 cm boyunda bir prensese kavuştum.Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.Sezaryenle doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?