morboncuk canım kabızlık sorunu bizde de var, artık ya derece ya da fitille yapıyo, ben mama veriyorum acaba ondan mı bilmiyorum. sen mama veriyomusun?
geçmiş olsun canım ya
allah korusun melegini.ne virüsüymüş öyle.dikkat edin kendinize
ay geçmiş olsun canım
dikkat edin inşallah bende bebişime igna yapmalarına dayanamadım halası kucakladı bende odadan çıktım o aglayınca benimde aglsyasım geliyor
benim sütüm de ucu ucuna yetiyor..bazen çok azaldıgı da oluyor((ben de sütüm artsın diye yeşil mercimek yiye yiye yeşilleneceğim..yine ocakta pişiyor :))) bir de semiz otu aldım arttırıyor diye onu da deneyeyim bakalım..
masallah size mercimek yiye biliyorsanis ben bi kac kasik mercimek corbasi icdim 2 gün pirpirim anami aglatdi, benim yediklerim cok fark ediyo kizimda hemen dikkat etmesem gaz dan ortali yikiyo, ne yicemi sasirdim oyüsden acikcasi pek bisi yiyemiyorum
ya valla tam 1 saat emdi bıraktı uyudu uyandı ağladı emdi
versem yine emer
anlamadım doymuyomu yoksa ben emzikmi yaptı
kıslar bebişlerin aç olduğunu ağlama dışında nasıl anlarız
bilen varmı???
caniskom senin oglusunla benim cadimin huyu ayniymis, 24 saat mememe yapismak istiyo bende dyomuyo saniyordum ama kilosunu masallah megerse fazlasiyla aliyormus,
cidden acikdini ben kesik kesik aglayinca kendi ellini agzina alip emmeye baslayinca anliyorum, haa birde yalandan kolum bile agzina deyse deli gibi cirpiniyo agzina almak icin pirpirim...
eskiler sırtlarına bağlarmış ya bebeleri en en son öle yapcam annem dalga geçiyo bele sırtına diyooo
sen öle büyüdün sende çok yaramazdın diyo
sanırım ev işlerini ancak böle yapabiliriz
hhihi aynisini dün bende esime dedim anca öyle bas edebilirim diye ama ben saka demiyorum varyam, aslinda ciddi ciddi düsünmeye basladimmm
slm herkese bebisler ve güzell annisler ins iyidir.
ya ben bugün pirpirima rezene cayi aldim ama bitürlü icmiyo bikdim su gazindan ya cok fena.
sizler özelikle icmesi icin bisi yapdinizmi.
bide hemen hemen her emdikden sonra bolca kusuyo normalmi acaba sizikilerdede oluyormu..
eskiler sırtlarına bağlarmış ya bebeleri en en son öle yapcam annem dalga geçiyo bele sırtına diyooo
sen öle büyüdün sende çok yaramazdın diyo
sanırım ev işlerini ancak böle yapabiliriz
kızlar bebk arabasını kullanmaya başladınızmı.şuan bebişler oturtulmuyo.yatarakmı kullancaz.
merhabalar haziranın güzel meleklerinin annelri nasılsınız bizde allaha şükür iyiyiz ama kabızlıkla uğraşıyoruz kabzlık yaşıyanlar sizlerdede oluyormu merake ediyorum kızım kakasını yaparken popo deliği kocaman oluyor kendini o kadar çok zorkuyorki popo deliği yarık yarık gözüküyor sanki poposunun içi gözükyor acaba sadece bizimkimi sizlerinkindede varmı sadece bizdeyse bi dr. a göztereyim diyorum ne dersiniz zaten kakasını yaparken hep köpük köpük çok gazlı bi bebek oldu önceden böyle değildi
bende rezene ve ısırgan aldırdım eşime ama nasıl yapılacağını sormamış
suyla kaynatacakmıyım yoksa demleyecekmiyim sıcak suda ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?