ımageshack e giriyosun orda gözata tıklıyosun resmini ekliyosun altında boyut seçmek için yer var oraya 480 640 olması lazım ona tıklıyosun sonra altında start yazar ona tıklıyosun o yükleniyo yüklendikten sonra en üstteki linki kopyalıyosun ve grafik ekleye yapıştırıyosun oluyo bitiyo şekerrr :)cemrecim topiğe resim eklemeye çalışıyorum ama olmuyor nasıl ekleniyor sana zahmet tarif edermisin
SEKERKIZ canım benımde bebegım bazen irkiliyo. ana kucagında dururken elini sesli öpmüştüm birden irkilmişti. ama aglamadı canım. bence gayet normal boyle korkması annesi :)
canımireminde ağzı beyez hep dili yani
ama artık huysuzlanmıoo
ağrısı yok sanırsam
sütten bulaşık oluo galiba
canım bebeğin normal ısısı o derecelerde olurmuş endişelnme cnmmm
iremde genelde 36.5 36.9 37 oluo bezende 37.5
hemen süt veriorum
düşüoooo ısısı vücudunun
ben doktora sormuştum
vücüt sıvısı azaldığında olurmuş
en az 2 saatte bir süt içmeli demiştii bebekk
doktor bna
selam kızlar umrım herkes iyidir.. bizde iyiyiz..bebeğim çok kakak yapıyor benim. içime kuşku düşmüştü.. c.tesi dr a götürdük..gaita testi istedi.. iltiha çıktı.. kültür yaptır dedi. dün verdik.. yarın çıkıcak.. inş bişey yoktur.. varsada biran önce tedavi olsun kzum ya.. afedersiniz poposu pişti kaka yapmaktan..(bez yetişmiyor.. (
havvacım maşşalah oğluşuna allah nazarlardan saklasın sana benziyo kız bu oğluş yakışılımı yakışıklı olucak heee
havvacım maşşalah oğluşuna allah nazarlardan saklasın sana benziyo kız bu oğluş yakışılımı yakışıklı olucak heee
maşallah oğluşuna Havvacım, benimki de mızıklamaya başladı uyancak galiba
BİZimde 40 ımız yarın çıkıyo.[/QUOTEgözün aydın olsun canım
saol tatlım.ya düşünsene o yanakları öpemiyoruz bile bırak ısırmayı için gidiyo valla sadece bacaklarını öpebiliyoruz yahavvacım masallah ogluna ya cok yakısıklı yanakları tam ısırılmalıkkk :)
slm kızlar nasılsınız
ya hamilelikte aşırı tüylenen varmı nasıl eskiye döneceğiz ya
zamanla canım zmaanla.beklicez var maleseffffffffff BEN ÜHÜ ÜHÜ ÜHÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?