2009 Haziran Anneleri!!

bide bende bi kız daha var oda ayrı bi ilgi istiyoo tozuttum iyiceee kızlar benden tavsiye bi daha çocuk düşünürseniz yaza getirmeyin doğumlarınızı ben diğer kızımı aralıkta doğum yaptım hiç bu kadar zorlanmamıştım en azından soğuk diye sarıp rarmalıyosun sıkı sıkı giydiriyosun bu ahvalar çocukalrıda fena yapıyoo:ecrin_bebek:

merhabalar haziranın güzel meleklerinin annelri nasılsınız bizde allaha şükür iyiyiz ama kabızlıkla uğraşıyoruz kabzlık yaşıyanlar sizlerdede oluyormu merake ediyorum kızım kakasını yaparken popo deliği kocaman oluyor kendini o kadar çok zorkuyorki popo deliği yarık yarık gözüküyor sanki poposunun içi gözükyor acaba sadece bizimkimi sizlerinkindede varmı sadece bizdeyse bi dr. a göztereyim diyorum ne dersiniz zaten kakasını yaparken hep köpük köpük çok gazlı bi bebek oldu önceden böyle değildi

morboncuk canım sıcak tut ayağını bacağınııı...
bzm gazlarım çok şükür acık kaldııı
kızımda kabızlık gibi bi sorun yok bnmm
corrrtttt diyeee yapıverioooo :))))
inşş düzelir canımmm
zamanlaaa
sende karpuz kiraz falan yeee
sütünden geçsinn
kızınaaa miğdesini bozup rahatca yapıversnnn inşşş

canım yeni başladı bizlede hiç yoktu bide karpuz yiyince bizim kız gazadan hiç uyumuyo karpuz bana gaz yapıyor galiba denedim karpuz yediğim günler gece bile uyuyamıyor ne yapacağımı şaşırdım

arzucum ben hametanla geçirdim başka da bişe kar etmedi

ya valla bu ara uyku yok ne oğlumda ne bende
şükür sıcaktanda gündüz uyunmuyo öle bezgin bekir dolanıyoz
az önce babasıyla yıkadık karnı doydu altı temiz öle emzikle uyuyo emzik düşünce kıyametttt
ya kabızlık değilde benim oğlan kaka yaparken hala ço kağlıyo doğum çatlağı var popoda ondanmış gaz içinsa sabaha kadar ıkınıyo rezene veriyorum gaz ilacından daha ii geliyo sankii
bu arada aventin biberonunu sonunda bulduk çok güzel çok rahat bayağı uğraşıyo emcem diye dün rezene verdim onla ooo aynen meme gibi emdi ağzına baktım
2 nosunu aldık saadetçim tavsiyesiylennn
ay hava esmese çıkardık dışarıya şimdi banyo yaptı artık imkan yok ancak ev gezmesi o da mümkün değill

ya kızlar benim eşim bebek görmeye gelcekleri erteliyo
sema tek bebek yaramaz sonra gelin diyo
kimse de ayıplamıyo
ondan o işlerle uğraşmıyorum annem burdayken gelen giden çok oldu ama gidince biz sonra diyoruz
tabi çok yakınlarsa gelmelerinde sorun yok kendin pişir kendin ye olayıı

eskiler sırtlarına bağlarmış ya bebeleri en en son öle yapcam annem dalga geçiyo bele sırtına diyooo
sen öle büyüdün sende çok yaramazdın diyo
sanırım ev işlerini ancak böle yapabiliriz

morboncuk canım kabızlık sorunu bizde de var, artık ya derece ya da fitille yapıyo, ben mama veriyorum acaba ondan mı bilmiyorum. sen mama veriyomusun?

semoş kolay gelsin, inş. şu gazlar geçer de biz de bebişlerde bi rahata erer yaa.bi gün iyi olsak acısı ertesi gün çıkıyo vallaa

merhaba annişler nasılsınız bebişlerimiz nasıl durun tahmin edeyim siz yorgunsunuz uykusuzsunuz bebişlerde iyi ama durmuyolar aynı şey bendede olduğu için biliyorum bugün dr a gittik kalça çıkıklığı için allaha şükür bişeyimiz yok kızımın üstünü giydirirken başlıyo ağlamaya susmakta bilmiyo hastaneye giderken üstünü giydiriyodum başladı ağlamaya eve geldik 3 te gene susmadı ağla ağla gözleri kıpkırmızı oldu artık yaşta gelmeye başladı içim dayanmıyo ağlamasına susturamıyosunda ne yapcanı şaşırıyo insan bişeyde anlamıyolar inşallah geçer

morboncuk canım kabızlık sorunu bizde de var, artık ya derece ya da fitille yapıyo, ben mama veriyorum acaba ondan mı bilmiyorum. sen mama veriyomusun?

canım bizimki kakasını yapıyor kendisi ama çok az ben altını değiştirmeye başlayınca ıslak mendili sürdüğüm an kendini zorluyor fırlatıyor her şeferde her taraf batıyo valla

aldı canım almazmı hemde nasıl çekiyo bi bilsen sanki doymuyo aslında doyuyo ama kanamıyo daha fazlasını daha çoğunu istiyo boş olsa bile nasıl ses çıkartarak çekiyo sürekli biberon vermiyorum ağlarsa durmassa mememide almassa veriyorum beni bırakır diye korkuyorum bıraksın istemiyorum çünkü

geçmiş olsun canım ya
allah korusun melegini.ne virüsüymüş öyle.dikkat edin kendinize

ayy geçmiş olsun tatlımm yaa hasta olması kötü yaa zor oluyo bakması bide insan dayanamıyo ben kan alırken kızımdan çok ağladım bu hafta iğne için sağlıkocağına gitcez bakalım orda ne yapıcam çook zor ya canın kanın onun canı yandıkça sen mahvoluyosun inşallah bidaha olmaz allahım sağlık versin bitanem sende üzme kendini

ay geçmiş olsun canım
dikkat edin inşallah bende bebişime igna yapmalarına dayanamadım halası kucakladı bende odadan çıktım o aglayınca benimde aglsyasım geliyor

tsk ederiz teyzoslar, cok sükür bugün biraz daha iyiz atesimis düsdü gibi.

kızlar ben bugun kultur mantarı yedım . sonrada korktum sut verıyorum acaba bebege dokunurmu dıye ? aranısda yıyen varmı

eskiler sırtlarına bağlarmış ya bebeleri en en son öle yapcam annem dalga geçiyo bele sırtına diyooo
sen öle büyüdün sende çok yaramazdın diyo
sanırım ev işlerini ancak böle yapabiliriz

bende de durum aynı ya.evde hiç iş yapamıyorum.bi saat bacakda sallıyorum.10dk uyuyo kalkıyo.artık o 10 dkda ne yaparsam kar diyorum.koştur koştur yorucu oluyo.sırtıma baglamayı düşünüyorum valla.

kızlar bebk arabasını kullanmaya başladınızmı.şuan bebişler oturtulmuyo.yatarakmı kullancaz.

aynren bir ara bizimde öyle oldu..çok korkmuştum..ama geçti sonra.. kabızlık değilde yapamam sorunu sanısam.. yapınca yumuşak yapıyor çünki..

bende rezene ve ısırgan aldırdım eşime ama nasıl yapılacağını sormamış
suyla kaynatacakmıyım yoksa demleyecekmiyim sıcak suda ???

canım bende içiyorum..
rezene suyla beraber kaynıcak..
ısırganıda kaynamış suya atıp demliceksin

ben de içiyorum.. kızımda gaz olmuyor şükürr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…