canım benim kızda öyle malesefmerhaba kızlar benim kız dün geceden beri doğru düzgün emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ne yapcam bilmem sonrada hiç durmuyo hep ağlıyo gazınıda çıkartıyo ama niye böyle yapıyo bi bilsem haftaya dr a gidicem o zaman sorucam niye böyle yapıyo diye insan o kadar kötü oluyoki oturup ağlayasım geliyo valla o öyle yaptıkça bi çığlık koparıyo sonra durmadan ağlıyo inşallah düzelir yaa he bide kızımın fotolarını albümüme ekledim haberiniz ola yarında mevlüt okutturucaz kızıma gelen cicişlerini eklerim neyse sizde durum nasıl bebişler nasıl
semoscum allah yardimcin olsun canm..ins duzelir 3 gun sonra..
slm kizlarr
herkesin bi problemi var bebeklerle
benimkide hep uyuyor..
uyansada sevsek koklasak diye bekliyoruz..sevmeyi koklamayida gectik sutunu icse oda yeter...
neyse ben kaciyim uyandirip alti temizlencek optum hepinizi
merhaba kızlar benim kız dün geceden beri doğru düzgün emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ne yapcam bilmem sonrada hiç durmuyo hep ağlıyo gazınıda çıkartıyo ama niye böyle yapıyo bi bilsem haftaya dr a gidicem o zaman sorucam niye böyle yapıyo diye insan o kadar kötü oluyoki oturup ağlayasım geliyo valla o öyle yaptıkça bi çığlık koparıyo sonra durmadan ağlıyo inşallah düzelir yaa he bide kızımın fotolarını albümüme ekledim haberiniz ola yarında mevlüt okutturucaz kızıma gelen cicişlerini eklerim neyse sizde durum nasıl bebişler nasıl
ne sanslısın gülçin benm yanımda kimsecikler yok inan yemek yemeye fırsatım yok gecem gündüzüme karıştı((
merhaba kızlar benim kız dün geceden beri doğru düzgün emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ne yapcam bilmem sonrada hiç durmuyo hep ağlıyo gazınıda çıkartıyo ama niye böyle yapıyo bi bilsem haftaya dr a gidicem o zaman sorucam niye böyle yapıyo diye insan o kadar kötü oluyoki oturup ağlayasım geliyo valla o öyle yaptıkça bi çığlık koparıyo sonra durmadan ağlıyo inşallah düzelir yaa he bide kızımın fotolarını albümüme ekledim haberiniz ola yarında mevlüt okutturucaz kızıma gelen cicişlerini eklerim neyse sizde durum nasıl bebişler nasıl
semacım keşke yanında biri olsa ailendennn bi müddet daha zor oluo çünkü ben annemlerdeym die rahatımm
zezem maş. armine akıllı bıdıkkk
dilini ısırda nazar değmesinnn
cemra ağzı pamucakolduysa emmmez ağız ağrısından haberin olsun
maşh canım. inş sonradan değişmez huyu suyu..
evet bugünkü yorgunluğun ve stresinn neticesi sütüm azaldı oğlum ilk defa alçlıktan ağladı bende dr unu arayıp mama verdim
şimdi uyudu
o ağladı ben ağladım mama verirken içim cız etti kendimi çok işe yaramaz ve başarısız hissettim
toparlanıp süt gelene kadar silikon kaşıkla mama vericem önce memeye tutucam sonra doymazsa mama
dua edin kuzum çok küçük sütümüz gelsin
çok dua ediyorum ama benimki yorgunluktan ben bunu anladım
çok dikkat edin eğer dinlenemezseniz süt azalırr
inşallah gece gelmiş olucak nazlı sütüm benimm
ben çişe bile vakit bulamıyom hiç uyumadı bugün banyodansonra uyudu ama açlıktan ağlayarak uyandı kuzum
inşallah bu gece bol sütlü ve sakin geçicek mama macerası bu kadarla kalıcak
ah semoşum yaa bende dünden beri aynı dertteyim.. dün geçen haftadan sağdım 50 cc lik bir sütüm vardı donduruucuda.. en sonnda onu vrdim kızıma..evet bugünkü yorgunluğun ve stresinn neticesi sütüm azaldı oğlum ilk defa alçlıktan ağladı bende dr unu arayıp mama verdim
şimdi uyudu
o ağladı ben ağladım mama verirken içim cız etti kendimi çok işe yaramaz ve başarısız hissettim
toparlanıp süt gelene kadar silikon kaşıkla mama vericem önce memeye tutucam sonra doymazsa mama
dua edin kuzum çok küçük sütümüz gelsin
çok dua ediyorum ama benimki yorgunluktan ben bunu anladım
çok dikkat edin eğer dinlenemezseniz süt azalırr
inşallah gece gelmiş olucak nazlı sütüm benimm
ben çişe bile vakit bulamıyom hiç uyumadı bugün banyodansonra uyudu ama açlıktan ağlayarak uyandı kuzum
inşallah bu gece bol sütlü ve sakin geçicek mama macerası bu kadarla kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?