2009 Haziran Anneleri!!

kıslar npyonus bakim ben memleketteyim
zehra çok huysuz oldu vakit bulamıyorum gaz bizi mahvetti
2 gündürmaşallahı var eğer böyle dewam ederse sık sık gelirim
hepinizi çokkkkkkkk öpüyorummm

bu gaz sorunu herkeste var demekki valla kızlar benim bebede çok gazlı bide tısılıyo yani kadın olsa 10 tane dogururdu o tısılamayla :))) kızlar bu arada bulgur pilavı sütü arttırıyo bide logusa şerbeti sütü arttırıyo bunları deneyin bebege hiçte bi zararı yok :)) ben bulgur pilavını sevmezdim bebegim için çok sever oldum valla logusa şerbetine bayılıyom lohusa şerbeti dedigim bizim burda lapısa diyolar nişe ve mısır unu ve bekmezle yapılıyo bi nebzede tatlı gibi bişiy üstünede ceviz kırıp atıldımı muhteşem oluyo

saolasın canım ya senin oğlunda cok yakışıklı maşallah ama sema benm kızın cinsiyeti belli olmadn dünür cıkmıstı sözlü benm kız ))

kızlar bide bana yardımcı olurmusunuz acaba şu tickeri degiştirmeyi beceremiyom semaaaaaaaaa anam gene sana işim düştü gı yardımcı olamanmı bana yeni ticker hazırlarmısın oglumun resmini göndersem sana kaç günlük oldugunu takip eden ticker hazırlarmısın ben beceremiyom valla (( bana özel msj atarsan sevinirim yardımcı olun bana kızlar

saolasın canım ya senin oğlunda cok yakışıklı maşallah ama sema benm kızın cinsiyeti belli olmadn dünür cıkmıstı sözlü benm kız ))

tüh kaçırdım anam :))) sema benden hızlı çıktı bakale zemuszemus

kız güzelkız mytizkerz com a gir baby age a gir ordan hazırla hemen sagda baby age var ya sececen onu yapacan işte bunu yaptıgın gibi

aman yarabbi ne gün bu gün yahu artık ne ayaklarımda ne kollarımda derman kaldı .sabahın 9 undan beri uyumazmı bi bebek .sabahtan beri mızıldanıp duruyo allahtan srekli aglamıyo . dayanamazdım heralde allah semoşuma sabır versin .uykusunda aglıyo ogum resmen ne biçim şey bu ya 2 ayıdabi atlatsak hayırlısıyla .çok şükür dicem bu günleride gördük dicem valla . allahım bütün gazlı bebeklere yardım etsin .
dün canım burnumda tepemin tasını attırdı eşim kalkmış banaama seninde yediklerine dikkat etmenlazımmış ondan oluyomuş böyle zaten gözüm dönmüş yavrum aglıyo.sinrlerim tepeme sıçradı resmen dövücektim adamı ya .dedim ben aglamasından hoşlanıyorum . aglatmak hoşuma gidiyor el kadar bebegi
delimi ne ya bide bunaldıgım anda söylemezmi bunu defol git dedim çok rahatsız olduysan
bitin gün evde tek başına bebekle ugraşıyorum akşam geldiginde iki dakka agladı diye rahatsız oldu begefendi.neyse hatırladım gene sinirlendim bak
dün akşam bebegim ilk kez gülümsedi bana çok mutlı oldum ya . muhteşem herşeyi unutturdu bi gülücügü kurban olurum ben ogluma

nasılsınız kızlar ben yine giremiyorum kaçgündür yine hastalıkla uğraşıyorum kabızlık ateş boğazı tahriş olmuş yavrumun kaç tüp kan aldı salaklar morarttılar yavrumu Allahım çaresiz dert vermesin Yarabbim anne olmak çok zormuş yaa acı çekmekten başka bişey değilmiş herşeye ağlayıp duruyorum sabahlara kadar ıkınıyodu acıyla kuzum fitille yaptı ancak ama şimdide çokta normal değil bugün 1kere yaptı mesela ateşinide 2dakkaya bir kontrol ediyorum hep 37lerde 37,5 37,4 37,8 en yüksek oldu sonra indi ama heptetikteyim içim çok sıkılıyor size bir bakayım dedim dua edinde iyileşsin kuzum teyzeleri bitürlü hastanelerden çıkamadı yavrum Allah başka dert vermesin yarabbim bunada şükür tabiki hepimizin meleklerini korusun Rabbim şu riskli ayları bir atlatsaydık hayırlısıyla değilmi kızlar yaa

Didemcim canim cok gecmis olsun, cok üzüldüm o daha minnacik...insallah hemen düzelir ...

Havvacim erkekler böyle canim, bebegin aglamasi cinlerini oynatiyor onlarin...aldirmaaaa...

didoşum canım geçmiş olsun ihsoşum amma dertli kuzu çıktı benim çağatay gibi
anam bişe olcak diye korkuyoz ya ondan oluyo emin ol annem gözünün içine bakmayın şöle şunun işeyimi var diye diyo babası çok pipirikliii ondan oluyo hep düşünün bağırsaklarda mikrop var diye benden mikrop geçer diye yanına yaklaşmıyo bile

havva ben 26 gündür böleyim canım ne uyku ne dinlenme sakin ol emi hissediyolar ben bunu öğrendim
bi de bi ninni bul mutlu olduğunda onu söle
ağlama krizinde sessiz yumuşak bi tonla onu söle çok işe yarıyo ben emizirirken türkü sölüyom krizde de sölüyom işe yarıyo

dünürüm allah kolaylık versin sana da teksin artık allah utandırmasınn

sadoşum nasıl gidiyo memlekette işler?? irem hanım nasıllar mutlularmı ananesiyle

sizin bebekler beni sevmiyo ben gelince hep ağlıyolar heralde yawww
kimse bişecik yazmıyo
çağatay tilki uykusunda birazdan kalkıp emicek gece uykusuna geçicez artık tavuk gibi erkenden uyuyorum bi de gündüz asla uyuyamayan ben uyukluyorum sürekli beyefendiden fırsat buldukça

hala silikon uçla emiyoruz ya bırakamadık gitti alamıyo meme ucunu
küçük geliyo biraz çıktı ama
aventin meme ucu çıkartmak için aparatı varmış sipariş ettik bekliyoruz bakalım umarım işe yararda artık kurtuluruz ister istemez silikon uçdan da gazı fazla oluyo

kimsecikler kalmamış yine.
kızlar ben bundan sonra bulgur ve soğana resmen tövbe ettim, varsın süt az olsun ama bugün bütün gün harab oldu yavrum ağlamaktan, en son fitil koymak zorunda kaldık, yeni uyuyabildi bebişim.benim bile karnım şişti ağrıyo, o minnoş napsın.
herkese iyi uykular tatlı rüyalar, gazsız ,ateşsiz günler diliyoruz kızımla.
bu arada didem ve havva geçmiş olsun bebişlerinize.
öptük hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…