- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
canim sizleri gorunce ne kadar zorlanacagimi biliyorum...anneleriniz yaninizda en azindan..ben tek olcam ama yinede dogurmak icin can atiyorum..duygularima soz gecmiyor iste...
ins en kisa zamanda duzene girer minik melekler canm..
armağancımm
bizde dün yeni gydirdik zıbınını
sadece kısa kollu
içinde bi atlet ve bez o kadarrr.bide ayağında çorap
ateşlennce korktukkk
insan ne gydirceğinide şaşırıooo
çıplak gydirince acaba hasta olurmu üşütürmükii diedeee korkuommm
sıcaklarda pisss...
senn bebeiş de kaka yaparken teni sıcaklaşıomu kızarıp bozarırken yani
özlemcimm ailen yada k. valdenler gelmicek miii
armin içinnn
zor olurr canım tek başınaaa
ailenn fayasııı oluooo baya
güzelim aynı problem 1 haftadır bizde de var, ilk olarak ben de gliserin fitil verdim, iyi geldi,daha sonra 5 gün bekledim fitil alışkanlık yapmasın diye, 5.ci gün verdim yine yaptı, bugun 2. gunu kaka yapmamasının bugun de fitil verdim ama yapmadı, ne yapacagımı sasırdım, kızım acayip rahatsızkızlar elif te kabızlık başladı 48 saat oldu kaka yapmadığı fitil ile müdehalede bulunduk
berbat haldeyiz kızarıp bozarıyo sanki bir yeri kesilmiş gibi ağlıyo yavrum
fitil işe yaradı ama alıoşkanlık yapıyormuş dr 72 saat kaka yapmazsa kullan tekrar dedi
şimdi 36 saat oldu sızlanmaları başladı
mamadan şüphelendim ama dr un dediğine göre mama yaramazsa daha fazla kaka yaparmış
şaşkın haldeyim ne yapacağımı şaşırdım
haliyle ne gece ne gündüz uyku var bizde
kızlar elif te kabızlık başladı 48 saat oldu kaka yapmadığı fitil ile müdehalede bulunduk
berbat haldeyiz kızarıp bozarıyo sanki bir yeri kesilmiş gibi ağlıyo yavrum
fitil işe yaradı ama alıoşkanlık yapıyormuş dr 72 saat kaka yapmazsa kullan tekrar dedi
şimdi 36 saat oldu sızlanmaları başladı
mamadan şüphelendim ama dr un dediğine göre mama yaramazsa daha fazla kaka yaparmış
şaşkın haldeyim ne yapacağımı şaşırdım
haliyle ne gece ne gündüz uyku var bizde
kizlar ben hastaneden geliyorum...
hislerime dayanarak dr gittim..nstye bagladilar 5 dkda bir sancim cikti ama ben hissetmiyordum halada hissetmiyorum..
muayene ettiler 2 cm acilmam varmis
eve gidiyim bi saat sonra gelirim dedim
simdi evdeyim 1 saat sonra tekrar gidicem
dualarinizi eksik etmeyin..hepinizi opuyorum byeee
Özlemcim canım arkadaşım dularım seninle sağlıkla al Arminimizi kucağına bir avazda kurtul inşallahhhhhkizlar ben hastaneden geliyorum...hislerime dayanarak dr gittim..nstye* bagladilar 5 dkda bir sancim cikti ama ben hissetmiyordum halada hissetmiyorum..muayene ettiler 2 cm acilmam varmiseve gidiyim bi saat sonra gelirim dedimsimdi evdeyim* 1 saat sonra tekrar gidicemdualarinizi eksik etmeyin..hepinizi opuyorum byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?