2009 Haziran Anneleri!!

semacım keşke yanında biri olsa ailendennn bi müddet daha zor oluo çünkü ben annemlerdeym die rahatımm
zezem maş. armine akıllı bıdıkkk
dilini ısırda nazar değmesinnn
cemra ağzı pamucakolduysa emmmez ağız ağrısından haberin olsun

kızlar merhaba isiliğe çözüm istiyorum hergün yıkyorum yareni ya neden oldu sıcaktanmı ki .sabahtan akşama vık vık vık alah yardımcımız olsun.annem ve akşamları eşim olmasa kafayoı yerdim vallaha allahın gücüne gitmesin ama çok zormuş bebek büyütmek.annemin 2 saat bile bakması kendime yetiriyor beni allah razı olsun vallaha

ne sanslısın gülçin benm yanımda kimsecikler yok inan yemek yemeye fırsatım yok gecem gündüzüme karıştı ((

canım benim kızda öyle malesefzor emiyor buaraarl.. birde en fazla 10 dk emiyor.. oda bazı.. çoğunca 5 dkne olucek böyle bilmyirıoum..

maşh canım. inş sonradan değişmez huyu suyu..

ayyy semoşum Allah yardımcın olsun canım.. çok zor bir bebek çağatay anladığımkadarıyla.. inş düzelir canım ya..

canım bebeğinin burnumu tıkalı acaba emmedıgıne gore..... ıstersen bı bak cnm cunku bazen olabılıomus burun tıkanıklıgı

canim benimkide ayni sorunlar vardi controle goturdum agzinda pamukcuk cikmis bak bakim bebisine agzinda beyaz beyaz kabarciklar varmi varsa bilki pamukcuk bizde agliyoruz ilaci alip emzirince uyusuyomu ne emiyo rahat rahat insallah oyle degildir canim

slm kızlar bende aynı durumdayım

ne gecem ne gündüzüm belli
yanımdada kimse yok
kızım uyumuyor
yemek bile yiyemiyorum ,hatta tuvalete gidemediğim oluyor ,banyoyu anca eşim geldikten sonra yapıyorum
o uyusa ben yine uyuyamıyorum,çünkü o uyurken ben yemek yapıyorum,evi tmizleyip yemek yiyorum ve gündüz çok çok az uyuyor

şengülçin benim kızımın yanağındada sivilceler vardı yenidoğan aknesimi ne isilikte aynı şeymi bilmiyorum ama dün eşimden travazol istedim 2kere sürdüm ve neredeyse tamamen gitti çok mutluyum

ondan önce 2krem almıştım ama onlar bi işe yaramadı ,hemde fiyatları çok fazla olmasına rağmen biri 33tl diğeri 25tlydi

travazol 10tl ve sivilcelerden kurtulduk

maşh canım. inş sonradan değişmez huyu suyu..

ins degismez kizlar...
bugunde uyudu hep massallahhh
bende manti yaptim babasiyla bana.
tam yicektik uyandi..
o kadar ugrastim ama armincim sayesinde zar zor yedik..sonra yine uyudu:1rolleyes:

ya kıslar size birşey sorucam.. benim sanki iki gündür sütüm azaldı(kıızm saat başı emmek isitoyr.. göğüslerim bşbo sanki..acaba doymuyorda ondanmıki.. eskiden gündüzleri baya uyurdu..iki gündür kuş uykusu gibi uyuyip uynıyor hemen.. çok moralim bozulyor.ne yapsamk içip yemediğim şey kalmıyor süt için.. habire kilo ekliyorum kendimeama iki gündür azaldı sankiii(oofffofffff(

evet bugünkü yorgunluğun ve stresinn neticesi sütüm azaldı oğlum ilk defa alçlıktan ağladı bende dr unu arayıp mama verdim
şimdi uyudu
o ağladı ben ağladım mama verirken içim cız etti kendimi çok işe yaramaz ve başarısız hissettim
toparlanıp süt gelene kadar silikon kaşıkla mama vericem önce memeye tutucam sonra doymazsa mama
dua edin kuzum çok küçük sütümüz gelsin
çok dua ediyorum ama benimki yorgunluktan ben bunu anladım
çok dikkat edin eğer dinlenemezseniz süt azalırr
inşallah gece gelmiş olucak nazlı sütüm benimm
ben çişe bile vakit bulamıyom hiç uyumadı bugün banyodansonra uyudu ama açlıktan ağlayarak uyandı kuzum
inşallah bu gece bol sütlü ve sakin geçicek mama macerası bu kadarla kalıcak

canim kendini suclama oncelikle...
bol bol beslenip dinlenen annelerinde sutu olmayabiliyor..
oncelikle senin yerinde olsam annem veya kayinvalidem yada kime nazin geciyorsa ondan yardim isterdim..
bebek bakarken insanin nefret ettigi kisilere bile ihtiyaci oluyor..cunku yapilacak bir suru is oluyor..
sutunde aksama sabaha gelir merak etme sakin.. a.s.

semacım sakın üzülme, bak benim sütüm hep az bugün 4 kez mama vermiş olucam, ama en azından bu imkanımız var.
armağancım, soğanla bulgur gerçekten sütü artırıyo ama tavsiye etmem, çoookk kötü gaz yapıyo biz daha yeni toparlanıyoruz. bi diyet listesi buldum gaz için ona uyucam artık
yavrum karnı rahat olunca hep gülücükler saçıp duruyo

sağolun kızlar
annem arada gelip gidiyo zaten
kayın validem çok uzakta
arkadaşlarım geliyo çok çaresiz kalınca
böle idare edicez artık napalım
sütüm muhakkak gelir allahın izniyle bi kere daha olmuştu geldi
ama bana yaşattığı bu üzüntü epeyce yeter
bu gece süt gelirse daha rahat uyuruz
hadi ben kaçtım yemek yicem malum
hepinşzş seviyorum öptüm

haklısın semacım süt cok nazlı ya hemen küsüyor :) dikkat etmek lazım uyku şarttttt
allah senn yardımcın olsun bu cagatay zor bebek hakkaten canım ya inşallah akıllanır bak defneyi vermem akıllanmazsa:))

ah semoşum yaa bende dünden beri aynı dertteyim.. dün geçen haftadan sağdım 50 cc lik bir sütüm vardı donduruucuda.. en sonnda onu vrdim kızıma..oda doymadı.. hep mızık mızık durdu.. gecede açlıktan bitap uyudu.. gecede emmedi. gece bil stüm azdıher zaman gece dolardı.. noldu bende anlamadım. çok üzlüyorum.. buıgünde az gibi .. ahhaha sütümüz otlanıyor galiba..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…