özlemcim karar verdiniz mi
gidiomusunuz ista???
haklısın canım sağmak ii gelioo
süt miktarınaaa
inşşş hep sütümüz yavrularımıza yetcek kadar olurr
bu arada özlemcim sen ahngi biberonla veriosun
ben ireme chıcco nun gaz yapmayan biberonunu aldımmm
ama
akış hızı çok fazla old içinnn
döküoo saçıoo irem beceremiooo
eski biberona devam ediorummm
gazlansadaaa...
saol canım seninkide kabul etsin ayy emsinde mememde kalsın onada razıyım hiç emmemesinden iyidir benimki emmek istemiyo bide ağlıyo durmuyoda çok ayılmadan yarı uykuluyken emiyo ama uyanıkken emmiyo öyle ya kucağımda uyuyo yatağına koyunca uyanıyo sallıyorum uyuyo tekrar işte böyle geçicek büyüyeceklercemre selam canım..
benim emiriminde bugün mevlütü okundu, Allah kabul etsin ve bende yorgunluktan ölüyorum canım..
Ama çok güzel oldu, huzur buldum dualar okununca evde:))
benim bebişin uyku ile sorunu yok ama bizim derdimiz emme konusunda, saatlerce kalıyo memede..
uyuyo kalıyo yatağa koyuyorum pıt açıyo gözleri, memede uyumayı seviyo napcaz bilmiyorum...
Allah kabul etsin canım mevlüdnüzü. bende unutmuştum kızıma resim çekmeyi elbisesiyle
saol canım yaa o kalabalıkta insanın aklınada pek gelmiyo malesef
sütü azalan arkadaslar bence bol sıvı tüketin çok işe yarıyo..benim kızımda doymuyodu doktor günde 1 defa mama ver dedi ve verdigim için içim cız etti kendimi çok kötü hisssettim ama mecbur kaldık...şimdi vermiyorum sütüm arttı günde 4-5 litre su içiyorum karnım davul gibi oluyo:)) bu arada bebegim 40 günlük oldu sizce bebek arabasına koyup gezmek için çokmu erken...
sütü azalan arkadaslar bence bol sıvı tüketin çok işe yarıyo..benim kızımda doymuyodu doktor günde 1 defa mama ver dedi ve verdigim için içim cız etti kendimi çok kötü hisssettim ama mecbur kaldık...şimdi vermiyorum sütüm arttı günde 4-5 litre su içiyorum karnım davul gibi oluyo:)) bu arada bebegim 40 günlük oldu sizce bebek arabasına koyup gezmek için çokmu erken...
merhaba kızlar nasılsınız benim bıdık uyuyo sizinkiler ne yapıyo
merhaba cnm...iyiyiz biz oglumla ins sizde iyisinizdir..
benim minik kusumda uyuyor...dun aksam 10dan beri uyuyor bakalim ne zaman uyanacak
leocum büdükçe huylarıda değişyior.. merak etme.. oyun isitoyrdur..bizimkide öyle uynanınca hep ilgi alaka konumak isitoyr gülüyor konuşunca aartık..Ç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?