2009 Haziran Anneleri!!

canim sizleri gorunce ne kadar zorlanacagimi biliyorum...anneleriniz yaninizda en azindan..ben tek olcam ama yinede dogurmak icin can atiyorum..duygularima soz gecmiyor iste...
ins en kisa zamanda duzene girer minik melekler canm..

sorma canım dediğin gibi az giydiroz hapşırınca ayy üşdmü diyos.. kalın giyisiroyz terlicekmi diyos.. hayırlısıyla büyüseler.. ben dikkat etmedim sıckalığına bir kere ölçtim geçenelde ateini 37 idi..hemen üstünü incelttim.. şimdi badyle yatıyor hep.. cam falanda açmıoz..

Armağancımmm işte ırem hanımın da genelde 37 oluoo doktor en fazla 37.5 olduğundaa ve düşmezse getirin doktoraaa
dedii aklında olsun cnmmm
canımm iremin bulunmadığıı odalardan birini açıozzz canım cam yada balkon kapısı
başka bi yerle ceyran yaptırma yeter

evet hastanede bizede demişlerdi 37,5 geçmesin diye.. şimdilk iyi deiğim gibi kalın giydirmyiorum.. aslında çocuk üşümekten hasta olmaz.. terleyip rüzgar alırsa üşütür esas.. bizimde yatak odamız hariç heryer açık.. şimdilik öyle idare ediyoruz bizde..

allahtan burasi okadar sicak deil kizlar...
24 derece falan...allah yardimciniz olsun..bebislerinizide korusun..

kızlar elif te kabızlık başladı 48 saat oldu kaka yapmadığı fitil ile müdehalede bulunduk
berbat haldeyiz kızarıp bozarıyo sanki bir yeri kesilmiş gibi ağlıyo yavrum
fitil işe yaradı ama alıoşkanlık yapıyormuş dr 72 saat kaka yapmazsa kullan tekrar dedi
şimdi 36 saat oldu sızlanmaları başladı
mamadan şüphelendim ama dr un dediğine göre mama yaramazsa daha fazla kaka yaparmış
şaşkın haldeyim ne yapacağımı şaşırdım
haliyle ne gece ne gündüz uyku var bizde

yaa kızlar bu kabızlık, gaz sorunları bebişin günü ilerledikçe daha da artıyo heralde, sizi okudukça benim gözüm korktu.
inşallah, sağ salim atlatırız şu ilk ayları

güzelim aynı problem 1 haftadır bizde de var, ilk olarak ben de gliserin fitil verdim, iyi geldi,daha sonra 5 gün bekledim fitil alışkanlık yapmasın diye, 5.ci gün verdim yine yaptı, bugun 2. gunu kaka yapmamasının bugun de fitil verdim ama yapmadı, ne yapacagımı sasırdım, kızım acayip rahatsız
anne kabızsa bebege de gecer diyorlar, ama ben de yok, evet biraz zor cıkıyorum ama sonucta kabızlık yok ben de, komposto içmekten ve kayısı yemekten gına geldi bana
ama doktor tanıdıgım var, kızının mamasını degiştirdi kabızlık yaptı diye

şimdi bir forumda forumda okudum
kayısı,incir,keten tohumu yemek ve sabah-akşam kayısı ompostosu içmek bebekteki kabızlığı gideriyormus, bir de bebegin anusunda zorlamadan dolayı çatlaklar varsa bebek yapmazmıs
doktor bunun için bana iki krem verdi, isimleri dermotrosyd ve uzerine oksitin, iyi geldi, hemen duzeltti
bugun de sıcak suya oturtucam kızımı bakalım nolcak

sanırım hepimizin bebeginde aynı problemler var..benim kızımında çok sancısı var çok az yatıyo..bazen 6 saat yatmadıgı oluyo..bende kızıma huysuz diyodum ama sizleri okudum herkeste aynı sorun varmış

ay canım yaa ne zor bişidir bu kabızlık. bizde yok ama olcek sanırım.. biraz katılamaya baladı kakası.eskisi gibi de çok yapmıyo.. kızarıyor bozaruyor..ıkınrıken kusuyıor sonrada.. offoff çok zor yaa.. Allh yardımıcımız olsun ne diyimki(

Kızlar batuşumda kakasını yapamamıştı kuzenimin tavsiyesi ile kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdük makadına rahatladı patır patır yaptı belki faydası olur sizede diye paylaşmak istedimmm

slm taze annişler ve daha hamişler sağlıkla büyütün bebişleri size bir şey sorucam ben temmuz annesiyim 37 haftadayım şehir değiştirdiğim için doktor ve hastanede değiştirmek zorunda kaldım yarın ilk defa bir kaç hastane ile görüşecem ve muhtelemen de ulrtasona fln girecem sezeryan olcam daha evelki doğumum öle çünkü peki bana çatı muayinesi fln yaparlarmı hazırlıklı gideyim şimdiden teşlkelr

kizlar ben hastaneden geliyorum...
hislerime dayanarak dr gittim..nstye bagladilar 5 dkda bir sancim cikti ama ben hissetmiyordum halada hissetmiyorum..
muayene ettiler 2 cm acilmam varmis
eve gidiyim bi saat sonra gelirim dedim
simdi evdeyim 1 saat sonra tekrar gidicem
dualarinizi eksik etmeyin..hepinizi opuyorum byeee

canım sende dogurursun inşallah cok özledin bebişini al artık kucagına.

merhaba annişler herkezde gaz ve kabızlık sorunu var ne zor benim kızımda zor çıkarıyo gazını ıkına ıkına ALLAH hepimize kolaylık versin

ayy özlemcim dualarım seninle canım kavusuyosun oğluna sonundaaa
mutlu sona saatler kaldı desene...
had canım kurtul son haziran meleğimizde katılsın aramızaaa...

Özlemcim canım arkadaşım dularım seninle sağlıkla al Arminimizi kucağına bir avazda kurtul inşallahhhhh

özlemcim hayırlısıyla kurtul
inşallah istediğin gibi normal ve sorunsuz bir doğum yaşarsın
dualarımız seninle ..............

kizlar tekkrar eve geldim...
hepiniz uyuyorsunuz ama yazayim ben
sancilar nst de duzenli 5 dk arayla ama acilma hala 2 cmdi sabahida bulabilir diyince tekrar eve geldim..
hastanede yatmak istemiyorum..nasil olsa sancilarida hissetmiyorum
gece fena olursam gidicem tekrar..

kızlar herkese selam, sonunda bende doğurdum. cumartesi öğleden sonra normal doğumla oğluşum 3.550 gr 50 cm boyunda doğdu. Şuanda evimizdeyiz. Bütün haziran bebişlerini öpüyoruz.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…