2009 Haziran Anneleri!!

saadetcim gitmiyoruz canm...
dr gidecekseniz asilarini simdi yapmaliyiz dedi kiyamadik...
riske atmayalim dedik bebisi...
ben avent kullaniyorum canm..gaz yapmayan biberon dr brown's onuda aldim ama satici kadin aventle ayni oldugunu gaz yapmama ozelliginin biberonun emzik kismindan geldigini soyledi..
alip eve geldim gercektende emme kismi ayni..
aventin baslangic setinde 1ve2 numarali biberonlar var
1 numarali biberon az akitiyor
ben 2 yi kullaniyorum cunku armin hizli icmek istiyor...
bence irem icin 1 numara cok iyi olur canim

sütü azalan arkadaslar bence bol sıvı tüketin çok işe yarıyo..benim kızımda doymuyodu doktor günde 1 defa mama ver dedi ve verdigim için içim cız etti kendimi çok kötü hisssettim ama mecbur kaldık...şimdi vermiyorum sütüm arttı günde 4-5 litre su içiyorum karnım davul gibi oluyo:)) bu arada bebegim 40 günlük oldu sizce bebek arabasına koyup gezmek için çokmu erken...

merhaba kızlar nasılsınız benim bıdık uyuyo sizinkiler ne yapıyo

saol canım seninkide kabul etsin ayy emsinde mememde kalsın onada razıyım hiç emmemesinden iyidir benimki emmek istemiyo bide ağlıyo durmuyoda çok ayılmadan yarı uykuluyken emiyo ama uyanıkken emmiyo öyle ya kucağımda uyuyo yatağına koyunca uyanıyo sallıyorum uyuyo tekrar işte böyle geçicek büyüyecekler

Allah kabul etsin canım mevlüdnüzü. bende unutmuştum kızıma resim çekmeyi elbisesiyle
saol canım yaa o kalabalıkta insanın aklınada pek gelmiyo malesef

bence gezdirmek için erken değil yaa ben 40 çıksın gezicem valla onu bekliyorum hava güzel nasıl olsa oda hava almış olur işte ama genede sen bilirsin

ben 12 gunlukken gezdirmeye basladim..
henuz hic asida olmamasina ragmen bi sorun olmadi masallah..
hawa guzel olsa hergun cikcaz ama hawala berbat burada..
bence cikabilirsin..bebege ve sana iyi gelir

merhaba cnm...iyiyiz biz oglumla ins sizde iyisinizdir..
benim minik kusumda uyuyor...dun aksam 10dan beri uyuyor bakalim ne zaman uyanacak

iyiyiz tatlımm maşallah canım oğluşuna uyusunda büyüsün işte senide uyutuyo ne güzel aman nazar değmesin bizimkinin ağlama saati yaklaşıyo 5 olunca başlıyo ağlamaya bakalım bugünde ağlıcakmı

evet narenciğim gazı çok ama çıkarma kısmını kendi başına hallediyor benim ki.duyan hayret ediyor yani çok gürültülü ve uzun uzun salıyor gazını.:sinifsinif::sinifsinif:hafif sümüksü kakası üstelik.mikrop da kapmış olabilir demek ki.

kızlar ben 20. günden beri çıkarıyorum...çıkar çıkmaz uykuya daıyor bizimki.bu aralar hafif esiyor hava..o yüzden çıkamıyoruz..çok fazla dısarda kalmadıkları sürece ve hava da güzelse birseycik olmaz.

kızlar selamm.herkesin kandili mübarek olsun..
benim kızım yeni huy edinndi galibaa.gece yatıororıom 12 gibi 2 3 giib uyanıo emio,tekrar uyuyoo..
sabah 5 6 gibi kalkıo,emziriodum altını alıorum 8 e kadar oyalanıo bi türlü uyumuo.gazı yok biliorum..
oyalanaıo sonra uyuyoo ...
bunu bir de akşam tekrarlıoo..yine akşamüstü 5 6 gibi kalkıo yine 8 9 a kadar uyumuoo..
anlamadımmm.sizce nekii buCADIARZU

bu arada bizde haftaya aşımızı olucazz..sonra izmire gidicezz kızımlaa.
bence bebeklerinizi çıkarın hava alsınlarr.dikkat ettikten sonra fazla kalmadıktan sonra allahın izniyle bişecikler olmazz.allah korusun bebeklerimiizii..
bu arada zeze bebeğine maşallahhh ne uyku ölee

leocum büdükçe huylarıda değişyior.. merak etme.. oyun isitoyrdur..bizimkide öyle uynanınca hep ilgi alaka konumak isitoyr gülüyor konuşunca aartık..Ç)

leocum büdükçe huylarıda değişyior.. merak etme.. oyun isitoyrdur..bizimkide öyle uynanınca hep ilgi alaka konumak isitoyr gülüyor konuşunca aartık..Ç)

armağancımm haklısın banaada öle geldi cnmm.konuşuorum şarkı sölüorum dinlio,
ağlamak yok huzursuzluk yokk.ama uyumuo cimcimeee
gözünün içine bakıorum uyusada bende uyusam die:))))
napalım artık beklicezz ..
acaba ne zzman şölee 12, 1 gibi uyusaaa sabah 6 7 gibi uuyansaaa
kızlar ne zman olurki böleee?**
beklicez görcez bakalımmm...
hihoyyyt

benimki 1 aylık oldu henüz çıkarmadım korkuyorum hasta olur diye 40 çıksın diye bekliyorum hem iyice toparlanmış olur acelemiz yok

sedacım ben genelde aksamüstü çıkarıyorum.o yüzden kolsuz çıt çıtlı badi ve üstüne tulum giydiriyorum..öğlen çıkacaksak hava da sıcaksa duruma göre sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…