hadi artık inş. sıra sende özlemcim sende kavuş oğlusunakizlar karnimda asiri kasilma,sertlesme var..
nefesimi kesiyor ara ara...
kizlar karnimda asiri kasilma,sertlesme var..
nefesimi kesiyor ara ara...
sağol cnm sennde gözün aydınnnnSemacım ve Saadetcim sizin de gözleriniz aydın, yarı kırkını yapıp gezmeye bile gitmisiniz masallah
benim kızım uyumadıgı zamanlarda huysuz oldugu icin ben bir yere gidemiyorum ama insallah bugun bizim de 40 mız cikıyor biz de gidicez gezmeye
allah analı babalı büyütsün cnmmGeçmiş olsun canım.
Kızlar ben 23.06.2009 saat 19:00 da duru ece adında 3500 gr ağırlığında ve 50 cm boyunda bir prensese kavuştum.Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.Sezaryenle doğum yaptım
burdayim daha cok fenayim ama...
dogum baslangicimi anlamiyorum
saat tutuyoruz
günaydın kızlarr.
geçmiş olsun özlemcim, senin oğluş çok sabırlı çıktı maşallah, inşallah doğunca da sabırlı olur üzmez seni.
benim kızın gözlerini açtı mı ağzının boş kalmasına hiç tahammülü yoık, kendime bi de sap taksam tam emzik olucam vallaaa:)))
herkesler iyidir inşallah, biz kızımla iyiyiz ama hiç bişeye fırsat bırakmıyo yaramaz.Ama rabbim herkese nasip etsin böyle tatlı yaramaslardan inşşş.
kızlar ben bugün saat 4 gibi doğuma giriyorum,kızımın suyu çok azalmış rıske gırmeyelım dedi dr.haberiniz olsun.özlem darısı başına inşallah.hakkınız helal edin...
selam herkese , özlem kesin bugün doğurmuştur diye içime bi his doğdu ama maalesef burdasın hala canım.gabbana hayırlı doğumlar sana da.ya annelik ne zor ya akşam kızımız hiç durmadı gaz sancısı değildi bu sefer emmek istemedi ,ağladı uyumadı falan bu sefer önemli bi sorunu mu var diye telaşlanıyo insan .nasıl büyüycek bu bebekler allahım biran önce konuşsalar da dertlerini anlatsalar bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?