2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar bu sabah babasını işe yolcu ettik, sonra kahvaltı edeyim dedim, eşimle aynı anda kahvaltı edemiyoruz malum, ana kucağına yatırdım mutfakta yanıma yere koydum duruyordu ne güzel, sonra bardakları makineye yerleştirdim kapağını ayağımla kapatıyorum huyum kurusun , bir korktu ama nasıl ağladı yaşlar akıyor gözünden böyle, zor sakinleştirdim emzirdim uyuyo şimdi
sizin bebişlerinizde böyle ıvır zıvır kapı kapanması falan herşeye korkuyormu,
benim oğlum korkak mı olcak yoksa :sinifsinif:

SEKERKIZ canım benımde bebegım bazen irkiliyo. ana kucagında dururken elini sesli öpmüştüm birden irkilmişti. ama aglamadı canım. bence gayet normal boyle korkması annesi :)

cemrecim topiğe resim eklemeye çalışıyorum ama olmuyor nasıl ekleniyor sana zahmet tarif edermisin
ımageshack e giriyosun orda gözata tıklıyosun resmini ekliyosun altında boyut seçmek için yer var oraya 480 640 olması lazım ona tıklıyosun sonra altında start yazar ona tıklıyosun o yükleniyo yüklendikten sonra en üstteki linki kopyalıyosun ve grafik ekleye yapıştırıyosun oluyo bitiyo şekerrr :)

merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun nasılsınız bebişlerimiz nasıl

SEKERKIZ canım benımde bebegım bazen irkiliyo. ana kucagında dururken elini sesli öpmüştüm birden irkilmişti. ama aglamadı canım. bence gayet normal boyle korkması annesi :)

ne bileyim canım, çok korkuyo herşeyden, öyle çok ağlamasın ya erkek adam ağlarmı :)

Hülyacım biz iyiyiz sen nasılsın?

çok sağol saadetcim.demek bu beyaz dil normal bişey.çünkü benim kızda huysuzlanmıyo.pamukçuk olunca emmek istemezmiş öyle bi durumda da yok.zaten yarın dr kontrolumuz var.onada göstercem.silmyince baya beyazlaşıyo.tortular oluyo.dra silmeden gidicem bi görsün bakalım neymiş.
ateşide hep 37 yada 37.5 baya bi soydum artık.evde cıtcıtlı zıbınla tutyorum.
ama dışarı çıkarkende zıbınla çıksa olurmu?

çok sağol saadetcim

meraba kızlar, nasılsınız.
biz birazcık daha iyiyiz artık çok şükür.
artık gesmelere gider olduk, nerdeyse hergün çıkıyoruz, inş. hasta olmaz minik kuşum.
dün bebek görmeye gittik, kızdılar bana bebişi fazla giydirmişin diye, napiim benim ev serin oluyo, gaz olmasın diye korkuyorum çok soymaya

benim kızımda aynı canım.her bez değiştirmede kaka oluyo.günde 7-8 defa değiştiriyorum.poposuda pişikden kurtulmuyo.bak bende şüphelendim şimdi.yarın bi dra sorayım bende.allah yardımcımız olsun.bu acemilik ne zor şeymiş

korkutmayın kızlar bebeleri hımmmdöverim bak sizi.sese alıştırın kızlar sessiz ortamda uymasınlar.eger uyanacaklarsa uyanıyorlar zatenben ne zaman evin içinde aman uyanmasın diye sessiz olduysam uyandı.akşam üstüne dogru uyumasını istemiyorum gece düzenli uyusun diye ama ev yıkılsa umrunda deil erkegin.mahalle ayaga kalkıyo nerdeyse.
şimdide sabahtan beri az uyusada bende uyusam diye gözüne bakıyorum umrunda deil sabah 6 dan beri faliyette. bende vazgeçtim artık sızana kadar kucagımda gezdiricem saglıklı olsunda varsın annesi yorsun annesinin yakışıklısı.
[/url][/IMG]sizce uyuyacak gibi duruyomu afacan oglum banim
[/url][/IMG] yerim ben onu ya.......ne kadar çok seviliyuomuş evlat

teşekkür ederim tatlım bizde iyiyiz dün gece sol kolumun üstüne çok yatmışım çok ağrıyo kızım sol tarafımda beşikte yatıyo bende oan dönerek yatıyorum galiba bu kez fazla yatmışım hiçbişey yapamıyorum o kolumla

havvacım maşşalah oğluşuna allah nazarlardan saklasın sana benziyo kız bu oğluş yakışılımı yakışıklı olucak heee

merhabalar kızlar.kısmetse yarın 40mız çıkcak bizimde.40 çıktığında neler yapılıyor.ben hiç bilmiyorum.annemlerde duyduk ama pek bilmiyoruz dedi.yardımcı olurmusunuz?:uhm:

[/url]
canım bu benzeme olayını tekrar düşün istersen .ben tamamen babasına benzetiyorum gözleri hariç((((((((((((roflol::roflol::roflol:

[/IMG]
havvacım maşşalah oğluşuna allah nazarlardan saklasın sana benziyo kız bu oğluş yakışılımı yakışıklı olucak heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…