2009 Haziran Anneleri!!

çok uzak kalıyorum ben burdaan ve çok üzülüyorum yaa..
bi türlü düzene sokamadım kendimi, emirkoo hiç bırakmıyo beni, inşallah eski sohbetimize döneriz..
kızlaar herkesler iyiler mi, bebişler iyiler miii, öpüyorum herkesin pamuklarını.

merhaba kızlarrr nasılsınız canlarımm biz bugün kızıma mevlüt okutturduk ama çoook yorulduk uykusuz kaldık ama değer yaptık bitti aradan çıktı kızım mevlüt elbiseleri içinde pek tatlı oldu ama malesef durmadığı için resimde çekemedim en çok da ona üzülüyorum neyse oldu bitti artık sizlerr nasılsınız bebişlerr nasıl uykusu düzene giren bebiş varmı

cemre selam canım..
benim emiriminde bugün mevlütü okundu, Allah kabul etsin ve bende yorgunluktan ölüyorum canım..
Ama çok güzel oldu, huzur buldum dualar okununca evde:))
benim bebişin uyku ile sorunu yok ama bizim derdimiz emme konusunda, saatlerce kalıyo memede..
uyuyo kalıyo yatağa koyuyorum pıt açıyo gözleri, memede uyumayı seviyo napcaz bilmiyorum...

slm kizlarr..
tek bebek bakmaya calisan herkese allah kolaylik versin...
bende ilk haftadan sonra tek sayilirim esim ve ben nobetlese devam ediyoruz..
buarada duzenli pompayla saginca(sut gelmese bile 2 saat arayla)sut artiyor bende..
pek biseyde yemiyorum ,bol su tuketiyorum..ben pompaya bagliyorum cok sagdigim icin geliyor..
arz-talep meselesi yani...bikmadan sagin kizlar..ihmal etmeye gelmiyor..
unutmadan sicak suyun altina goguslerimi tutuncada sutum artiyor..
deneyin ins sizdede ise yarar

iiz armağancım çok şükür
siz nasılsınız ufaklıkla bakalım
iyi olmaıza sevindim canım...bizde bu aralar huysuuz.. sütüm yetmiyor galiba.. biizm kızın huyu baya değişti..:(

müzeyyencim memleketin nersi uzak mı:uhm:
canım yakın bizim memlketimiz.. adapazarı sakarya hendek yani:))çok güzeldir köyümüz..
Allah kabul etsin canım mevlüdnüzü. bende unutmuştum kızıma resim çekmeyi elbisesiyle
Aylincim sizinde mevlüdnüzü Allah kabul etsin.. sorma benim kızda bu ralar mememde.. stüüm mü yemtiyor anlamadımki(

Özlemcim maşh oğluşuna yaa çok şeker..

semoşum merak ettim canım sütün nsıl geldimi???nş gelmiştir canım.. bendimki idare edereh işteee ama bunada şükür..

Slm kızlar bugün çook üzgünüm annemle aynı sokakta oturuyoruz evimiz karşılıklı hiç ayrı kalmadım şimdiye kadar ama annem bugün memlekete gitti 1ay kalacaklar ben şimdiden özledim:gitme: kaynanamda alt katımda oturuyo ufak bişey olsa annemle dertleşiyodum aynı arkadaş gibiydik çok arıyacam annemi tabi oda bizi özlemiş şimdiden sabahtan beri 3kere aradı torunuma iyi bak kendini üzme felan dedi artık dertlaşeceğim sadece siz varsınız iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim evde tek başıma bide üstüne kaynana dırdırı olunca-tatlicadiarzu-

zeynep maşallah kuzuna çok tatlı :)

nurcum valla benim kıızım bide cadıki sorma

kızlar göğsümü elle sağıyım dedim yarım saat uğraştım çıka çıka 25cc çıktımafoldumben

kız elle gögüsmü sagılır haşatını çıkaracaksın memişlerin

tskler canmcimmma.s.a.s.

Günaydın annişler bu akşam kaynanamlarda memlekete gidiyo benide götürmek istiyolar zaten aynı taraflıyız annemlerin köyüyle arasında 1saat var eğer gidersem 1hafta kalacaz 3gün annemlerde 3gün kaynanamların köyünde ama bebişim daha 25günlük acaba hasta felan olurmu sizce napıyım karar veremedim

semracım en iyisini sen bilirsin eger yalnız kalmak daha agır asıyorsa git mesafe de uzak değilse eger
hem anneni de göreceksin ne güzel :))

kızlarrr hepinizim miraç kandili kutlu olsun

allah bebeklerimize sağlıklı hayırlı ve uzun ömürler versin

sütümüz bol bebişlerimiz akıllı olsun :)

semracım en iyisini sen bilirsin eger yalnız kalmak daha agır asıyorsa git mesafe de uzak değilse eger
hem anneni de göreceksin ne güzel :))

canım yalnız kalmak sorun deilde hem memleketi özledim hemde dediğin gibi annemi görecem o yüzden istiyorum ama oğluşum hasta olur diye korkuyorum.

günaydın canlarım. hepinizin kandili mübarek olsun.
biz zor bi gece geçirdik, kabız oldu bu defa bebişim, patlıyacaktı nerdeyse, sabah annecim sağolsun uğraştı dereceyle falan yaptırdı zorla da rahatladı minişim.şu annelerin hakkı ödenmez gerçekten :ecrin_bebek:

annaaa gene kimsecikler yok topikde, inş. sizin bebişler iyidir de gezdiğiniz için uğramamışınzdır kızlar

özlemcim karar verdiniz mi
gidiomusunuz ista???

haklısın canım sağmak ii gelioo
süt miktarınaaa
inşşş hep sütümüz yavrularımıza yetcek kadar olurr
bu arada özlemcim sen ahngi biberonla veriosun
ben ireme chıcco nun gaz yapmayan biberonunu aldımmm
ama
akış hızı çok fazla old içinnn
döküoo saçıoo irem beceremiooo
eski biberona devam ediorummm
gazlansadaaa...

herkese iyi pazarlar.
adrenal inş.geçer miniğinin kabızı..benimki de 2 gündür köpüklü kaka yapıyor neden acaba ya mikrop mu kaptı ki ??:uhm:

saadetcim senin şu an kullandıgın biberon hangisi ben de 2 tane ayrı ayrı aldım çok akıttığı için kullanamadık..

nur köpüklü kaka gazlı olmasını gösterir mikrop kapsaydı sümüksü olurdu eger yeşil olursa üşüttüğünü eger içinde siyahımsı seyler varsa ya da kahverengi oda sancısı oldugunu gösterir canım senin poyraz gazlı canım galiba gecmiş olsun mümine ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…