2009 Haziran Anneleri!!

günaydınlaar,
çarşı gaza karşı kampanyası başlatıyorum kızlaarr, bıktım bu gazdan yaa, canı yanıyo kızışımınn lmaz:
inşallah hepiniz ve de bebekleriniz iyisinizdir.

narencim nurse kullanıyorum ama bu defa bulgurla soğan fena bozdu benim kızı, bu sabah son çare kalan gazlı sütte gitsin diye sağıp döktüm, o kadar fena oldu yavrum yaa, kafamçokkarıştı

caNım benım doktorum 3 aya kadar yasakladı kuru baklıyat yememi..
cunku bebeklerın gaz probllemlerı 3 aya kadar suruyo ondan sonra kendılerı
artık hareket ettıklerı ıcın gaz proboemı bıraz olsun bıtıo.
oyuzden sende ılk 3 ay kuru baklıyat yeme cnm.
daha bı suru sut arttırıcı yıyecek - ıcecek varken ,
bulgur ve soganı lıstenın sonuna at .
sana gaz yapan ne varsa yeme emın ol bebegınde gazsız olucak ve sende boylece rahat edıceksın zemuszemus

kimse bana yardımcı olmamış tickerimi degiştirmeye kimse yardımcı olmadı semada msj karşılık yazmamış herkese yazmış küstüm ben ahaaaaaaa:gitme::gitme::gitmeemir_bebek:

geçmiş olsun canım
canım ya allh kolaylıklar versin sana.inşallah yakında kurtulucaz bu sorundan
saol canım
günaydınlaar,
çarşı gaza karşı kampanyası başlatıyorum kızlaarr, bıktım bu gazdan yaa, canı yanıyo kızışımınn lmaz:
inşallah hepiniz ve de bebekleriniz iyisinizdir.

canım kampanyana sonuna kada katılıyorum
yediklerimiz yaz yapar hikayesine kesinlikle inanmıyorum .dün karpuz ve makarna yiyebildim sadece ama oglum gazdan kıvrandı resmen. daha kötü olabilirmiydi bilmiyorum artık
günaydın kızlar hepinize . bu aattede günaydın denmez ama neyse

canım kampanyana sonuna kada katılıyorum
yediklerimiz yaz yapar hikayesine kesinlikle inanmıyorum .

aynen cnım bende inanmıyorum.. çünki ben hiç dikkat etmiyorum yediklerime.. herşey yiyorum içiyorum çok şükür gaz problmmizi yok biizm. bence o çocuğun bünyesiyle alakalı bişey..

kızlar, bence yediklerimize alakası var, çünkü ben bulgurla soğanı yediğim gün yavrum çok fena oldu.
Şükür bu gün biraz daha toparladı gibi, tabi her çocuk bir olmaz ama gördüğüm kadarıyla bende gaz yapan şeyleri yersem o da gazlanıyor.

kızlar selamm.bugün yarı kırkımızı çıkardık.çok şükür.
banyomuzu yaptık..kıızım huzurla uyuyo şimdi:i..
şu gaz sorunu yaşayan anneler ,bebeklerr inşallah rahata erersiniiz çok üzücü ya
allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah yaşayamayız biz ..şuan rahatız çok şükür
eşlere gelince adamlar gayet rahat aslında baştan alıştırmak lazım..
yardım etmeleri gerekio..tek başımıza yapmadık heraldeklava:

iii canımmm
annemlerdeyiz iştee...
ii oluooo ireme bakım açısından nöbetleşe bakıyoruzzz
sanki cadı kızım 40 ını çıkarınca akıllandıı kızlarrrr
aman dilimi ısırayım maş. da deyimdeeee
inşşş böle olur urfaya dönünce zorlanırım yoksaa
irem hanımın keyfii iii dedesi ve anneannesiyle...
çağatayımız nasıll canımm seni üzmesinnn
annesiii

kızlar bende pek dikkat etmiorum yediklerime.yani genelde sulu yemek,çorba falan yiyorum.bebeğimdede gaz yok çok şükür
su çok içiorum..bulgur pilavının gaz yaptığını bilmiodum walla..geçen gün yemiştim..
soğan,çilek,kiraz,çay,baharatlı yiyecekler..bunlar gaz yapıomuşş...
ya kızlar genelde sıvı tüketin,pilav makarna biide sulu bi yemek tmm..
ama oldumu oluo iştee..,
3 4 aya kadar geçiomuş bebeklerde gaz sıkıntısı..
inşallah yaşayanlar hemen atlatır.:teselli:

yahu gece 2 den beri ayaktayız mızmız
uyumuyo
derdide yok
of ben napcam ya kucağımda dalıyo yatakta mızlıyo
ayağımda uyuyo yatakta uyanıyo ben ne ara uyucam anlamadım ki
neden böle oldu bu çocuk yaaa
fenalardayım vallahi dua edin bana da düzelsin oğlum yoksa yorgunluktan ben hasta olcam
40 ımıza 3 gün kaldı bakalım farketcekmi
herkes azıcım düzelir diyo ama ne bilim
sanki huyu bu oğlumun huysuz inatçı sinirli
of baba dede dayı hepsi öle zaten
ben bu yüzden ikizler burcu olsun istemiyodum rabbimin vardır bi bildiği

merhaba kızlar benim kız dün geceden beri doğru düzgün emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ne yapcam bilmem sonrada hiç durmuyo hep ağlıyo gazınıda çıkartıyo ama niye böyle yapıyo bi bilsem haftaya dr a gidicem o zaman sorucam niye böyle yapıyo diye insan o kadar kötü oluyoki oturup ağlayasım geliyo valla o öyle yaptıkça bi çığlık koparıyo sonra durmadan ağlıyo inşallah düzelir yaa he bide kızımın fotolarını albümüme ekledim haberiniz ola yarında mevlüt okutturucaz kızıma gelen cicişlerini eklerim neyse sizde durum nasıl bebişler nasıl

ayy ssemoşum o dert bendede var kucağımda dalıyo beşiğine koyunca gözler fal taşı gibi açılıyo 40 felan bahane 3 ayına kadar böyleler malesef 3 aydan sonra düzelecekler anne olmak çok zormuş valla ama çokda güzel geçicek hepsi ne yapalım benim kzıımda çok sinirli allahım sinirlenince kıpkırmızı oluyo valla büyüynce nasıl olucak merak ediyorum kırıp döker etrafı babası gibiklava:

neyse ben kaçtım kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın olurmu öptüm meleklerinizi

semoscum allah yardimcin olsun canm..ins duzelir 3 gun sonra..

slm kizlarr
herkesin bi problemi var bebeklerle
benimkide hep uyuyor..
uyansada sevsek koklasak diye bekliyoruz..sevmeyi koklamayida gectik sutunu icse oda yeter...
neyse ben kaciyim uyandirip alti temizlencek optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…