Özlemcim sağlıla al bebişini kucağına en kısa zamanda inşallahhh
Özlemcim aklim sende kaldi canim...
Sabah mesaj da yoktu ,neyse yakindir canim..
Hayirlisiyla gelsin Arminimiz artik..
artık topik ısıızaşlmış..ee kolay değil her bebek kendine özgü. ancak onlar alıyor vakitlerimzi.. hadi bir sen kaldın galiba özlemcim darısı başına inşş.
kızlarrrr
nezaketten mesaj geldi çağataydan fırsatı ancak buldum
ceylinim dün akşam 7:18 de 3250 ve 52cm olarak dünyaya geldi
normal doğum 14 saat sürdü ama değdi
gözümüz aydın kızlarrrrr
bi ceylin daha geldiii
nezaketçim gözün aydın canım benimmmm
aman özlemcim karnında dursun daha ii vallahi
slm kızlaaar amanınnn nerdeyse herkes dogurmusss ne güzel.özlemcıım armın ınatcı cıktı temmuz bebısı olacak sanırım.hayırlısıyla alırsın ınsallah kucagına.dogum yapan dıger annelerıde tebrık edıyorum.
pınaaar senın yaramazdamı cok kusuyor reflü oldugu kesınmı cznım dr götürdünüzmü? kızımda cok kusuyor ne yapacagımı sasırdım.kusunca burnundan bıle cıkarıyor nasıl gececek offff
çok zor oluyor vallahiii canım benim kinnde huyu iice değiştiiisadetçim benim kzı her gece öyle.. gece 1 130 da uynaıyor sat kurmuş gibi .8sabah ezana kadar ayakatayız.. mahvoluyorum artık. aptal gibiyim(
merhaba kızlar anca girebildim yeni uyudu zeynep hanım asker etti ya emir komuta onda.
özlemcm yüzdün yüzdün kuyuğuna geldin az kalmış seni tembuz annesi yapcak kararlı.saglıklı olsunda geç gelsin önemli değil.
ölüyorum göğüs acısından yok mu şifası yaaaaaaaaaaaaaaaaa emzirirken gözümden yaş geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?