merhaba kızlarrr nasılsınız canlarımm biz bugün kızıma mevlüt okutturduk ama çoook yorulduk uykusuz kaldık ama değer yaptık bitti aradan çıktı kızım mevlüt elbiseleri içinde pek tatlı oldu ama malesef durmadığı için resimde çekemedim en çok da ona üzülüyorum neyse oldu bitti artık sizlerr nasılsınız bebişlerr nasıl uykusu düzene giren bebiş varmı
iyi olmaıza sevindim canım...bizde bu aralar huysuuz.. sütüm yetmiyor galiba.. biizm kızın huyu baya değişti..:(iiz armağancım çok şükür
siz nasılsınız ufaklıkla bakalım
canım yakın bizim memlketimiz.. adapazarı sakarya hendek yani:))çok güzeldir köyümüz..müzeyyencim memleketin nersi uzak mı:uhm:
Allah kabul etsin canım mevlüdnüzü. bende unutmuştum kızıma resim çekmeyi elbisesiylemerhaba kızlarrr nasılsınız canlarımm biz bugün kızıma mevlüt okutturduk ama çoook yorulduk uykusuz kaldık ama değer yaptık bitti aradan çıktı kızım mevlüt elbiseleri içinde pek tatlı oldu ama malesef durmadığı için resimde çekemedim en çok da ona üzülüyorum neyse oldu bitti artık sizlerr nasılsınız bebişlerr nasıl uykusu düzene giren bebiş varmı
Aylincim sizinde mevlüdnüzü Allah kabul etsin.. sorma benim kızda bu ralar mememde.. stüüm mü yemtiyor anlamadımkicemre selam canım..
benim emiriminde bugün mevlütü okundu, Allah kabul etsin ve bende yorgunluktan ölüyorum canım..
Ama çok güzel oldu, huzur buldum dualar okununca evde:))
benim bebişin uyku ile sorunu yok ama bizim derdimiz emme konusunda, saatlerce kalıyo memede..
uyuyo kalıyo yatağa koyuyorum pıt açıyo gözleri, memede uyumayı seviyo napcaz bilmiyorum...
zeynep maşallah kuzuna çok tatlı :)
nurcum valla benim kıızım bide cadıki sorma
kızlar göğsümü elle sağıyım dedim yarım saat uğraştım çıka çıka 25cc çıktımafoldumben
iyi olmaıza sevindim canım...bizde bu aralar huysuuz.. sütüm yetmiyor galiba.. biizm kızın huyu baya değişti..:(
canım yakın bizim memlketimiz.. adapazarı sakarya hendek yani:))çok güzeldir köyümüz..
Allah kabul etsin canım mevlüdnüzü. bende unutmuştum kızıma resim çekmeyi elbisesiyle
Aylincim sizinde mevlüdnüzü Allah kabul etsin.. sorma benim kızda bu ralar mememde.. stüüm mü yemtiyor anlamadımki(
Özlemcim maşh oğluşuna yaa çok şeker..
semracım en iyisini sen bilirsin eger yalnız kalmak daha agır asıyorsa git mesafe de uzak değilse eger
hem anneni de göreceksin ne güzel :))
slm kizlarr..
tek bebek bakmaya calisan herkese allah kolaylik versin...
bende ilk haftadan sonra tek sayilirim esim ve ben nobetlese devam ediyoruz..
buarada duzenli pompayla saginca(sut gelmese bile 2 saat arayla)sut artiyor bende..
pek biseyde yemiyorum ,bol su tuketiyorum..ben pompaya bagliyorum cok sagdigim icin geliyor..
arz-talep meselesi yani...bikmadan sagin kizlar..ihmal etmeye gelmiyor..
unutmadan sicak suyun altina goguslerimi tutuncada sutum artiyor..
deneyin ins sizdede ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?