kimsecikler kalmamış yine.
kızlar ben bundan sonra bulgur ve soğana resmen tövbe ettim, varsın süt az olsun ama bugün bütün gün harab oldu yavrum ağlamaktan, en son fitil koymak zorunda kaldık, yeni uyuyabildi bebişim.benim bile karnım şişti ağrıyo, o minnoş napsın.
herkese iyi uykular tatlı rüyalar, gazsız ,ateşsiz günler diliyoruz kızımla.
bu arada didem ve havva geçmiş olsun bebişlerinize.
öptük hepinizi
geçmiş olsun canımnasılsınız kızlar ben yine giremiyorum kaçgündür yine hastalıkla uğraşıyorum kabızlık ateş boğazı tahriş olmuş yavrumun kaç tüp kan aldı salaklar morarttılar yavrumu Allahım çaresiz dert vermesin Yarabbim anne olmak çok zormuş yaa acı çekmekten başka bişey değilmiş herşeye ağlayıp duruyorum sabahlara kadar ıkınıyodu acıyla kuzum fitille yaptı ancak ama şimdide çokta normal değil bugün 1kere yaptı mesela ateşinide 2dakkaya bir kontrol ediyorum hep 37lerde 37,5 37,4 37,8 en yüksek oldu sonra indi ama heptetikteyim içim çok sıkılıyor size bir bakayım dedim dua edinde iyileşsin kuzum teyzeleri bitürlü hastanelerden çıkamadı yavrum Allah başka dert vermesin yarabbim bunada şükür tabiki hepimizin meleklerini korusun Rabbim şu riskli ayları bir atlatsaydık hayırlısıyla değilmi kızlar yaa
canım ya allh kolaylıklar versin sana.inşallah yakında kurtulucaz bu sorundandidoşum canım geçmiş olsun ihsoşum amma dertli kuzu çıktı benim çağatay gibi
anam bişe olcak diye korkuyoz ya ondan oluyo emin ol annem gözünün içine bakmayın şöle şunun işeyimi var diye diyo babası çok pipirikliii ondan oluyo hep düşünün bağırsaklarda mikrop var diye benden mikrop geçer diye yanına yaklaşmıyo bile
havva ben 26 gündür böleyim canım ne uyku ne dinlenme sakin ol emi hissediyolar ben bunu öğrendim
bi de bi ninni bul mutlu olduğunda onu söle
ağlama krizinde sessiz yumuşak bi tonla onu söle çok işe yarıyo ben emizirirken türkü sölüyom krizde de sölüyom işe yarıyo
dünürüm allah kolaylık versin sana da teksin artık allah utandırmasınn
sadoşum nasıl gidiyo memlekette işler?? irem hanım nasıllar mutlularmı ananesiyle
saol canımkimsecikler kalmamış yine.
kızlar ben bundan sonra bulgur ve soğana resmen tövbe ettim, varsın süt az olsun ama bugün bütün gün harab oldu yavrum ağlamaktan, en son fitil koymak zorunda kaldık, yeni uyuyabildi bebişim.benim bile karnım şişti ağrıyo, o minnoş napsın.
herkese iyi uykular tatlı rüyalar, gazsız ,ateşsiz günler diliyoruz kızımla.
bu arada didem ve havva geçmiş olsun bebişlerinize.
öptük hepinizi
günaydınlaar,
çarşı gaza karşı kampanyası başlatıyorum kızlaarr, bıktım bu gazdan yaa, canı yanıyo kızışımınnlmaz:
inşallah hepiniz ve de bebekleriniz iyisinizdir.
didoşum canım geçmiş olsun ihsoşum amma dertli kuzu çıktı benim çağatay gibi
anam bişe olcak diye korkuyoz ya ondan oluyo emin ol annem gözünün içine bakmayın şöle şunun işeyimi var diye diyo babası çok pipirikliii ondan oluyo hep düşünün bağırsaklarda mikrop var diye benden mikrop geçer diye yanına yaklaşmıyo bile
havva ben 26 gündür böleyim canım ne uyku ne dinlenme sakin ol emi hissediyolar ben bunu öğrendim
bi de bi ninni bul mutlu olduğunda onu söle
ağlama krizinde sessiz yumuşak bi tonla onu söle çok işe yarıyo ben emizirirken türkü sölüyom krizde de sölüyom işe yarıyo
dünürüm allah kolaylık versin sana da teksin artık allah utandırmasınn
sadoşum nasıl gidiyo memlekette işler?? irem hanım nasıllar mutlularmı ananesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?