2009 Haziran Anneleri!!

selam yorgun savaşcılarrrr
hepimizde aynı dertler..okuyorum okuyorum aynı valla
ben bi kaç soru sormuşdum cevap gelmedi
geçmişede bakamadıgınızı düşünerek tekrar yazayım dedim
** kızlar artık 40ımızı doldurduk bebişlerinizi kaç saatte bi emziriyosunuz.mesela benim kzı az uyuyo uydugu zamanda 4saat falan uyuo.ozaman kaldırmıyorum.yine 2saatte bi emzirmek gerekirmi?
** bide hamilelikde kullandıgımız demir hapını kullanıyomusunuz.ben sezeryan oldum ama kullanmam gerekirmi?

arzucum, emziriğin sürece demire devam etsen iyi olur, emzirmeyi de 4 saat süre çok sık olmuyosa uyandırma bence, günde bir iki kez bari uykuya da doysun bebişin

havvacım sen de benim gibi bir umut mayıs annelerini ziyaret etmişsin , şu üç ay bitsin bakalım diyoruz, ama o zaman da başka neler bekliyo bakalım biziii

bencede 3ayda bitince başka şeyler çıkcak.zaman böyle geçip gitcek.o yüzden bu günlerinde tadını çıkarmak lazım.
yani canım normalde 2saatte birmi emzirmek gerek

arzucum ben de sezeryanliyim, dr demir al dedi, ama soylemesi ayip ben de kabizlik yaptigi icin duzenli olarak almiyorum, oyle 3-4 gunde bir, ayrica yine dr uyandirma emzirmek icin dedi, gerci uyandir dese de benim bebisi uyandirmam zaten cok zor uyutuyorum, en cok 3 saat uyuyor...

anladım canım tamam bende demir içeyim bari.
bide bu gaz sancısı için ilaç kullanmak şartmı? sancısı oluyo ama ben kullanmıyorum.
bide bizim agzındaki pamukçuklar hala geçmedi.karbnatlı suyla günde bi defa siliyorum ama çare olmadı.başka ne yapmalıyımmmm

arzucum günde 1 kez değil her emzirmeden önce silll
ılık suyla
geçmezse eczaneden ilaç alırsın
çünkü ağzı öle olunca emmesi zor oluyo canımcımm

agzını emzirdikten sonra siliyodum bide gögsümü.tamam her seferde yapayım.dr ilçada vermişdi.ama ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum.karbonatla geçirmeye çalışcam.geçmezse ilaç kullancaz.3 daha deneyeyim bakayım.

canım bende sevmiyom ilacı ama çağatay da da oldu kkarbonatla geçmedi eczaneden ilaç aldım damlatıyosun 4 günde geçiyo
emmeyi bırakır allah korusun acır ağzı da

benim bıdık uyanır şimdi kaçim ben
öptüm srni ve kızını azucum kolay gelsin
ağız bakımı çok önemli ihmal etme okiş

hı unutmadan ağzını silerken damaklarını yanaklarını dudaklarının içlerini de sil bi yerde kalsa yine yayılıyo korkma iice sil kusturmadan okiş

slm haziran anneleri..bende temmuz annesi olarak size birsey sorucam..1 ayda bebklerinizin kilo alımı ne kadar oldu.?

ben sadece anne sutu veriyorum ama yetmiyo gibi gelio bana..dr lar da mamaya cok karsılar..

ii akşamlar saddetcim nasılsın güzelim
iim canım sen nasılsınn
nereye açtın topiğiii

slm haziran anneleri..bende temmuz annesi olarak size birsey sorucam..1 ayda bebklerinizin kilo alımı ne kadar oldu.?

ben sadece anne sutu veriyorum ama yetmiyo gibi gelio bana..dr lar da mamaya cok karsılar..

haftada 200 250 grm alması gerekiyormuşş sütü yeten bi annenin bebeğinin karen

slm herkese
iremi uyuttum bi size bakım dedim
birazdan babamızla msnde konuşcamm çünkü
bu arada irem hanım sıcaktan evde uyuyamıo
balkonda bebek arbasının içinde uyuyooo
kızlarr sizin oralarda sıcaksa deneye bilirsinnn
açık havada ii uyuyooo
burda sıcak ve artı nem old. için baya bunalıo çünkü

tesekkurler papatyacım bu durumda ayda 1 kilo alımı normal oluyo..ama bazı dr larda ayda min 500 gr diyorlar..iyice kafam karıstı..saglık acısından anne sutu ıle devam etmek istiorum ama benm kız da sık emmek istedigi icin iligim kuruyo nerdeyse geceleri..yorgun bitap dusuorum..gelisimide cok hızlı degil gibi..

min bence 500 grm oldukça az karencimmm
haftada 200 250 grmı normal buluolarsaa
canım emmediği zamnalar sağ göğsünüüğ
sütünün arttığını göreceksimnnn

merhaba kızlar nasılsınız dün kızım hiç uyumadı aşıdan dolayı gece 12 30 da zor uyuttum bi uyudu tam uyudu 9 da kalktı 40 ını çıkardık uyudu uyumadı bu saat oldu hala mızıldıyo salııyorum genede uyumuyo biz böyleyiz zaten 12 de kalkar akşam 8 e kadar böyle topiğ haziran anneleri yerine açtım canım

arkadaşlar havalar çok sıcak kızım uyuyamıyor bizde klimayı açıyoruz dr a sorduk karşısında yatırmazsanız bişey olmaz dedi.şimdi hep klimalı odada yatıyor.28 dereceye ayarlıyoruz.ne yapalım başka çare yok.sizler ne yapıyorsunuz.

herkes yorgun uykusuz...kızlar benim sütüm çok azdı aventin gögüs pompasını aldım ve sütüm arttı sürekli sagıyorum hem biberonla veriyorum hem emziriyorum sizde deneyebilirsiniz...135 tl ye aldım biraz pahalı ama degdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…