2009 Haziran Anneleri!!

nur geçmiş olsun canım, yanık acısı çok kötüdür bilirim, sürdüklerinin yanına bi de minoset iç istersen.
başkalarının yanında emzirmeme konusu bence de doğru hemen nazar değiyo gerçekten, tecrübeyle sabit :))
narencim paylaşımın için teşekkürler, ama bulgurla soğanın artık yanına bile yaklaşmam, iki gün bebeğim de biz de harab olduk daha yeni kendine geldi yavrum.Yalnız anasonlu karışık bitki çayı da baya işe yarıyo gibi geldi bana, gerçi hala sütüm yetmiyo kızıma malesef

kızlar selammm.morlaim çok bozuk annem 1 aydır yanımdaydı.yarın dönüyo artık izmire.mafoldumben
o kadar cnm sıkıkınki anlatamam,çok alışmıştım.yemek yapıodu,karnımızı doyuruodu,kızımla ilgilenidou.mafoldumben..
kızım 2 kere kalkıo geceleri ben ilkinde kalkmıodum sağıodum sütümü (mecburr).
annem weriodu biberonla.zaten 1 kere kullanıduk biberonu.
ikinci kalktığında sabahı buluodu 5 6 oluodu..ben kalkıdum emziriorudm.
çok ii oluodu benim için.yetiodu bana 4 5 saatlik uyku..
ama gidio artık.napıcam nasıl alışıcam.gözümde çok büyütorum:sinifsinif:
yanımda bütün gün annem wardı,arkadaş gibi..
walla şunları yazarken bile gözlerimdoluo yaa..
allah onu başımdan eksik etmesin hakkını nasıl öderim yaaaaamafoldumbenmafoldumben...
kayınvalidem burda onu çağırcam artık..gerçi 27 sinde aşımız var olunca bende gidicem izmire..
1 hafta war yani ama o 1 hafta nasıl geçicek allah hepimizin yardımcısı olsunnn...:1no2:

CANIM BıZ NAPALIM OFF OFF mafoldumben

1 HAFTADAN BAHSEDıYORSUN BEN DOĞUMDAN 10GÜN SONRA YAPAYANLIZ KALDIM HALADA ÖYLE ,

MıDEM SIRTIMA YAPIŞTI KIZIM HALA UYUMUYOR TEK ELıMLE YAZIYORUM SıZE

nasılsınız kızlar ben giremiyorum uzun zamandır.
şimdide tam oturdum başına pc nin uyandı bizim zilli

Eklentiler

• $DSC03161.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 25
CANIM BİZ NAPALIM OFF OFF mafoldumben

1 HAFTADAN BAHSEDİYORSUN BEN DOĞUMDAN 10GÜN SONRA YAPAYANLIZ KALDIM HALADA ÖYLE ,

MİDEM SIRTIMA YAPIŞTI KIZIM HALA UYUMUYOR TEK ELİMLE YAZIYORUM SİZE

cnmm haklıısn..zor bu işlerr alışıcaz artık napalımm
allah yardımcın olsunnn

bugünlerde geçer..rahata ereriz inşallahh
:teselli:

kızlar bende yanlızım 6 günlükken yanlız kaldım hemde sezaryanlıdım bi türlü dinlenipte dikişlerim iyileşmedi halenn bide 5 yaşında kızım var onunlada ilgileniyorum haliyle iş güç yemek derken gece resmen emsirirken kucağımda sızıp kalıyorum

sagol canım..minoset içtim çaresiz..elimin her yeri su topladı ..mafoldumben

narencim sagol paylaşım için.kaydettim bilgisayarıma..yeşil fasülye gercekten arttırıyor.ben de tecrübe ettim bugün.cokacimcoook

sedacım bende sendenim..10.günden itibaren yalnızları oynuyorum..

zeynep masallah kuzuna..çok tatluuuu....bu haziran melekleri pek güzel..oğullarımız yaşadı..

sağolasın canım.. malesef dün gece eşim eczaneden mama alıp geldi..90 cc verdik hepsini yemedi ama 70 cc sni yedi..açılktan ağlıyormuş yavrum..çok ağladı gece..sonra da uyudu... brde yeni huy edindi.. gece emmiyor uykudan.. ancvak sabaha karşı 5 de emiyor o akdar.. oda accık. en fazla 5 dk..ofofff.. un kurabiyeside yiyiorum ben canım.. neler neler bir bilseniz..nazar olduk galiba biz

geçmiş olsun canım.. nazar hakktende var.. bende az daha sützüs kalıcaktım şimi şimd biraz düzledi.. ama genede doyuyormu bilmiyorum yavrum(((

narencim maşhh defnemize..çok tatlı maşhh.. basbelam senin bıdıkında çok şeker maşhhh..

zeynep maşallah kuzuna çok tatlı :)

nurcum valla benim kıızım bide cadıki sorma

kızlar göğsümü elle sağıyım dedim yarım saat uğraştım çıka çıka 25cc çıktımafoldumben

Zeynep maşallah kızına çok fıstıkmış,
oğlum sözlü olmasaydı isterdik kızını :)
ama benim gelinimde çok güzel, zuzumdünürümde çok iyi :))
Allah analı babalı büyütsün hepimizin evlatlarını

başbelam çok tatlı kızın, Allah nazarlardan saklasın inş. nazar olayı da çok fena yaa, hiç mi el içine çıkamıcak bu yavrular bilmiyorum (

evvett, teyzoşlar biz bugün kızımla ilk defa dışarıya çıktık, kızıma alışveriş yaptık.bi ara kaldırımda ağladı, azıcık mama verince yine uyudu, yani güzel bi gezi oldu bizim için çok şükür, maşallah diyim kendimize de bu arada :))

oh ne gzel canım.. maişşhh size. artık bundan sonra sıksık çıkarsınzı inş. bizde çarşamba kısmetse memlekete gideceğiz.. baya iyi gelicek bize inşş..

selam canım..nbrnasdılsın iremcik nasıl canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…