2009 Haziran Anneleri!!

narencim benimde süütm çok nazlı.. güzeldi fena değild sütüm.. iki gündür nolduysa.. ofoff.. kızmında huyu değişti.. uyku bile kuş uykusu gibi oldunolcek bilmiyorum.. banda dua edin canlarım. ebnde hiç mama vermek isitemyiroumm(

müzeyyencim kimse vermek istemez sen de makine var mı pompa yani ne kadar cıktıgını biliomusun sütünün belki yetiyordur cünkü akıp gidiyor farkedemiyor insan
ben emzirirken birinden de akıyor bardak tutuyorum boşa gitmsin die dibini dolduruyor onuda veriyorum hemen sütüm azalcak die korkuyorum

un kurabiyesi deli süt yapıo
üstüne de su için bol bol hem gaz da olmuyor hem sütü tatlandırıyormuş
ben yiyorumm maşallahı var allah nazarlardan saklasın

gerci bu süt olayı anneye cekermiş annenizin bolsa sizinde bol olurmuş
annem benim carsaflara akardı dio benmki o kadar değil ama ii sayılır allaha şükür

sütüm az demeyim sevin dio annem süt küser az derseniz dio

galiba moral acısından ii olması için dio bunu da :))

allah herkese bebeğinin doyacagı kadar süt versin
artık bol sütlü günler diyemiyorum mastitin ucundan döndüğüm için

selam güzel anneler nasılsınız
zeynebi uyuttum size bir bakayım dedim
benim kızın huyu değişti çok uyumaya başladı.3 saatte bir ben uyandırıyorum.emiyo sonra gözleri kapanıyo...uyutmamaya çalışıyorum gezdiriyorum bakınıyo nfalan.

narencim nasılsın canım 2 günden beri aveandan arıorum kapalı.halini hatrını sormak için

iyiyim havvacım valla gece gündüz karıştı benm evde tekim eşim görevde bir yandan ev topluyorum bir yandan defneyle ugrasıyorum inan cıldırcam kızzzz

aveamı deiştirdim eşimde suan turkcelle gectim sınırsız tarifeye caldır ben seni ararım haftaya oldumu öptüm zeynep ve seni son fotosunu koysana buraya bakalım fıstıgıma

ii akşamlar kızlar yağmurumu uyuttum size bakayım dedimm.kimsecikler yok galiba..

tamam canım çaldırırım
fotoyu koydum albüme canım.sende defnemizi koy da bakalım

selam kizlar, bulgurun gaz yaptigi dogru, gaz yapmamasi icin icne bol bol kimyon atin....test edildi, onaylandi

havvacım geçmiş olsun canım

semeoşum üzme kendini gelir sütün işallah kafaya takma takarsanda gelmez.

ve evet un kurabiyesi çok süt yapıyo.hergüm yiyorum

valla fatoşum bizde naparlar biliomusun kurufasülyeye nohuta pişirirken kimyon koyarlarki gaz yapmasın die malum kimyonun gaz giderici etkisi var :) haklısın canım koyarak yenilebilir ama ben yediğimde bişi olmadı defneye galiba bu nurse hayveys in mucizesi

bende un kurabiyesini pastaneden aldrıdım malum defneden fırsat bulup yapamıyorum eşimde görrevde hergün yiyorum bende cok işe yaradı anlattıgım gibi:)

defnecik uzmesin anneyi, en azindan babasi gelene kadar, biz annemle baktigimiz halde yetisemiyoruz, sen isin icinden iyi cikiyorsun narencim...
humana da bende sutu artiriyor gibime geldi, dun oglumun cok huysuz gunuydu, bir de misafir geldi, unutmusum, humana icmeyi, azaldi sanki sut...ama yorgunluktan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…