Nurcummm geçmiş olsunnn canımmm...
Emelcim bende oldum regl dr uma sordum normal dedi 5 gün sürdü bazı annelerde 40 çıktımı olurmuş
CANIM BİZ NAPALIM OFF OFF mafoldumben
1 HAFTADAN BAHSEDİYORSUN BEN DOĞUMDAN 10GÜN SONRA YAPAYANLIZ KALDIM HALADA ÖYLE ,
MİDEM SIRTIMA YAPIŞTI KIZIM HALA UYUMUYOR TEK ELİMLE YAZIYORUM SİZE
nur geçmiş olsun canım, yanık acısı çok kötüdür bilirim, sürdüklerinin yanına bi de minoset iç istersen.
başkalarının yanında emzirmeme konusu bence de doğru hemen nazar değiyo gerçekten, tecrübeyle sabit :))
narencim paylaşımın için teşekkürler, ama bulgurla soğanın artık yanına bile yaklaşmam, iki gün bebeğim de biz de harab olduk daha yeni kendine geldi yavrum.Yalnız anasonlu karışık bitki çayı da baya işe yarıyo gibi geldi bana, gerçi hala sütüm yetmiyo kızıma malesef
müzeyyencim kimse vermek istemez sen de makine var mı pompa yani ne kadar cıktıgını biliomusun sütünün belki yetiyordur cünkü akıp gidiyor farkedemiyor insan
ben emzirirken birinden de akıyor bardak tutuyorum boşa gitmsin die dibini dolduruyor onuda veriyorum hemensütüm azalcak die korkuyorum
un kurabiyesi deli süt yapıo
üstüne de su için bol bol hem gaz da olmuyor hem sütü tatlandırıyormuş
ben yiyorumm maşallahı var allah nazarlardan saklasın
gerci bu süt olayı anneye cekermiş annenizin bolsa sizinde bol olurmuş
annem benim carsaflara akardı dio benmki o kadar değil ama ii sayılır allaha şükür
sütüm az demeyim sevin dio annem süt küser az derseniz dio
galiba moral acısından ii olması için dio bunu da :))
allah herkese bebeğinin doyacagı kadar süt versin
artık bol sütlü günler diyemiyorum mastitin ucundan döndüğüm için
selam güzel anneler nasılsınız
zeynebi uyuttum size bir bakayım dedim
benim kızın huyu değişti çok uyumaya başladı.3 saatte bir ben uyandırıyorum.emiyo sonra gözleri kapanıyo...uyutmamaya çalışıyorum gezdiriyorum bakınıyo nfalan.
canım benim kzıd aöyleydi bir kaç gün. sonra düzeldi.. sıcaktnamı nedense mayışıyorlar galiab(yada kan şekerleri düşüyor belkide
narencim nasılsın canım 2 günden beri aveandan arıorum kapalı.halini hatrını sormak için
geçmiş olsun canım.. nazar hakktende var.. bende az daha sützüs kalıcaktım şimi şimd biraz düzledi.. ama genede doyuyormu bilmiyorum yavrumcanlarım nasılsınız?, biz iyiyiz şimdi uyudu oğlum bir size bakayım dedim,
benimde sütüm azaldı iki gündür ama nazar değdi galiba, bebek gezdirmeye gittik ben salak gibi, çok sütüm geliyor tişörtlerim ıslanıyor dedim
iki gündür azaldı(
un kurabiyesini bende deniyim bari,
narencim senin kurabiyende çok tatlı olmuş, büyüyorlar artık maşallah
oh ne gzel canım.. maişşhh size. artık bundan sonra sıksık çıkarsınzı inş. bizde çarşamba kısmetse memlekete gideceğiz.. baya iyi gelicek bize inşş..evvett, teyzoşlar biz bugün kızımla ilk defa dışarıya çıktık, kızıma alışveriş yaptık.bi ara kaldırımda ağladı, azıcık mama verince yine uyudu, yani güzel bi gezi oldu bizim için çok şükür, maşallah diyim kendimize de bu arada :))
slm herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?